The Legend of Zelda Breath of Wild - magyarítás menete.
1. Bootup_EUen.pack : ez a pack tárolja a szövegeket.
minden pack kibontható, az alább leírt módszerrel.
2. Programok amik kellenek hozzá.
- Wexos's Toolbox. - https://wiki.tockdom.com/wiki/Wexos%27s_Toolbox
- Botw Unpacker. - https://www.nexusmods.com/legendofzeldabreathofthewild/mods/8
- MSBT editor. - https://gamebanana.com/tools/6511
3. 'Wexos's Toolboxal' meg kell nyitni a 'Bootup_EUen.pack' fájlt a fájlon belül pedig szintén a 'Bootup_EUen.pack'-nál a + jelre kell kattintani, ekkor kapsz egy 'Msg_EUen.product.ssarcot' jobb klikk. 'All Export' : ki kell törölni az elejénél lévő / jelig és a / jelet is.
4. A kapott 'Msg_EUen.product.ssarc' fájlt ki kell csomagolni Botw Unpacker segítségével.
MENETE:________
1. Botw Unpackeren belül. Unpack SARC gombra nyomj rá.
Ezután keresd meg ezt 'Msg_EUen.product.ssarc' és tetszőleges helyre csomagold ki.
A kapott fájlokat MSBT editorral tudod böngészni.
FIGYELJ EZEKRE NAGYON: sortörés, láthatatlan karakterek több mint 400 jel van, jelek, végtelen ciklus problémák.
Továbbá a játék nem támogatja az ékezetet ŐŰőű-t cseréld le kalapos betűre én a spanyol kalapos betűket használtam.
Ha kész vagy a fordítással vissza kell zárni, a menete ugyan ez csak annyival más hogy Build SARC. És Yaz0 Decodold.
Rakd vissza a Pack.-ba és ellenőrizd a működését.
Szerkesztette TAKS.
Jó fordítást és türelmet avagy kitartást hozzá!
-zoli
Király vagy! Várjuk ;)
Helósztok.
Én fordítom The Legend Of Zelda: Breath of Wild-et.
DeepL-el fordítom de átnézem és Csomi barátom is segít nekem :)
És szint úgy vissza fele is :)
Pc, Nintendo Switch, Androidra készítek fordításokat!
Nintendo Switchre és WiiU-ra jelent meg, de mindkettőhöz van PC-s emulátor. A WiiU-hoz van PC-sként terjesztett, de emulátorral összecsomagolt nem hivatalos kiadás. Csak telepíted és lehet játszani, és talán kevesebb erőforrást is eszik, mint az NSW emulátorok. Szóval igazából játszható PC-n is.
Sajnos nincsen bejelentve, switces címeket portolnak át a legrittkábban.
Amúgy a Zeldát nem is tervezik PC-re kiadni?
Mindenkitől azt hallottam, hogy az Immortals Fenyx Rising tisztára Zelda, így aztán elkezdtem egy végigjátszást nézni róla. És tényleg. Viszont ez azt vonja maga után, hogy az is tetszik, és szívesen játszanék vele, de csak emiatt a játék miatt nem veszek Nintendót. :-) (És az emulátorok híve sem vagyok.)
Amíg a készítő nem érzi úgy, hogy megosztaná a nagyvilággal, addig én sem mondanék többet. De tudtommal készül egy rendes fordító által, szóval nem lesz csak úgy dobva a projekt.
Keresgéltem ebben az ügyben, de sehol nem találtam róla még csak bejegyzést sem a témában. (kivéve az itt elhagzottakat :D)
Ha te neked több infód van róla, megosztanád?
Válaszod előre is köszönöm!
Tudtommal már folyamatban van a rendes fordítása, csak nincs még bejelentve. Egyébként egy kisebb Googlizás, és mindent meg lehet találni.
Akkor legalább a metódust érdemes elkérni,hogy hogyan sikerült megnyitni a játékot, hogy a megfelelő kezekben ez az (évtized játéka) esetlegesen magyarítás áldozatává válhatna.. :D
A videó minőségileg erősen megkérdőjelezhető fordítást tartalmaz (csak a térképen egyszerre tegez és magáz), melynek megvan a megfelelő helye, de nem itt. (Ami jelezve van a moderálás okánál is.)
Törölt felhasználó
Mert ez gépi magyarítás ami itt nem megengedett. Minőségileg kifogásolható. Engedd el.
Miért kellett a videó linkjét kitörölni? Végre valaki meg tudta nyitni a játékot, végre valaki foglalkozik vele. Akkor miért lett törölve a videó linkje??
Sziasztok!
Nagy rajongója vagyok ennek a játéknak és találtam egy embert aki már elkezdte magyarítani.
Nézzétek meg a videót erről:
Moderálta: Evin (2022. 04. 09. - 22:55)