Na jövőhéten már kész is lesz?
Ez nagyszerű.
most már minden lefordított százalékot jelzünk.
most a 91%-t :)
Csak az első egymillió karaktert ne kérdezzék!
90% ! ... már csak sok van hátra, nem rengeteg!
Nálam is itt figyel a steamen.
Ezt én is várom: hajrá! Már a célegyenesben vagytok.
A mindenit hamarosan ez is révbe ér, egyik átlalam legjobban várt fordítás :)
Lets Game!
Köszönjük! Hamarosan meglesz a 90% !
89% gratula.
Köszönjük!
Jelenleg 86%nál tartunk, 6000 sor vár ránk a fordításból!
Drukkolok, valóban szépen haladtok! Nagyon várós, remek játék!
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Nagyon jól haladtok vele gratulálok.
hi. úgy emlékszem, h akiknek megvan eredetiben a Wasteland 2 (nekem is) steamen, azok később megkapták ingyen a Director Cut verziót! nem tudom mikor, de nekem is bekerült a steam könyvtáramba. így mindenképp meglesz a megfelelő verzió... üdv. :)
A GOG-os kiadás mellett a Steam kiadással is teszteljük. Mindkettővel rendben megy a magyarítás. Azonban fontos, hogy a Wasteland 2 Director Cut-hoz készül, a Wasteland 2 másként tárolja a lokalizációs bejegyzéseket.
Én pont most kerestem rá a magyarításra, igaz, a harmadik rész kapcsán, de ez is nagyon jó, hogy készítetek hozzá. Előre is köszönöm!
Gondolom, hogy ha már éveket tesznek bele a munkába, akkor mindegyik áruház, összes kiadásához fognak telepítőt készíteni. (Steam, Gog, "Epic" ,)
A szövegek pedig úgy gondolom , hogy nem változtak egyetlen kiadásban sem ! Ezek már a végleges tartalmak. (directors cut). Az utolsó verziószámmal.
Az egyes áruházak verziószámai eltérőek lehetnek, de ez a szövegkörnyezetet nem befolyásolja ! Remélem, megválaszoltam azt amit kérdezni szerettél volna.
Szia, átolvastam a korábbi hozzászólásokat de nem említette senki ezért lenne egy javaslatom. Sok játéknál van hogy több áruházban is elérhető, van ahol másmilyenek a szöveges fájlok, van ahol ugyanolyanok csak másik mappában vannak. Míg előbbinél baromi nagy munka lenne igazítani az eltérő fájlok miatt, utóbbinál csak a telepítővel kell mókolni hogy máshova telepítse. Lásd az egy héttel ezelőtti PoE példáját aminél nem kellett a fordításba plusz munkát tenni mert működik, csak trükkösen. Na, de azt akarom mondani hogy van akinek Steamen van meg a Wasteland2 (directors cut), nekem pl GoG-on, és mivel még nincs kész jó lenne ha erre is gondolnál/gondolnátok. Sok sikert a maradékhoz. :)
Elértük a fordítás 60%-át! A következő cél a 75% :)
Bővült a csapatunk, köszön(t)jük a segítséget.
Továbbra is várjuk a jelentkezőket, akik szívesen segítenek a további 50% fordításában. Július óta "már" ketten fordítjuk, ez meg is látszik haladásban, de rengeteg munka van még hátra.
Szóval ha van egy kis szabadidőd és szeretnél részt venni a játék magyarításában, írj bátran.
Köszönjük.
Királyság éppen mondani akartam hogy mi a pálya ezzel.
Wow! Csak így tovább! :)
Sziasztok!
Átléptük az 50%-ot (21461 sor)!