Sziasztok lehet tudni hogy még medig tart a tesztelés?
Igen, közben rájöttem :) Bocsi
Vicc volt, a Lostprophet azt jelenti hogy Elveszett Próféta
Köszönjük a választ Elveszett Próféta. :)
Valószínűleg pár héten belül.
2033-ra. Pont ideális időpont....
Szép napot lehet már tudni valamit mikor lesz kész a tesztelés? csak érdeklődök
"Nemsokára"... Úgy érzem Safranek, hogy maga gúnyolódik velem...
Már jó ideje beszereztem a játékot és csak a fordításra vártam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy ha kész is lesz, megvárom míg új olcsó és erős videokártyával "maximumrtxhipergrafikával" játszhatom végig. Úgyhogy még van legalább 10 évetek tesztelni a fordítást. Viccet félretéve szuper, hogy nemsokára tolhatjuk a játékot magyar fordítással, köszönet. Már csak a való világban kialakuló Metro Exodust kell elkerülni, bármennyire is sok vállalkozó ország van annak elősegítésében.
Pontosan ezt csinálom, két másik tesztelővel. Mivel a játék sok meglátogatható helyet tartalmaz, felszedhető naplót, és ácsorogni kell 5-10 percet egy-egy karakter mellett, amik fossák a szót, nem egyszerű megjósolni, mikor lesz vége. Az 1-2 év egyértelműen csak vicc volt.
Bocs Lostprophet, nem sürgetni akartalak. Csak én azt hittem, ez úgy működik, hogy mivel már 100%-os a magyarítás állapota, rátelepíted a játékra, végigviszed, és kijavítod a felbukkanó esetleges hibákat. Ami kb egy-két hét max. De biztos nem így van. Mindenesetre a többiek nevében is köszönöm az áldozatos munkádat, munkátokat a fordító társaddal. Minden jót.
Sőt, az is lehet, hogy 1-2 év lesz a tesztelés :O
Lehet tudni kb mennyi időt vesz még igénybe a fordítás tesztelése? Ha a fordítás 3 év volt, akkor a tesztelés is lesz vagy fél év... De ne legyen igazam..
Nem volt semmi személyeskedés a válaszomban, ellenben a tiéddel, de ha már itt tartunk, legyen; az RTX a széria neve, a technológia neve pedig a ray-tracing (nézz utána, ne személyeskedj)! "csak a lényeg, hogy a legfrissebb legyen." -- miről is beszélünk akkor? Totál lényegtelen, hogy milyen VGA van a gépedben, lévén a legfrissebb frissítéssel telepített játék kell a magyarításhoz, így a "RT" támogatott a játék szempontjából, hogy a VGA-d támogatja, vagy épp sem, az már más kérdés.
Ezért is kérdeztem Shieldet, hogy szarkasztikus akart lenni, vagy épp valamire gondolt. Sinobi, engedd el ezt a dolgot...
Szerintem arra gondolt hogy nemrég kijött egy update a játékhoz ami még überebb grafikát tesz lehetővé. Benne van a nevében hogy RTX ficsört használó videókártya kell hozzá. Gondolom azzal tisztában vagy hogy az mit is jelent. ha nem akkor meg ne személyeskedj, hanem nézz utána.
A videokártya miért számítana? Amennyiben szarkasztikus válasz akart lenni a részedről, úgy azt sem értem, lévén az egyes verziók miatt lehet gond a telepítéssel, a kérdésem ezért volt (úgy vélem) helyénvaló.
Szuper, köszönöm a válaszod!
Mr. K nem csak az számít, hogy Epic vagy GOG verzió, hanem az is, hogy sima vagy RTX-es videókártya szükséges hozzá.
Amennyire egyelőre látom, minden változattal működni fog, csak a lényeg, hogy a legfrissebb legyen.
Köszönet a munkátokért, s mivel a "mikó' lesz má' kész"-féle kérdések nem aktuálisak, így afelől érdeklődnék, hogy van-e már tervetek, mikor kerül publikálásra a kész változat? :) Kicsit más téma, a támogatottságról lehet tudni valamit, számít melyik verzió van meg? Sokan a Steam verziót használják, mivel az a legelterjedtebb, de megtalálható Epic-en és a GOG-on is a játék (nekem ez utóbbi van meg).
Már nagyon várom a fordítást.
Az előző két rész is az abszolút kedvenc játékaim közé sorolható!
(Lehet elő is veszem ismét)
Exodus még kimaradt, mert vártam a fordítást.
Én is meglepődtem hogy "hirtelen" már tesztfázisban van, pedig X éve követem a fordítást.
Szóval lapozzatok szerintem, kár ezen vitatkozni.
Mégis te azt hogy csinálod hogy bele látsz mindenki fejébe és magabiztosan kijelented hogy "tudhatom" mindenki mit gondol? Én csak feltételesen mondtam hogy van egy oldal amelyik talán furcsálta dolgot a hirtelen százalék ugrás!!! Ki a fellengző itt?
Törölt felhasználó
Tudhatom ,hiszen látom. Csak neked volt egy gyors befejezés. Ami jelenleg még mindig elhúzódhat akár több hónapig is.
Beleállni nem álltam bele semmibe, csak nem szeretem ha mások nevében fellengőzik valaki :)