Nem téged kérdeztelek és te nem tudhatod hogy hányan vannak akik így gondolták ahogy én!!! Ok nélkül beleálni valakibe nem szerencsés és általában vissza is kapod!!! Csá!!!
Törölt felhasználó
A várakozó oldal itt egyedül te magad vagy.. Téged lepett meg a dolog hogy "hirtelen"
Oh ok!!! A várakozó oldalnak másképp jön le a dolog!!! Mindenestre köszönöm nehéz munkát és a kérdést nem erőltetem!!!!
Ööö, hirtelen befejezés? 3 éve ment a fordítás, most értem a végére.
Nagyon szépen köszönöm a sok munkát amit beleőltetek!!! De volna egy lehet hogy elsőre (hülye) kérdésem:van ennek a hirtelen "befejezésének" a magyarításban bármi köze a most minden mást elhomályosító témának (kovid helyett) gondolok a orosz hadműveletre?
Mikó lesz má kész a Metro? o_O
Ja, nemide...
Köszönjük!! :)
Ez nagyon jó hír.
3 év és sok-sok száz munkaóra...
Büszkén jelenthetem be, hogy végre befejeződött a Metro Exodus fordítása (a teljes csomag, alapjáték és a 2 DLC is). Ez azt jelenti, hogy hátravan még a fordítás tesztelése a részünkről, és hamarosan már bárki nekivághat a pusztaságnak.
Köszönöm a támogatást (és azt a pár tucat "mikó' lesz má' kész a Metró" levelet :))!
Idén valamikor.
Sziasztok!
Csak is érdeklődés formájában kb. mikorra várható a magyarosítás?:)
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Lostprophet azt írta, hogy kapott segítséget, így biztos jobban halad. Persze ha nem kerül az Exodus elé nem ennyire várt játék fordítása. Legyünk bizakodóak!
Senki sem írta, hogy ő nem örülne, avagy más, szimplán csak válaszolt. A fórumnak ez a lényege, kérdeznek, válaszolnak, véleményt formálnak (szubjektív véleményt, legyen az pozitív vagy negatív, el kell fogadni), diskurálnak! Amennyiben csak pozitív kommenteket szeretnél, úgy nincs értelme a fórumnak, hiszen a kérdések, válaszok, egyéb hozzászólások nem valósak, hanem "mesterkéltek".
A Metro Exodushoz kapcsolódóan, kétszer már kipörgettem, talán jövő év közepére az emlékek már halványodnak, akkor ismét belevágok, addigra meg már jó eséllyel a magyarítás is elkészül.
Elképzelhető, hogy olyan anyagok kerülnek most fordításra, amik masszívan növelik az elkészültség százalékát, hogy miért is ne?
Honnan tudod, hogy mennyit fordít? Nem kell a negatív poszt, örülj, hogy csinálja.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha a 70% reális akkor nem hiszem, hogy év végéig lesz ebből valami.
Remélem az év végéig elkészül. Nagyon várom már.
Van, 70%...
Mertem gondolni hogy jó fél év után már csak van előrelépés.
Ellentmondás? Mivel meg kell erősítenem a fiókom vagy emailon vagy mobilon. ennyi a titok (-:
Nem igazán értem a "bengedni meg nem akar így" részt. Ha nem "tervezed" a belépést a szerverre, akkor furcsa mód hogy nem tudsz belépni, kicsit ellentmondásos. 🤨
De mindegy is, ha csak a fordítás állása érdekel, azt itt az oldalon a játék adatlapjánál is nyomon követheted, ha van előrehaladás a fordítók frissíteni fogják a %-ot!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Köszi a választ. Én nem vagyok fent a Discen, nem is tervezem hogy legyek, bengedni meg nem akar így. Ezért marad a találgatás. :-)
Értem! Köszönöm a választ és az infót!!!
Nincs elfelejtve, ezzel kapcsolatban az MP discord szerverén a #lostprophet csatornán a fordító 06.30.-i üzenetében van is infó.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Hello mindenki! Valaki tudna infót adni hogy ez a projekt él még vagy ez is el lett felejtve?
Január óta 50%-on áll, úgyhogy...