" a hír alatti hszemet bemásolom ide ha nem baj"
Úhúúúú Gyerekek!!!!!
Néhány napja nézegettem a fórumot, és sajnálkoztam a fordítás sorsán.
Aztán letöltöttem a játékot, mondom megnézem mit tudok vele csinálni. (Persze nem jutottam dűlőre)
És most ez a hír, ilyen példa nélküli összefogással!!!
Néhányatokkal beszéltem párszor, örülök hogy előbújtatok a kis csigaházatokból egy közös melóra!
Druzsba, még együtt írtuk a régi portálon a fórumnovellát (ha emlékszel)
Fearka sokat segített a fordításaimban (nem volt sok)
Lostprophet (sok fordítása sok kellemes élménnyel tett gazdagabbá)
És utolsóként, de nem utolsósorban kedves TöRöCö komám.
Hát gyerekek, teljesen odáig vagyok meg visza.
Nemcsak a fordítás miatt is de ez a Dram Team, megörvendeztet.
Köszönöm.
Thuviel/Robb
Törölt felhasználó
Szuper! :-)
Ez egészen elképesztő! De komolyan! A hozzáállás, a tempó, és egyáltalán az, hogy ilyen módon szükségét érezted / éreztétek a magyarítás elkészültének!
És azt is jó látni, hogy ezzel kapcsolatban fordítók is hasonló véleményen vannak, mint a többség, akik "kifogásolták" az elkaszált fordítás körül kialakult helyzetet.
Ez így tényleg példaértékű!
Köszönöm!
Teljesen érthető, habár ez a "Kész lesz, amikor kész lesz" nagyon ismerős... a Duke Nukem Forever kapcsán! :D Annak külön örülök, hogy a Mad Max filmekből próbáltál átvenni ezt-azt, hogy a stílusjegyek meglegyenek a magyarításban is. Kitartást a befejezéséhez!
Én magam is tudtam a titkos projektről, ennek ellenére szívből gratulálok! És köszönöm Nektek! Megmutattátok (másokkal ellentétben), hogy milyen is valójában ez a magyar fordító közösség, és hogy 1-1 ember cselekedetei alapján nem érdemes az egész társaságot megítélni. Köszönöm Nektek, büszke vagyok Rátok! :)
Üdv néktek!
Helyzetjelentés következik: http://www.trc-playground.hu/uncategorized/mad-max-8368-rendkivuli-helyzetjelentes/
Én elkezdtem a játékot angolul, nincs benne túl sok szöveg, közepes angollal lehet érteni, avagy ha valamely túl bonyolult lenne, a párbeszédekről screenshoot , és szöveg kinyerése a google driveban. ezt meg be lehet tenni a yandexba...
a többi leírás meg itt megtalálható:
https://madmax-game.fandom.com/wiki/Mad_Max_Wiki ez még nem teljes, de néha bővítgetem...
Én is már nagyon régóta vártam a fordítást.Még a tavaly megvettem a játékot, mert láttam, hogy már nem kell sokat várni rá.Aztán nagy pofon volt, mikor láttam, hogy befejezte 87 %-nál.Ha befejezte volna még vettem volna neki egy játékot a kívánságlistájáról, még jó hogy nem ezzel a dologgal is előre ittam a medve bőrére.Mindegy, ha már megvan a játék végigviszem angolul, valamennyit úgyis értek.Ebből legalább tanultam, 3 játékot akarok még megvenni amiknek készül a fordításuk, de addig biztos nem veszem meg egyiket sem, amíg kész nincs.
Gondolatmenet, kinek mi a fontos, mit szeret? Hogy jönnek ezek ide? Arról beszélek, hogy emberek milyen megnyilvánulást, hangnemet engednek meg maguknak. Ez - szinte - bármilyen témában megengedhetetlen, nemhogy egy játék fordításával kapcsolatban! Igazán sajnállak, ha ez a te környezetedben rendben van.