Sziasztok valaki fől tudja karol eme hitte hagyott projektet, válaszotokat előre is köszönöm?
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
Mi takar az, hogy AAA szintű fordítás?
Baker szövetkezett a googles fordítókkal, de rájött hogy yes sir-nél durvább sorok is vannak, és a tényleges 2% készültségű fordítását bekamuzta 80+-ra, szánalmas, de hát párszor már eljátszotta, mit is vártunk tőle, csak azt a pár srácot sajnálom, akiket még be tudott palizni és utaltak neki. Bár azt nem tudják, hogy attól még hogy utaltak neki, nem tuti hogy el is készíti a fordítást, mert lehet, hogy attól is elmegy akedve, mert 2 összetett mondat is szerepel a szövegben
Nem is tudtam, hogy te ilyen AAA szintű fordításokat adtál ki. Törsz felfelé, mint a talajvíz, nulladik!
Csak nem kételkedtél a fordításomban? :O Ez tiszta szégyen. Bár én is írtam Evin egyik fordításában ez ügyben... :D
Teljes mértékben igazat adok BigAtinak.
BigAti
Számomra az érne meg egy misét, hogy valaki (jelen esetben Te), hogyan tudja megítélni a többi ember gondolatmenetét, hogy mitől képesek kikelni/kivetkőzni magukból....
Valakinek igenis a számítógépes játékok és annak fordítása jelent rengeteget, valakinek a könyvolvasás, valakinek a sorozatok nézése stb-stb....
Nem gondolnám, hogy a Te tiszted eldönteni...
Természetesen ilyen a világ, már megszoktam ;)
Azért az is megérne egy misét, hogy emberek hogy képesek kínlódni, kikelni/kivetkőzni magukból egy számítógépes játék fordítása miatt.
Sziasztok! Csalódottan olvasom, hogy végül nem készül el a magyarítás, Bakernek pont a törlés előtt írtam egy-két nappal, hogy mi a helyzet (válaszolt, totál normálisan, szóval hiba nincs)... Én nem szeretnék személyeskedni és bántani Bakert, a fordítás kukázásának okait sem akarom forszírozni; így döntött, csalódott vagyok, de csalódott vagyok sok más dolog miatt is, az élet mégis megy tovább! Abban igazat adok a kommentelőknek, hogy mivel a fordítás folyamatban volt, még ha akart is volna valaki, jó eséllyel nem ugrott bele, mert más (Baker) már ténykedett rajta.
Megértem Bakert is, miért nem szeretné közzétenni az eddigi fordítást, viszont én -- és minden bizonnyal sokan mások is -- örülné(n)k, ha elérhetővé tenné valamelyik fordítónak, aki hivatott arra, hogy végigvigye ezt és persze feltüntetné Baker nevét is (úgy emlékszem 83%-nál tartott), mint fordítót -- így még, ha egyéb dolgok is közrejátszanak, egy-két hónapon belül elmerülhetnénk anyanyelvünkön e post-apokaliptikus kalandban! Azonos kiindulópont, de más végeredmény... kiváló példa a Skyrim fordítása. Jó mindkettő, de mindekinek megvan a maga kedvence -- akár itt is lehetne egy ilyen variáns.
A Steames verzióval rendelkezem, akár még tesztelőnek, korrektornak is szívesen jelentkeznék, csak hogy ezzel is segítsem a munkát! Szép napot mindenkinek!
Törölt felhasználó
Senki nem ócsárol apa... Egy imádnivaló forditó vagy!Ezt mindenki tudja.Most nem azért bántunk,mert aranyos vagy és mint ilyen obszcén módon alázatos is.Te nem adod ki a már lefordított szöveget(gondolom lehet kérni a fordító befejező emberétől,hogy említse meg kis neved.kis katona) és ezáltal te is részese vagy a projektnek..... Semmi probléma.Most mondok én neked valamit kiskatona(mert én nagy voltam)****,csak ezért vettem meg ezt a ****,mert fordítás alatt volt,mi több,kilencven százalék felett. ***** És akkor én nagyon finom voltam és nagyon vajszívű.Egyébként kérdezett egy intelligens ember valamit tőled.... Miért nem a saját honlapodon produkálod magad?Ezt sem értem... Én mint Vulkáni ezt nem tartom logikusnak.Egy csaló ember a saját oldalán magyarázkodjon,ne itt!Tudtommal van neked saját oldalad,amihez gratulálok.Akkor miért itt keresed igazad?Hmmm maci,néha az az érzésem,hogy lökött vagy,de nem feltétlenül van igazam....:)
Moderálta: Evin (2021. 03. 27. - 09:09)
Ti miről beszéltek? Egyes egyedül a Battlefield V programjának tettem ki támogatást, minden más projekt a kapcsolataim által kerültek lefordításra (szlovák, török stb.), semmilyen támogatás nem volt kitéve a készülő projektekhez, a Mad Maxhez sem. Mint ahogyan most sincs a Battlefield: Hardline-hoz. Valamennyi fordítás ingyenesen tölthető, csak át kéne kattintani az oldalamra, de hát ezek szerint sokaknak nehezére esik tájékozódni, könnyebb itt ócsárolni. Azért elég durva így rágalmazni egy olyan embert, aki lefordított egy olyan játékot (Call of Duty: WWII) és mindenféle kitétel nélkül letölthetővé tett, amelynek a letöltéseinek száma kevesebb, mint 1 hónap alatt csak nem 8200 letöltést produkált.
