Köszönöm én is fordítást. Már alig vártam. Viszont felmerült egy technikai kérdésem a dologgal kapcsolatosan. A szinkront nem tudom előcsalni a játék alatt, csak a felíratot. Ezt hogyan tudom megtenni? Mert én közvetlen a Diablo 2 resurrected főkönytárba telepítettem a magyarítást. Viszont nálam csak a felírat működik a szinkron nem. Mit csináltam rosszul?
Remek, pont január 2.-án akartam vele játszani. 3.-án bérletem van egy komolyzenei előadásra.
Ez egy komoly probléma mert segg süket vagyok viszont színvak. Na mindegy akkor 2.-án csinálok valami mást. .... Azért köszi, hogy megcsináltad csak szomorú vagyok mert így teljesen átkell szerveznem a napirendemet.
Mesterem eddig is türelmesek voltunk ezután sem lesz másképpen. Kész lesz amikor kész lesz. A karácsonyi bejgli készítést azért ne mellőzd emiatt.
Igy is ezer köszönet a társadalmi munkáért.
ja és Boldog újévet meg Kellemes Karácsonyt meg Áldott Augusztus 20-át neked és mindenkinek.
Nemsokára kész lesz a végleges fordítás érdemes lesz megvárnod, mert az ígéretek szerint ott már nem kell ennyit trükközni a magyar nyelv feltöltéséhez.
Én próbáltam az általad említett fordítást és tökéletesen működött, de sajnos csak nagyon kevés helyen honosította a játékot ezért is örülök, hogy itt szorgalmas "külföldiül" is tudó emberek a régi-új fordítást megoldják erre a verzióra és végre magyarul tolhatom végig az egészet.
Kellemes ünnepeket !
Szia. Próbáltam a játékot a le írtak alapján magyarositani, ahogy írtad. De itt elakadtam "Szedjétek le a https://www112.zippyshare.com/v/iQzqM0Xt/file.html -ről a rar-t, csomagoljátok ki, és kaptok 4 darab .json (vo, quests, levels, mosters) filet, amit másoljatok be a Data -> local -> Ing -> strings mappába felülírva az ottlévőket. vo: az npc-k szövegei, quests: a küldetések neve és leírása, levels: pályanevek, monsters: szörnyek nevei. Tehát ha mondjuk csak az npc-k szövegeit akarjátok akkor csak a vo.json file-t másoljátok be." Az oldalon már törölték a file-t... Ha esetleg újra felraknád vagy elküldenéd e-mailbe azt meg köszönném.. A email címem: [email protected].. Előre is köszönöm a segítségedet..
Ez attól függ, hogy a konzolos verzióknak milyen a felépítése. A gépen használt módszert egész biztos, hogy lehetetlen lenne konzolokon használni.
Ha valami csoda folytán mégis, azt csakis módosított rendszerrel rendelkező PS4-el lehetne játszani. Legalábbis szerintem, nem tudom mi a helyzet a PS5-el meg a Series-ekkel.