Jeleztük a fordítónak, hogy elérhetetlen a weboldala.
Ha külső linken érhető el a fordítás, akkor ilyen esetben mindig a fordító elérhetőségén érdemes máskor érdeklődni. A fordító(k) elérhetősége megtalálható az adott játék adatlapján.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok!
Miért nem tölthető a magyarítás? Sehonnan!
Meglett az a gond is, hamarosan meglesz.
Örülök neki, hogy javítottátok de nálam sajnos még mindig angol a ragnarök:(
Innen le tudjátok tölteni:
https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Gt--IzhIgHUb0EQGV45fWH4a_Zlvj7Jo&export=download
Mik változtak? (1.0.9)
Új hiba!
Az inventoryban az egyik mostani frissítésben kettő helyett három fül van, ezeknek hiányzik a fordításuk.
Tudnál egy képet küldeni?
Nagyon megörültem hogy sikerül megtalálni a hiba okát, de nálam valami még mindig nem stimmel, a 2. kiegészítőben még mindig angol a párbeszéd. :(
Lets Game!
Innen le tudjátok tölteni:
https://drive.google.com/u/0/uc?id=1sAInuveUHK6p4gLMuV3-OjpPRl1x1ziX&export=download
Mik változtak? (1.0.8)
Megvan a hiba, a frissítéssel valamit javítottak.
Egy pár órán vagy napon belül meglesz a hiba javítása.
Tudok a hibáról, de jelenleg nem tudok vele mit kezdeni, mivel a legújabb frissítés után jött elő ez a hiba.
+ Bele fog kerülni egy telepítési útmutató.
+ Amint lehet, javítom a hibát.
Nem értem, miért nem lehet készíteni egy txt. fájlban pár mondatos leírást, telepítés, dlc-k, stb...
Néhány alapvető információ jó szolgálatot tenne, főleg azoknak, akik nem jártasok a dolgokban.
Ha megtörténik a csoda és válaszol, azt itt közzéteszem mert ahogy olvastam ez érdekel pár embert.
Reméltem, hogy a fordító válaszol, mert neki van rálátása a technikai oldalára is. :-(
Szia!
Semmi hibaüzenetet nem kapok, minden szöveg, videó, magyar kivéve az északit. A küldiknél is csak a ragnarök angol a többi magyar. Az elérhetősége megvan, már dobtam neki emilt de nem válaszol.
Nem az Ő hibája, nekem is angol. Már többször jeleztem a fordítójának, aki szerint rendben van.
Úgyhogy feladtam. Akármit csináltam akármire telepítettem angol maradt. Meg van még egy srác, neki is.
Kapsz valami hibaüzenetet, vagy csak angol marad minden?
Érdemes újra megnézni a telepítőben vagy az olvassel fájlban leírtakat, hátha kimaradt egy lépés. Ha így sem sikerül, az adatlapon megtalálod a fordítók elérhetőségeit.
A Ragnarök megy valakinek magyarul?
Nálam is, ráadásul az első lehetőség: "betárcsázós"...
Törölt felhasználó
Jaj, nem bocsi, nem tűnik el, csak az "Internet sebességére" van fordítva :D
Törölt felhasználó
Szia Zan,
egy észrevétel, sima Anniversary van fenn, és ha magyarítjuk, akkor a beállításokból, az általános fülön a játék sebessége sor teljesen eltűnik. Most vettem észre, remélem nem baj ha itt jelzem :)
Szia totyaxy.
Szia, nem az oldal frissítéssel van gond, másik böngészőből, teljes előzmény törléssel is az jön fel hogy "Titan Quest Verzió: 1.0.7 Kiadva: 2021.10.01." . De ez lényegtelen szerintem... Itt a letöltésre kattintva feljön rengeteg link, aminek a legutolsója (letöltés) visz a google drive-ra.
Ajánlom, hogy frissíts rá mindig az oldalra, mert csak úgy tölti be az új dolgokat.
A portálra felkerül majd a magyarítás?