Törölt felhasználó
Teljes mértékben egyetértek Kamiontauri gondolataival.Nem szabad törölni a hozzászólásokat.Én is vártam ennek a projektnek az elkészültét,de így legalább tisztában vagyok azzal,hogy ez besült,tehát hiába vártam a "szent tehenet",csak egy kapzsi tinó esett rá minden egyes várakozó bizalmára(megjegyzem fájt,mert nagyon vártam).;) Na majd legközelebb sikerül.Hála Isten,azért vannak a fordítók között szép számmal,akik mint valami modern kori "gladiátorok",kedveskednek nekünk minőségi fordítással,tehát itt,ebben a közösségben nem igaz az az örökérvényű igazság,hogy egy rohadt alma az összes almára hatással lesz.Szaladgálnak itt Ardeák,Evinek és megannyi rendes és nagyszerű fordító nem sorolom őket,úgyhogy szerintem a bizalom nem csökken.Eddig is tudtuk "régebbi" motorosok,hogy kik azok,akik megbízhatóak.Tinó mindig egy érdekes jelenség volt a fordítói közösség (sajnos)hatalmasnak nem mondható halmazában.Úgyhogy most sem csalódtam.;)
Nagyjából egyet értek azzal amit mondasz de semmiképp se legyen törölve a topik. Ha valaki nem ismeri annak fel kell hívni a figyelmét ara hogy ne támogasson olyan embert aki 87%-nál benyögi hogy "meguntam de lehet lesz gépi magyarítás hahaha, de azért a következő projektemhez ide meg ide várom a pénzt". Ez az infó mindenkinek az érdeke, a sokszáz fordító jóhíre és a felhasználók pénztárcája miatt.
Sziasztok!
Nem lehetne ezt a topikot beszünteti, vagy esetleg Baker urat kipaterolni az oldalról?
Tudom, hogy én vagyok a hülye, mivel ide kattintok napok óta, pedig ez a játék mindig is totál hidegen hagyott.
Közösség bomlasztó, ráadásul az oldalhoz méltatlan ami itt jelenleg történik, és ennek mindössze egy ember az oka, akit a hire már jócskán, évekre visszamenően megelőzött.
Az igazság az, hogy ez a vita senkinek sem jó, és úgysem vezet már sehová.
Sajnálom azokat, akik fizettek esetleg ezért az el nem készült magyarításért, azt még inkább, hogy valakiben nincs annyi gerincesség, hogy legalább a pénzt visszajuttassa, mert ha jól értelmezem, akkor ez nem történt meg.
Baker nem fogja magát már meggondolni, de az is lehet, hogy csak szimplán erre a balhéra élvez.
Szerintem komoly személyi identitás zavarban szenved, és az ilyen, segítség nélkül úgysem fogja felfogni azt, hogy ha mindenki szembe megy vele az autópályán, akkor ő van a rossz oldalon.
Olvassatok vissza csak a kommenteket. Ez az ember szentül hiszi hogy igaza van, és itt ő az áldozat. Próbálja sejtelmes, semmitmondó mondatokkal alátámasztani a saját igazát, meg mindenkire mutogatni.
Vannak ilyen megkeseredett emberek. Nem ennek a közösségnek a feladata segíteni rajta, és a szórakoztatásáról sem kéne gondoskodni.
Azt javaslom, hogy mindenki fogadja el a történteket, és ne adja alá tovább a lovat.
Van az oldalon nem egy olyan fordító, akiknek a munkássága, hozzáállása lenyűgöző, és sokkal inkább megérdemlik a figyelmet, egy-egy elkészült fordítás után pedig a honoráriumot (még ha az csak egy virtuális pacsi is).
1."Elkezdtem a fordítást"
2."Meglepően gyorsan haladok vele"
3."Nemsokára kész a fordítás" "87%-nál ráuntam abbahagyom"
4."Ne aggódjatok, majd jön egy gépi game magyarítás, azt minden jó lesz! Oorah! ;-D"
Ezek után komolyan gondolod hogy a következő fordításodhoz kérsz 50K forint támogatást és bízzanak benned, miközben ki is gúnyolod azokat akik bíztak benned és támogattak is. :(
A játék nem érdekel, csak a témához szóltam hozzá. Mondhatni objektíven. ;)
Ne aggódjatok, majd jön egy gépi game magyarítás, azt minden jó lesz! Oorah! ;-D
Nem az a baj, hogy ezt leírod, hanem az h komolyan is gondolod.
