Mad Max
hirdetés

ezt jó halani. Én Bakernek teszteltem, de újraöltés után mindig odafagyott a szöveg a monitora. Ezek szerint ezt sikerült kiköszbölni.

2021. 07. 04. - 20:35

Jaj de jó köszönöm az infot, nagyon váróm és Millió köszönet minden kedves fordítónak a kemény és áldozatos munkáért.

Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.

2021. 07. 04. - 18:33

Köszönjük az infót.

2021. 07. 01. - 22:33
Senior fordító

Hello! A tesztelés a második fázisba ért, már nem kell olyan sokat várni rá. Az első kör sajnos tovább tartott mint gondoltam. De már megvolt egy teljes szöveg átolvasás, egy lektorálás és végig játszás; azaz egy 100%-os teszt. És erre jön most a második kör, amivel feltesszük a pontot az i-re.

Szóval türelemmel várjatok!

Az álmok üzenetek a mélyből.

2021. 07. 01. - 21:35

Sziasztok itt Július történt valami haladás a teszteknél? Kb hány % sikerült letesztelni? Válaszotokat előre is köszönöm.

2021. 07. 01. - 18:58
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Ha lesz információ, lesz róla hír. Nem kell minden héten beírnod.

2021. 06. 14. - 18:27

Hoyg állunk, hogy állunk.?

2021. 06. 14. - 18:10

Kár hogy nem publikus a tesztelés ép jelentkezni akartam. :D De viccet félretéve jó munkát remélem mire vége a mostani végigjátszás videóknak ez is pont kész lesz és már kezdhetem is ezt.

2021. 06. 09. - 09:25
Senior fordító

Még csak az első körös tesztelés megy, jelenleg egy emberrel csinálom a hibajavítást, (nagyobb hibákat szűrjük ki). Azt javaslom, hogy a Portál Discord szerverén belül keresse mindenki TRC fordítói csatornáját ezzel kapcsolatban.

Mielőtt valaki feltenné a kérdést: Publikus teszt nem lesz!

Az álmok üzenetek a mélyből.

2021. 06. 08. - 16:41

Sziasztok kérdezni szeretném ne, haragudjatok kérdésért jól halad tesztelése?

2021. 06. 08. - 16:26

Tudja. Jópofán akart beszólni. Szerintem nem sikerült.

2021. 06. 06. - 20:05
Senior fordító

Nem neked szólt, hanem Robbb-nak :)

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2021. 06. 06. - 20:03

Uuu! 🤦‍♂️🤦‍♂️

2021. 06. 06. - 19:52

köszönöm, teis jó arc vagy! örülök, hogy egyetértesz velem. Én is ugyanezt csinálnám, amit te! No de maragyunk a topikk témájánál!

2021. 06. 06. - 19:31

Szia.

Igy ismeretlenül is azt kell mondjam jó arc vagy, nagyon szépen megfogalmaztad a normális, igényes magyarításra éhes közösség gondolatait.

A beszólás..még ami a lavinát indította.

Azt nem értem miért is reagál rá valaki, az ilyen imposztoroknak az a fájdalom ha teljesen semmibe veszik a bebüfögéseit. Hisz akkor jelentktelennek érzi magát mint az amit leírt. Eleve a kedves moderátornak törölni kellene az ilyen megnyilvánulásokat, nem hogy hagyni hogy emiatt toxikus környezet alakuljon ki. Sok jó forum ment már tönkre emiatt, nem is értem miért nem törlik nem csak a hsz-t hanem a tagot aki, aki egyértelműen nem ide való. Vagy ennyire kell ide az létszám miatt???? Semmi igény, semmi elvárás?? csak jön bárki és azt tesz amit akar??

Én szeretem a rendet a nyugalmat, ha ilyeneket tapasztalnák és lenne rá lehetőségem írtanám gyökerestül a trollokat.

úgyis visszatérnek sajnos más acountal, és a közösség morálját is rombolják.

Egy a lényeg, ami aranyszabály NE ETESD A TROLLT !!!! megunj ha nincs rá reakció és bosszantja is.

2021. 06. 05. - 07:12
Vezető szerkesztő

Megkérek mindenkit maradjon a témánál!

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2021. 06. 02. - 08:39

Azért fáj ha véded mert egyszerűen nincs igazad.

Védeni még csak csak jogodban állna - mondjuk, ha jóbarátod - de 10 fordító munkáját (az önkéntes és nagyszerű munkáját!!!) szembeállítani Baker húzásaival, mindezt úgy, hogy Bakert hozod ki az ártatlan gyöngyszemként szerintem nem korrekt és nem is tisztességes.

Tekintve a történteket, hogy nekiállt fordítani, elment sok sok idő az emberek reménykedtek, még pénzt is fizettek érte, aztán egyszerűen törölte a projektet, úgy ahogy az lezajlott, (mégegyszer mondom nem a törléssel volt baj hiszen neki is lehetett akárni baja hanem a mikéntjével)

szerintem egy aljas, és szemét dolog volt, de ez csak az én véleményem. (személy szerint azt gondolom ilyet a NULLA emberek csinálnak, de legyen ez az én bajom, próbálom moderálni magam).

Erre idejössz te és megpróbálod 10 ember önkéntes munkáját (ami már most előbbre tart mint Bakeré) lehúzni, meg feszültséget kelteni, és megkérdezed mi a baj ezzel?

Sok fordítót ismerek közülük, és mindet nagyra tartom, mint embert és fordítót is, nem egyszer beszélgettem már velük, segítőkészek, és tisztességesek, sok sok fordításuk okozott nekem örömöt, és tette lehetővé, hogy ne kelljen angolul agyalnom a játékon.

