Tényleg nincs már sok hátra, ahogy az időből futja megy a tesztelés. Tervezett időponttal nem tudok szolgálni, max LP tudja megmondani ezt nektek. Saját részemről viszont azt tudom nyilatkozni, hogy amint összeszedtem a hibákat átadom neki (ezt a héten tervezem) hogy annyival is előrébb legyen a dolog.
Az álmok üzenetek a mélyből.
A gondolatmenetre reagálok, nem a politikai vonatkozásra... egy játékból sem tanulod meg, miképp éld túl a vadonban. Az úgynevezett "bushcraft"-témát jó 15 éve gyakorlom, tanulom a primitív technikákat, őseink megoldásait, horgászást, ehető növényekről, gombáktól tanulok, s ott vagyok, hogy ha beütne egy ilyen szituáció, ugyan jóval nagyon eséllyel indulnék neki a túlélésnek, mint a legtöbb ember, de ez sem lenne minden téren elégséges. Ezt semmiképp sem bántásként írtam! :)
A Metro szuper témát dolgoz fel, szuperek a regények, a játékok is tetszenek. A magyarítás meg majd jön, amikor készen lesz, kétszer végigjátszottam angolul, most már kibírom azt az egy-két hónapot, vagy fél évet, vagy legyen több, ha a készítők így gondolják jónak.
Addig is ajánlom a könyveket, egy darabig nem lehetett kapni de most ismét van:
https://europakiado.hu/konyv/regeny/sci-fi/dmitry-glukhovsky/metro-a-trilogia/