Valaki tervezi a jövőben valamikor fordítani? Láttam nincs a játék adatbázisban sem.
hirdetés
Senior fordító

@Piko, egy kicsit a vehemenciából tekerjünk le, mert abban igazuk van a felhasználóknak is, hogy át esel \ estél a ló túloldalán.

Az álmok üzenetek a mélyből.

2023. 11. 16. - 08:51

Egyetlen kérdést sem tettél fel, hanem leírtad, hogy miért össze-vissza fordít. Ez neked jólesne?

2023. 11. 16. - 06:48

Elég monoton tud lenni egy fordítási folyamat, mégha szívesen is csinálod. Főleg egyedül. Egy nagy projekten. Teljesen érthető, hogy ha az ember nem akar kiégni benne, és a változatosság kedvéért több játékon is dolgozik, amihez éppen kedve van. Nem mintha belelátnék a fordítók fejébe, de ez is egy indok lehet.

2023. 11. 15. - 23:59

Elnézést kérek, ha ez bántó volt. Én egyáltalán nem annak szántam, sem kioktató jellegűnek. Nem tudtam, hogy itt még kérdezni is bűn, vagy érdeklődni szimplán. Engem csak érdekelt, hogy miért kell egy csomó mindent elkezdeni, de egyáltalán nem rossz szándékkal tettem. Eskü ezekután egy büdös szót sem fogok írni ide semmihez, mert az ember egy nagy szemétláda lesz, ha kérdez valamit, vagy csak érdekli valami....

Ettől függetlenül én becsülöm, és tisztelem a fordítókat, de nem hinném, hogy ezért szánalmas lenne valaki, mert érdeklődik miért jó ez a fordítóknak... Mindegy...

Minden jót kívánok!

2023. 11. 15. - 23:17

Marjátok csak el a még meglévő fordítókat is, büszkék lehettek magatokra. Mást nem értek el ezzel, de ezt a sok ***** nem fogja fel.

Mellesleg Patyek az, aki minden projektjét be is fejezi.

Károgjatok a saját házatok táján, törödjetek a magatok dolgával inkább, a fordítók sem mondják meg, hogy szabadidődben mit csináljatok.

2023. 11. 15. - 18:21
Senior fordító

Az utolsó két hozzászólók: Szerintetek ezek a tök felesleges kioktató hozzászólások mennyiben segítik elő a fordítás elkészültét... szánalmasak vagytok.

Üdv.: Patyek

2023. 11. 15. - 12:27

Ezzel én is nagyon egyetértek, és én sem értem minek össze-vissza mindenbe belekezdeni. Főleg ha elkezd valaki egy nagyobb projectet, és az mellé még egy csomó "kisebbet"....

2023. 11. 15. - 11:49

Én nem értem minek kell egyszerre 10 fordításba bele fogni... Nem lenne egyszerűbb CSAK egyel foglalkozni, és mondjuk kész lenne pár hónap alatt? Évek elmennek erre is és nem egy szerepjátékról van szó, ahol vannak párbeszédek. Lineális történet van. Az egyik ismerősöm ilyen... Egyszerre 6 projektben van benne, és soha nincs kész semmivel.

2023. 11. 15. - 09:35

Szia Patyek!

Szeretném én is megköszönni a hatalmas munkádat! Teljesen egyetértek @jolvok kollégával: az egészség az első, a többivel meg ne törődj! Egy fordítás meg készen lesz, amikor készen lesz! Nagyon sok egészséget kívánok neked!

2023. 10. 31. - 07:11
Törölt felhasználó

Szia patyek mester nagyon sok egészséget kívánok neked. Legyen első és a legfontosabb az egészség. Nagyon sok ki tartàst kívànok a munkàdhoz. És nagyon szépen köszönöm az eddigi munkàdat.

2023. 10. 30. - 21:35
Senior fordító

Az idén biztosan nem készül el. Úgy terveztem, hogy az év végéig befejezem, de közbejöttek más fordítások is (többek között a RE:4 Remake, most pedig a kiegészítője a Separate Ways), amiket az idén be fogok fejezni, akkor több időm jut erre is. Ahogy az egészségem (ami sajnos már nem olyan, mint műtét előtt volt) engedi, csinálom.

2023. 10. 30. - 19:40

Kenderbajusz! Négy kattintásból megvan a válasz: Fordítók-Pagyek-honlap-fordítás alatt!

Far Cry 5

Fordítás állapota: 85%

Folyamatban

Megjegyzés: Várható megjelenés: 2024 nyara

2023. 10. 29. - 19:47

85%-on áll, hidd el tuti el fog készülni, az mellékes, hogy idén vagy jövőre.

2023. 10. 29. - 00:15

Üdv. Éppen most akarom megvásárolni a játékot, hogy látod az idén elkészülsz a fordítással? Érdemes várnom rá szerinted? Köszönöm.

2023. 10. 28. - 23:31

Szia Patyek! Egészsége csak egy van az embernek, az a legfontosabb az ÉLET-ben!! Azt nem lehet pénzért megvenni vagy tombolán megnyerni!! Kész lesz amikor kész lesz, én akkor is örülni fogok neki, mert az angol órák helyett nekem még oroszra kellett járnom!! További jó EGÉSZSÉGET kívánok Neked a kitartó és áldozatos fordító munkáidhoz!!

2023. 05. 06. - 22:19
Törölt felhasználó

Nagyon szépen köszönöm a választ. Remélem minél hamar fel épülsz meg jobban leszel patyek mester :)

2023. 05. 06. - 16:17
Senior fordító

Szia! Írtam korábban, hogy egyedül dolgozom rajta már jó ideje. Szeretném befejezni az idén ha az állapotom engedi, de ígérni nem tudok semmit, mivel sok más fordításon is dolgozom. Amint kész lesz, ki lesz úgyis hírezve, térjünk rá vissza az év vége felé. :)

2023. 05. 05. - 16:33
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogy az idén már várható lesz a fordítás?

2023. 05. 05. - 13:02
Senior fordító

Köszi! :R Ez a protokoll, de elvileg jövő évtől csak félévente, azután évente kell csak menni.

2023. 02. 23. - 18:06

Remélem nem lesz 5 év, mielőbbi teljes gyógyulást kívánok.

2023. 02. 23. - 11:52
Senior fordító

Köszi a kérdést! Úgy néz ki egyelőre megmaradok, nem vagyok már a régi, de igyekszem többet pihenni, mint azt korábban tettem. Még 5 éven át kell járnom kontrollra, akkor engednek el "gyógyultként". :)

2023. 02. 22. - 17:40

Kedves Patyek, inkább az a fő kérdés, hogy meggyógyultál?

2023. 02. 22. - 17:26
Senior fordító

Sziasztok! Közel másfél éve gyakorlatilag egyedül dolgozom rajta (a többi fordításom mellett), remélhetőleg a maffia 3 elkészültével legalább egy fordító visszatér a projekthez. Jelenleg úgy 70 százaléknál járhat a fordítás. Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, de még az idei év nagy valószínűséggel elmegy a maradékra, illetve a tesztelésre/hibajavításokra egyéb utómunkálatokra. Nyilván ha lesz valami nagyobb előrehaladás, akkor jelezni fogom!

2023. 02. 22. - 11:42

Engem is érdekelne! :)

2023. 02. 21. - 23:30

Üdv!

Esetleg egy helyzet jelentést kérhetünk, hogy hol áll a projekt?

2022. 11. 25. - 20:08