Ők voltak azok, akik az első segítségkérésemre önként és dalolva jöttek segíteni ha elakadtam egy fordításban vagy valami gubanc volt az övékével.

Nem fogom engedni, hogy ilyen embereket besározzanak, vagy lehúzzanak, tekintve hogy az ÖNKÉNTES és MAGAS SZÍNVONALÚ BEFEJEZETT fordításokra mindig igény van.

Tudod miért nem fordítok magam is? Pont az ilyen beszólogatók miatt mint te.

Hülye lennék annyi munkát és időt beletenni, hogy ezt kapjam jutalmul, és csodálom, hogy vannak akik mégis megteszik, és mindezt magas színvonalon, szabadidőt nem kímélve ráadásul teljesen ingyen.

2021. 06. 01. - 18:15
Senior fordító

"Kész vanak már vele?" kontra "Én is ki tudom várni, elvégre nyugdíjasként van rá idöm".

Egyik szavad üti a másikat, szép volt :D

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2021. 06. 01. - 17:15

Már többször irtam, hogy Baker jó barátom, mért fáj az nektek, ha védem? Korában volt egy csapágyas, aki leirta, hogy én vagyok Baker, te meg folytatod. igy terjed a hülyeség. utoljára akkor járt erre, mikor szoltam neki, higy valótlan dolgokat álítittak róla, sg-n meg is jegyezte. szerinted a Bakernek nem volt problémája a mad max magyarításánál? világiosan leirta, hogy tehcnikai problémába ütközött. Gondolom a töbiek áthágták maguakt ezen az akadájon és nemsokára kiadják. Én is kitudom várni, elvégre nyugdíjasként van rá idöm.

2021. 06. 01. - 17:08
Vezető szerkesztő

Mivel a játékkal, fordítással kapcsolatos és nem "vulgáris" miért lenne törölve?! - és erre nem kell válaszon, csak költői kérdés...!

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2021. 06. 01. - 13:11

Én azt nem értem Baker gyerek minek jön ide trollkodni.

A fordítás kapcsán példátlan összefogást tapasztalhattunk, néhány fordítót ismerek, és tudom, hogy nem szívesen dolgoznak másokkal együtt, most mégis megtették, és a kezdeményezés is olyantól indult akiről tudom, inkább tökönszúrja magát, de nem dolgozik együtt másokkal.

Ezek a srácok félre tudták tenni az aggályaikat, és egy közös nemes célért együtt tudnak működni, merem azt mondani, hogy fordítási történelmet írva ezzel, és remélve hogy nem ez volt az utolsó alkalom.

Igaz hogy Baker kezdte el a játék fordítását, de bemondta az unalmast amire mondjuk azt hogy volt joga (bár aki pénzt fizetett neki nem így gondolja), és nem is az a baj, hogy feladta, hanem az, ahogyan tette mindezt.

Erre idejön egy noname valaki, és kötekszik, (90% szerintem hogy Baker maga az) mindenféle hülyeséggel.

A fordítók tájékoztatása szerint NAGYJÁBÓL MEGKÖZELÍTŐLEG júniusban adják ki a fordítást, ha minden jól megy.

Tudod mit? Ha azt mondanák December, vagy jövőre az sem zavarna, mert néhányukat ismerem, és tudom, hogy amit megígértek az meg is lesz, ha nem júniusban akkor előbb utóbb.

És bármennyire is szomorú többeknek várni a fordításra, még mindig maximum egy nagy köszönömöt írhatnának, mert mindenkinek megvan a lehetősége hogy játszon angolul, nem kötelező senkinek semmi.

Nem tudjátok, hogy milyen problémákkal szembesültek, miket kell még megoldaniuk, mert az, hogy a szövegeket lefordítom magyarra, az csak a dologak egy fontos része de nem az egész.

(Ezt az írást sokszor átfogalmaztam, próbáltam kevésbé "vulgáris lenni" remélem nem lesz kitörölve, pedig legszívesebben olyat mondanék, hogy tuti kiraknak innen)

2021. 06. 01. - 12:55
Senior fordító
Portoló

Őszintén szólva meglehetősen gyorsan készült el egy ekkora játék, az összefogás által. Az, hogy most 1-2 érdekes nick jön és trollkodik, az csak annak a jele, hogy a srácok jelentős dolgot csinálnak. Jómagam elég laposnak tartom a Mad Max játékot, de elismerésem és tiszteletem a fiúk hozzáállásához. Mellesleg nem értem azt, hogy egyeseknek semmi sem elég, és úgy kívánják a dolgokat azonnal, mint az akarnok gyermekek.

Ne feledjétek, hogy ez hobbi, egy ingyenes gesztus azok felé, akik bár magyarul játszanának, de nincs tudásuk, lehetőségük, vagy kedvük a fordításhoz. Amúgy meg annyi jó játéknak kész van már a fordítása, amit nem hinném, hogy mind végigjátszottatok, szóval amíg várakoztok sem unatkoztok, ha tesztek érte! :)

2021. 06. 01. - 10:55

Valóban, de írtam bárhol is, hogy elkészült volna? Nem, annyit írtam, hogy időközben 100% lett az elkészültségi állapot, nem azt, hogy tölthető. Amennyiben kicsit visszább tekersz, láthatod, hogy írtam is pár napja, "az utómunkálatok valóban még csak most jönnek, de akkor is örvendetes, hogy majd' kész a fordítás". Szóval?

2021. 06. 01. - 07:58

Ott van, hogy utómunkálatok, lektorálás, hibajavítás még hátra van. Korábban valahol írták. hogy kb júniusban adják ki.

2021. 06. 01. - 07:41

Időközben 100% lett az elkészültségi állapot!

2021. 06. 01. - 07:21