Köszönöm a frissítést, ezzel már úgy tűnik, hogy minden szöveg magyar. Sajnos eléggé szűkmarkúan adja az achikat a játék, így azt még nem tudtam tesztelni. Amint felbukkan egy achi majd visszajelzek.
Nem volt nagy dobra verve, de gondolom rengeteg munka volt hozzáigazítani a magyarítást a legújabb patch-hez. Köszönöm mégegyszer a kiváló munkát.
Ez perpill a legnagyobb baj... fogalmam sincs, hogy lesz lekezelve. Majd valamit kitalálok. Sry.
Mivel én kezelem a technikai részét a fordításnak, annyit tudnék mondani, hogy mod alapú a fordítás mostani verziója, és ezért nem ugranak fel valószínűleg az achievementek. Ezt jelezni fogjuk a telepítőben, köszönjük hogy szóltál!
Az álmok üzenetek a mélyből.
Ezer köszönet, különösen a fordító fórumtársnak. Várok türelemmel.
Helló!
Már dolgozik rajta szogyenyi, csak van azért baj vele. Nem tudom megmondani, hogy mikor, de biztosan kikerül valamikor.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen a magyarítást, szép munka.
Sajnos a játékfejlesztő folyamatosan adja ki a patch-eket a játékhoz, a legújabb az 1.5-ös verzió a Steam-en. Emiatt van néhány új szöveg, ami már nincs fordítva. A legszembetűnőbb az a játékmackós teleport képernyőn van, ahová bekerült egy olyan új funkció, ami leírja, hogy az egyes pályákon miket is kellene tenni. Ezeknél a magyarítással csak egy rövid angol szöveg látszik némi krixkrax-szal megtoldva.
A másik probléma amit észrevettem olyan 7 óra játék után, hogy nem jelennek meg a Steam achievementek. Valószínűleg a Steam úgy érzékeli, hogy valam cheat-et használok ezért nem jelennek meg. Amint letöröltem a magyarítást, a játék betöltése után már azonnal megjelentek az addig elért achievementek.
Ha lesz egy kis időtök ránéznétek, hogy igazítható-e a magyarítás az 1.5-ös verzióhoz?
Köszi szépen!
Kis infó mindenkinek: A frissen kiadott 1.4-es javításra ne telepítsétek fel a Magyarítást! Ha lehet, ne is frissítsétek a játékot, vagy a Beta branch-ből álljatok vissza 1.3-as vezióra, mert ahogy a patch log-ot elnézem, ismét jócskán belenyúltak a szöveges fájlokba.
Tesztelés zajlik jelenleg. Amint azzal megvagyunk és kijavítottam a beérkező hibajelentéseket is, elérhetővé válik a fordítás. 2 hetet becsülnék előre, ez persze változhat a dolgok függvényében.
Nem tudom követitek e dolgok állását, de 'szogyenyi Mester' 95% készültségi fokon áll!!!
Várjuk nagyon! :)
nagyon jó hír köszönjük !!!
WoW :D Nagyon jó hír, én is szeretnék köszönetet mondani ezért a gyors és kitartó munkáért nem beszélve a belefektetett időről. Anno fiatal korom meghatározó játéka volt.Szeretném mindazok nevében is még egyszer megköszönni akik nem vagy nagyon kicsit beszélnek nyelveket. Köszönöm/Köszönjük ezt a melót város nagyon
Jó látni, hogy vannak akiket még érdekel a fordítás. Egész jól halad a dolog, már csak pár menüelem fordítása maradt hátra a nyers fordítás elkészültéig, de kiadás előtt szeretnék még végig futni rajta, ha más nem pár tesztelő segítségével. Nem tervezek sokáig ülni már rajta, leghamarabb jövő hónapban szeretném kiadni, de majd még meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok.
Üdv! Csatlakozom én is az előttem szólóhoz. Köszönöm én is a munkád és a beleölt idődet. Nagyon várom én is az elkészülést.
Köszönjük, remélem vagyunk páran akik nagyon várjuk a munkád elkészültét.
Az már csak hab a tortán, hogy átlektorálod, és újra fordítod a játék szövegét.
Bárhogy lesz is... Köszönöm.
Seraph Queen bossharc és a Deadworm. Előbbi egy megjelenés előtti verzióban benne is volt, de a T pózoláson kívül semmit nem csinált.
Üdv!
Hetekkel ezelőtt végigjátszottam közel 100%-osra.
Ezért megkérdezném: Milyen eddigi nem berakott tartalomra gondolsz?
Szerintem már minden benne van: jelenleg is megtalálható a remasteredben a 3 új szekció (Experimentation Room, The Junkyard és Summer camp);
Illetve visszaállították a kivágott/nem használt dialógusokat is.
Köszönjük, és jó munkát hozzá.
Úgy döntöttem, hogy szép lassan, de csak megcsinálom a fordítását. Ahogy látom a kivágott, még nem implementált tartalmak szövegei is helyt kaptak a szövegfájlban, tehát szépen előre lehet dolgozni vele, de senki ne gondolja, hogy egy hónap alatt készen is lesz. Megtehetném azt is, hogy átültetem rá az eredeti játék magyarítását és csak a hiányzó részeket fordítom le, viszont... átfutottam a fájlokat és nem vagyok mindenhol kibékülve azzal a fordítással. Emiatt inkább úgy döntöttem, szemétseprés helyett a nulláról kezdek neki a munkának.
Engem is érdekelne a dolog, sokszor visszatérek a játékhoz, mert hsonló sem volt még valóban. Már régóta vártam hogy esetleg valaki újra dolgozza mai színvonalon, de arra még várni kell úgy látszik. Várom én is a magyarosítást, köszönöm a munkátokat és az időtöket.
Köszönöm a válaszokat Urak!
Akkor várok türelemmel. :)
Nem érdemes még belefogni. Elvileg néhány kivágott tartalom még érkezik a későbbi patchek formájában. Legalábbis ennek tudatában én nem kezdenék bele.
Lehetséges, 90%-ban nincs módosulás, a többit össze kell fésülni kézzel. De mivel a szöveges fájlok máshol vannak, mint az eredeti kiadásban, az eredeti fordítása sajnos alapból nem használható.
Üdv!
A kedvenc játékom, a hangulata és játékmenete felülmúlhatatlan. Azóta sem találkoztam még csak hasonlóval sem... Én megnéztem a fordíthatóságát és simán fordítható, csak az ő ű karakterek helyett érdemesebb a rövid változatukat használni. Ahogy néztem, bár nem próbáltam, a régi fordítás fájljait is simán kezelné, bár szerintem érdemes sorról sorra átnézni és úgy átültetni, az új sorokat meg lefordítani. Ha nem válalja senki, lehet nekifogok, bár sok időm nincs rá.....
Sziasztok!
Bár még elég friss a kiadás, de tisztelettel kérdezném, vajon lehetséges lesz e az újra kiadott/felújított/bővített verziót magyarítani, magyarítását várni?
Én anno 21 évvel ezelőtt szerettem bele ebbe a játékba, amit többször végig is játszottam, de most olyan "sok" minden került bele, hogy megint volna mivel szöszölni.
Kérdezném a magyarító Urakat, vagyon lehetséges e magyarítani, vagy a régi szöveget átültetni az új verzióba?
Várom válaszotokat...
Tisztelettel,
Bélabá'