Már 97%.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Ez nagyon király.
Már 96%-on áll a projekt!
91%, szépen haladtok, s ahogy látom, próbáltok minden nap hozzátenni valamit -- tegnap még 90% volt az elkészültségi állapot. :)
" a hír alatti hszemet bemásolom ide ha nem baj"
Úhúúúú Gyerekek!!!!!
Néhány napja nézegettem a fórumot, és sajnálkoztam a fordítás sorsán.
Aztán letöltöttem a játékot, mondom megnézem mit tudok vele csinálni. (Persze nem jutottam dűlőre)
És most ez a hír, ilyen példa nélküli összefogással!!!
Néhányatokkal beszéltem párszor, örülök hogy előbújtatok a kis csigaházatokból egy közös melóra!
Druzsba, még együtt írtuk a régi portálon a fórumnovellát (ha emlékszel)
Fearka sokat segített a fordításaimban (nem volt sok)
Lostprophet (sok fordítása sok kellemes élménnyel tett gazdagabbá)
És utolsóként, de nem utolsósorban kedves TöRöCö komám.
Hát gyerekek, teljesen odáig vagyok meg visza.
Nemcsak a fordítás miatt is de ez a Dram Team, megörvendeztet.
Köszönöm.
Thuviel/Robb
Törölt felhasználó
Szuper! :-)
Ez egészen elképesztő! De komolyan! A hozzáállás, a tempó, és egyáltalán az, hogy ilyen módon szükségét érezted / éreztétek a magyarítás elkészültének!
És azt is jó látni, hogy ezzel kapcsolatban fordítók is hasonló véleményen vannak, mint a többség, akik "kifogásolták" az elkaszált fordítás körül kialakult helyzetet.
Ez így tényleg példaértékű!
Köszönöm!
Teljesen érthető, habár ez a "Kész lesz, amikor kész lesz" nagyon ismerős... a Duke Nukem Forever kapcsán! :D Annak külön örülök, hogy a Mad Max filmekből próbáltál átvenni ezt-azt, hogy a stílusjegyek meglegyenek a magyarításban is. Kitartást a befejezéséhez!
Ez bizony, szép munka.
Nah igen ezzel sokan így vagyunk, vagyis csak helyeselni tudunk az általad írottakra. 😉
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
hi. van itt jó pár fordító akikben még sohasem csalódtam, legyen előttük bármilyen akadály egy fordítással kapcsolatban... nah ez a nem mindegy! üdv.
Megpróbáljuk minél hamarabb összehozni. Előre nem mondunk semmit, ahogy szoktam mondani: "Kész lesz, amikor kész lesz". Ez viszont nem azt jelenti, hogy ülni fogunk rajta. Annyit kérnénk, türelemmel várjatok.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Én magam is tudtam a titkos projektről, ennek ellenére szívből gratulálok! És köszönöm Nektek! Megmutattátok (másokkal ellentétben), hogy milyen is valójában ez a magyar fordító közösség, és hogy 1-1 ember cselekedetei alapján nem érdemes az egész társaságot megítélni. Köszönöm Nektek, büszke vagyok Rátok! :)
Nem is tudtam, hogy készül ismét magyarítás a Mad Maxhez, de nagyon örülök neki! Kitartást és előre is köszönjük a munkádat, munkátokat. Előzetesen mikor tervezitek kiadni a magyarítást (persze, ha minden összejön)?
Üdv néktek!
Helyzetjelentés következik: http://www.trc-playground.hu/uncategorized/mad-max-8368-rendkivuli-helyzetjelentes/
Én is várom a mad maxot.
Örültem ,hogy a Red Dead Redemption 2-nek magyarítása... most ,hogy már tudom ki készíti...
Szerbusz szogyenyi sikerült ránézned mad max játék nyelvi fállaira, várható melőle valami eredmény? Válszodat előre is köszönöm!
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
Én elkezdtem a játékot angolul, nincs benne túl sok szöveg, közepes angollal lehet érteni, avagy ha valamely túl bonyolult lenne, a párbeszédekről screenshoot , és szöveg kinyerése a google driveban. ezt meg be lehet tenni a yandexba...
a többi leírás meg itt megtalálható:
https://madmax-game.fandom.com/wiki/Mad_Max_Wiki ez még nem teljes, de néha bővítgetem...
Ha visszaolvasol meg lesz a válasz :)
Sziasztok! Hol tart a fordítás, esetleg van e hír hogy mikor jelenik meg!
Köszönettel
Én is mikor ránéztem a videóra jó szövege van szeretem a káromkodós történeteket:D:D:D
Én is már nagyon régóta vártam a fordítást.Még a tavaly megvettem a játékot, mert láttam, hogy már nem kell sokat várni rá.Aztán nagy pofon volt, mikor láttam, hogy befejezte 87 %-nál.Ha befejezte volna még vettem volna neki egy játékot a kívánságlistájáról, még jó hogy nem ezzel a dologgal is előre ittam a medve bőrére.Mindegy, ha már megvan a játék végigviszem angolul, valamennyit úgyis értek.Ebből legalább tanultam, 3 játékot akarok még megvenni amiknek készül a fordításuk, de addig biztos nem veszem meg egyiket sem, amíg kész nincs.
Gondolatmenet, kinek mi a fontos, mit szeret? Hogy jönnek ezek ide? Arról beszélek, hogy emberek milyen megnyilvánulást, hangnemet engednek meg maguknak. Ez - szinte - bármilyen témában megengedhetetlen, nemhogy egy játék fordításával kapcsolatban! Igazán sajnállak, ha ez a te környezetedben rendben van.