Nem gondolod hogy az elmúlt évekkel elég okot adtál arra a sárdobálásra ? Annó 2 munkádért is pénz adtam ki értsd fizettem érte... aztán mikor egyszer már nem tudom mi miatt szót emeltem kitiltottál az oldaladról... Nálam az ilyen dolgok minősítenek igazán egy embert és szerintem bőven meglenne a portál nélküled is és lám nem lenne sárdobálás...
De hiszen pont azt törölted ki, amit nem kellett volna és pont, hogy a sárdobálásos kommentedet hagytad bent, ugyan kicsillagozva. Ez olyan, mintha direkt a személyem ellen tetted volna ezt, hogy a trágya maradjon meg, a miértek meg törlődjenek és mindenki csak az előbbit olvassa. Szerintem ez totálgáz cyrus.
Megértem, hogy szeretnéd eltüntetni azon bejegyzéseket ami veled kapcsolatosak, de mivel anno fordítottad így azok nagyon is (az akkori) fordítással kapcsolatosak (voltak). Bármennyire is szeretnéd ezt eltüntetni. Ami nem a témával kapcsolatos az a sértegetés/sárdobálás, ami törlésre is kerül(t).
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Én pedig arra kérlek cyrus, hogy törölj vissza mindent a 2019. 03. 29. - 17:26:41 állapothoz. Ugyanis a Mad Max magyarításhoz semmi közöm. Így logikus. Ha már moderálsz, akkor csináld jól.
Megkérek mindenkit hanyagolja a baker "népszerűsítését". baker téged meg megkérlek a saját oldaladon nyiss egy fórumot ha figyelemre vágysz, köszönöm!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Semmilyen fèlkèsz fordìtást nem kell kiadni... Az előző munkáit látva, ugyan nem gugli szintűek, de semmi extra... Gyanìtom, hogy mindenki jobban jár egy teljesen friss fordìtással... Egy cod szövegállománya nem sokkal bonyolultabb a "szia, hogy vagy" szinttől... A Mad Max-ben ennèl több van azèrt... Talán ez is az oka, hogy nem birkòzott meg vele.
Teljesen igaza van Teomusnak, néhány szóban megindokolhattad volna, elkerülendő ezt a méltatlan sárdobálást. A elejtett sejtelmes hozzászólásaidból gyanítható, hogy mi van a háttérben. De nem fogok találgatni ha Te nem méltatsz bennünket a tájékoztatásra. Ismét sikerült követ dobni az állóvízbe, lovat adni az örök elégedetlenkedők alá - most joggal. Kár a fordításért, a munkádért és ezért a piszkolódásért.
A legjobb megoldás az lenne, hogy Baker kiadna egy béta magyarítást, a 87% azért már élvezhető.
Így Baker is bebizonyítaná, hogy tényleg lefordította, a sok kétkedő pedig kapna bizonyítékot.
Szogenyi pedig fordítaná. Win to win szitu.
Megnyugtatok mindenkit, hogy ha meg is kaptam volna az elkészült magyarítást is szinte biztos, hogy a nulláról kezdeném előről a fordítást. Sokkal nagyobb meló átnézni egy "kész" fordítást és adott kifejezéseket visszakeresni az összetettség megtartása érdekében, mintsem teljesen előröl nekiállni. Ezt már egyszer eljátszottuk a New Vegas esetében és értékes hónapjaim mentek rá, még egyszer ilyenbe nem ugranék bele. Ezzel nem kívánom leszólni Baker munkáját és tiszteletben tartom a döntését. Illetve köszönetet mondok még egyszer a közzétett programokért.
De nem az összessel, a közeljövőben csak AAA játékokhoz készítek fordításokat!
Nem a portál fordítója volt. Noname ember. De telitalálat!
Mivel nekem pl fogalmam sincs, hogy mi volt ez az eset, így sem anno, sem a mai napon nem értem. :)
Sajnos nagyon nehezen fogom fel a dolgokat, ha nincs egyértelműen megfogalmazva. Nem esik le, nem látom mi van a szavak mögött.
De összefoglalom, hogy mit értek abból, amit leírtál.
Elkészült a legújabb Cod fordításod, ráadásul a semmiből, rekordidő alatt, de ezt a közösség egyáltalán nem értékelte. Csak letölt gomb, semmi köszönet.
Ez téged nagyon elszomorított, úgy érzed nem illetik meg az emberek a fordításokat, ezért fel is hagytál az egyikkel, (vagy az összessel?).
Ezt még meg is érteném.
Aztán egy fordító megkeresett, hogy folytatná a munkádat, de mivel már volt egy alkalom, hogy a "Portál egyik fordítója" ellopta, és téged meg nem említve adta ki az egyik munkát, csak az eszközöket osztottad meg.