Ötven felett járok, de imádok játszani. Nem hiszem, hogy már megtanulok angolul. (és érzékem sincs hozzá.)
Nagy csalódás volt olvasni, hogy a projekt nem lesz befejezve.
Főleg így, indok nélkül, pökhendi módon reagálva az emberek reakciójára.
Az a baj, hogy semmit nem tanultál. Nem látod, hogy mit csináltál és hogyan. A replikák helyett elkéne gondolkozni magadon.
Kerülnöd kéne az embereket, mert nagyon nem érted és nem szereted őket.
De az is lehet szimplán rossz indulatú vagy.
Már ne haragudj, de semmi egyenességet nem véltem felfedezni a hozzáállásodban
Pl: "Én pedig arra kérlek Cyrus, hogy törölj vissza mindent a 2019. 03. 29. - 17:26:41 állapothoz. Ugyanis a Mad Max magyarításhoz semmi közöm. Így logikus. Ha már moderálsz, akkor csináld jól."
Na most ez a kijelentés konkrétan hazugság. Ültél rajta egy-másfél évig, és ezzel a húzással nem csak azokkal toltál ki, akik várták, hanem magaddal is, ha érted.
Na és még: "Nincs mit írnom róla. Aki megértette anno, az megértette, aki meg nem, az a mai napig sem fogja, akárhogyan részletezném."
Folytassam?
Láttam az azóta törölt kommenteket, és azok sem a te igazadat bizonyítják.
Egyébként no offense. :D
Mindent összevetve tanultam ebből és köszönöm! Megtanultam, hogy nem szabad szólni semmit, csak levenni egy projektet és nem szólni, nem reagálni senkinek, semmit, mint ahogyan azt tették jó páran egyéb projekteknél! Sajnos én az egyenességet választottam. Nem kellett volna. Köszönöm Nektek, ennyivel is okosabb lettem és a jövőben már nem így fogok cselekedni! ;)
Igen, pont azok, amiket törölni kellett volna. Amelyeknek meg maradni, azok törlésre kerültek. Bírom egyébként, mikor az emberek nem akarják észrevenni/felfogni a korábban írt dolgokat, mintha azok ott sem lettek volna vagy lennének. :D Ez számomra hihetetlen. Mintha vakok vagy látássérültek lennének. Bár lehet én is átállok erre és írom a magamét. Én léptem erről a katyvasz oldalról, ti meg nyaljátok-faljátok egymást! :D Leléptem!
Itt annyi a gond "nagymester" hogy nem Te szartad a spanyolviaszt ... :/
Nagyon jó hogy itt maradtak a kommentek, ez hasznos a felhasználóknak. Kicsit tágabb képet kapnak arról hogy érdemes-e támogatni azt aki becsapja az embereket. Van olyan oldal ahova pár hónappal ezelőtt írtad hogy mindjárt kész, ott jelenleg is ez olvasható! Ha egy ember azt látja akkor azt hiszi tényleg mindjárt kész leszel vele, simán megelőlegezheti a bizalmat, akár úgy hogy megveszi a játékot hiszen nemsokára magyarul játszhatja (ilyet egyébként nem szabadna csinálni) legrosszabb esetben konkrétan neked fizet! Ez pedig a fordítói közösség megítélésére is káros, egy átlag ember pedig nem tudja ki-kivel van csak vannak a fordítók egy kalapban, és várja a magyarítást. Cyrus szerintem jól reagálta le a dolgot, ilyen műsor után én biztos szenteltem volna neked egy posztot azért hogy figyelmeztessem a felhasználókat hogy vigyázat, csaló. A portálon pedig nincs pangás, minden nap van friss olvasnivaló ami nagy szó egy olyan oldalon ami csak fordításokkal foglalkozik, általános gémer hírekkel nem. Ha itt visszaolvas bárki láthatja hogy más kezdte el a fordítást, te késöbb csatlakoztál és nem azért hogy tudasd a gémerekkel hogy áll (ez a mese része), hanem hogy a valóban pangó oldaladat belinkelhesd. Írtad pár kommentel lejjebb hogy nincs mit bizonyítanod, ez igaz, a kommentjeid önmagukért beszélnek.
Gondolom olyan hangnemben emeltél szót, amelyet ignoráltam az oldalon. A portálra is csak azért regeltem vissza, hogy tudatni tudjam a gamerekkel, hogyan állnak a magyarítások készültségi szintjüket tekintve. Nagyon jól elvoltam nélküle is és ezután is így marad. Azonban tanulva a hibámból, ezúttal semmilyen infót nem fogok itt megosztani a készülő magyarításokkal kapcsolatban. Öröm az ürömben, legalább cyrusnak adtam egy kis melót az elmúlt napokban, mert elég nagy pangás van az oldalon, bár azt sem tökéletesen tudta lereagálni. :D