Kész vanak már vele?
Moderálta: Evin (2021. 05. 30. - 13:52)
Tisztán iróniából írtam...
Az álmok üzenetek a mélyből.
Engedd el! A tempótokban nincs hiba, nagyon örülnék, ha minden magyarítás ilyen gyorsan elkészülne, de nem panaszkodhatok... mivel tudom, hogy mekkora erőráfordítást igényel család, munka, suli mellett. Igaz, én csak moddoltam, de sokszor éjjelekbe nyúlóan csináltam, hogy be tudjak fejezni egy-egy skint, de idővel ki kellett húznom a listámról ezt a hobbit.
Aminek viszont tudnék örülni, ha ez az összefogás megmutatná úgy nekünk, mind nektek, hogy érdemes lehet összefogniuk a nagyoknak azért, hogy egy-egy magyarítás hamarabb elkészüljön. Szerintem a több fordító jobb végeredményt eredményez, mivel több személyiség, több meglátás, szövegkörnyezet megalkotás, s több szem ugye többet is lát, illetve a megosztott munkafolyamat miatt a belefásultság veszélye is kisebb. Köszi a munkátokat!
Nehogy magyarázkodjatok már a baker gyerek alregjének... :D
De vegyük számításba azt is hogy a legtöbb fordító más játékokat is fordít nem csak ezt így még örüljünk annak is hogy eddig eljutottak és várjuk majd mikor kész akkor lesz kész nekem is kéne a magyarítás végigjátszás videóhoz még is türelmesen kitudom várni akinek eddig ráért a magyarítás ráfog érni tovább is.
Hát bakker...
Én tisztelek minden fórdítót nem kéne senkit bántani, önkéntes munkát véngeznek a mi javunkra. Ebbe kéne belle gondolni mielőtt bántanál valakit.
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
Kedves Bakerfan!
Megmagyarázom, mert nem értenéd:
Baker, 2 év alatt nem tudott egy 30%-os fordítást felmutatni, de számoljuk bele, hogy egyedül volt (mondjuk) akkor ha megszorzunk 10x Bakert, akkor is kész kellene lennie 24 nap alatt, Ők tízen meg 1 hét latt többet tettek, tekintve hogy már a nagyja munka megvan.
A picsacsinálás az megy, mögöttes tartalom meg zéró.
Baker, remélem csak vicceltél.
10 fordítoval már rég kész kéne lennie, baker hozzájuk képest császár!
Köszi!
Ez is több mint a semmi, legalább nagyjából lhet tudni.
Nem tudom megmondani, mert nagyon sok munka van még vele. Ha minden jól megy, talán Júniusban kész lehet.
Sziasztok.
Nagyjából mikorra teszitek a fordítás kikerülését?
Tudom, nem szeretjük ezt a kérdést, csak úgy kb mégis,hogy mikorra számítsak rá.
Ha kell jelentkezhetek tesztelőnek vagy lektornak, ahogy tetszik.
(Nyilván attól függ, mik az elvárások)
A "negatívot" arra értettem, hogy habár az utómunkálatok valóban még csak most jönnek, de akkor is örvendetes, hogy majd' kész a fordítás. Na, de "max részedről" -- hol és mivel? :D
Azzal, hogy írtam, nem lesz kész pünkösdre, vagy hogy játszok addig a Gothic 3-mal 123. alkalommal? Az első része reflektálás a kommentedre, a másik pedig tény, a Gothic 3 mindig a gépemen van, oké, a 123. alkalom talán túlzás, de nem tudom megmondani, hanyadik alkalommal játszok vele. Egyszerűen tényeket közöltem!
Néha semmi nem elég..
Nem igazán értem a "Ne legyél ennyire negatív" megnyilvánulást. Egyszerűen tényeket közöltem. Ebben semmi negatív nem volt, max részedről.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Bánja a manó, majd kész lesz, addig játszok a Gothic 3-mal -- úgy 123. alkalommal! :D Bármi segítségre van szükség, írj, ha tudok, segítek!
Én örülök, hogy mindenki örül, viszont még rengeteg munka van a fordítással. Kell egy normális tesztelés, kellően mély hibajavítás, egységesítés és a többi utómunka.
Ne legyél ennyire negatív. Oké, nem lesz pünkösdi ajándék, de nem baj, majd később lesz ajándék! :)
Azt ugye tudod, hogy ez csak a fordítási állapot, az utómunkálat (tesztelés) még vissza van.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Milyen szép Pünkösdi ajándék lenne?
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
99%!!4!!!4
Igen-igen, a játékot el is kezdtem -- az állapotfrissítés után -- tölteni a Steamről! :)