Köszi, pacsi! :D
“Visszanyal a fagyi”? Kinek? Azoknak akik várták a játék magyarítását? A régi “sérelmeid” miatt szívjon mindenki más? Olyan is aki tulajdonképpen nem tett semmit, csak várta, hogy elkészüljön a munkád és bizalmat fektetett beléd? A legrosszabb az, hogy úgy tűnik te még élvezed is ezt a helyzetet. Hány éves vagy te agyi szinten,9? Hát gratulálok, nagy pacsi:D
Nincs mit írnom róla. Aki megértette anno, az megértette, aki meg nem, az a mai napig sem fogja, akárhogyan részletezném.
Valóban, erről a BO esetről írhatnál többet is, hogy megértsük mi van a háttérben.
Addig kapsz egy i2k 2.0 kitüntetést, katona. :D
Semmi technikai akadálya nincs a dolognak. Publikussá tettem a lokalizációs kitet. Bárki nekiállhat. A legjobban az zavar, hogy senki nem látja, vagy nem akarja észrevenni, hogy rekordidő alatt elkészült egy AAA játék magyarítása.
Vagy mondjam azt, hogy visszanyal a fagyi? :D
Szia Baker!
Ne haragudj, hogy "így" megszólítalak , mert nem ismerlek, de az elmúlt években különböző fórumokon mindig azt láttam (és sajnáltam is, mert nem szeretem az ilyet), hogy ha bármivel kapcsolatban is szóba került a neved, az nem éppen valami pozitív hangnemben történt...
Most azt látom, hogy van egy játék, aminek nagyon sokan várták a fordítását (amit meg is értek, mert tényleg jól sikerült játék, bár szerintem egy idő után ellaposodik és igazából nem sok sztorija van, de azért még is el lehet vele lenni), és elvileg már 87%-nál jártál, amikor hirtelen eldöntötted, hogy nem fejezed be és még az elkészült fájlokat sem adod ki?
Természetesen mindkettőhöz szíved joga, de nem gondolnád, hogy a saját jobb megítélésed érdekében legalább egy magyarázattal szolgálhatnál a befejezés okáról a "nagyközönségnek"? Mert nagyon sokan lettek szomorúak most emiatt. És sem itt, sem az SG fórumon nem adtál választ a "miért?"-re.
Azt már nem is akarom feltételezni, hogy technikai akadálya van a dolognak, amire csak a végén jöttél rá és kárba veszett a munkád, de te inkább hallgatsz erről "hadd járjon más is pórul" alapon.
De azt sem akarom feltételezni, hogy nem volt igaz a 87 %-os készültség.
Mindenesetre ilyen esetben szerintem egy magyarázat mindenképp segítene "feldogozni" ezt az egészet, én tennél vele arról, hogy ne vesszen el még jobban a bizalom irányodba.
De ez csak magányvélemény/tanács a részemről, nyilvánvalóan szíved joga, hogy mit teszel és mit nem.
Üdv,
Teomus
******* * ***** ****, ***** **** * *********! ;)
Moderálta: Cyrus (2021. 03. 23. - 11:12)
Ezt a *****, már elnézést..Természetesen azokkal kell kiszúrni akik már régóta várták, hogy elkészüljön a magyarítás, valamint támogatták is ezt, akár kisebb-nagyobb összeggel. Nagyon sok értelme volt minimum 1 évet rászánni a fordításra, ami sejtelmem szerint már nagyon a végső szakaszban járt, hogy aztán kukázva legyen az egész, tök logikus. Érthetőbb lenne, ha az elején járt volna a fordítás, de így ez egy vicc. Természetesen a kedves fordítónk az anyagot se adja át másnak, mert az annyira nagyon fájna neki, ha valaki tisztességesen befejezné azt, amire ő nem volt képes, inkább lehúzza a wc-n, gratulálok, tipikus magyar mentalitás. Hát akkor **** *** ******** és őrizgesd ott jó mélyen, nehogy még mások véletlenül élvezni tudják a játékot a saját anyanyelvükön!:)
Természetesen lehet azzal jönni, hogy tanulj meg angolul, mielőtt valaki ezzel jönne leszögezem, hogy nem az idegen nyelvvel van a probléma.
Hihetetlen, hogy ez csak engem dühít fel ennyire.
Moderálta: Cyrus (2021. 03. 23. - 11:10)
Nem és nem is fogom. A Call of Duty: Black Ops esetéből kiindulva, amikor a fordításomat teljesen más telepítőbe tették, még így is nagyon nagy lelkű voltam, hogy a programot átküldtem. Természetesen magyarítva, mert egyébként angol nyelvű volt. Aki le szeretné fordítani, nyugodtan kezdje el az elejétől, annyi előnye már van, hogy a program adva van hozzá!
az elkészült anyagot nem adta át?
Nagyon szépen köszönöm előre is.
Csak amikor elég sötét van, látod meg a csillagokat.
Toolokat kaptam tőle, de méretét tekintve ez nem egyemberes melónak tűnik. Ha lesz időm belekukkantok mélyebben is.