Fórum Magyarítások Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance magyarítása
hirdetés

KDC kész van, és ahogy Betyár István is megerősítette a készítők foglalkoznak vele.

RDR2: több, mint 240.000 sornyi szöveg van benne, 2-3 ember fordítja, ahogy idejük engedi munka és család mellett, kb 40%-on áll most, ami 3 év alatt több mint szuper.

Emellett az elmúlt 3 évben jópár fordítást kiadtunk, szóval nem is értem mire fel okoskodsz, és támadsz.

Te csak fikázni tudod mások munkáját, tényleg kiváncsi lennék, hogy mit tudnál letenni az asztalra, állj be fordítónak, és mutasd meg, hogy milyen szarul csináljuk, hidd el én leszek az első, aki gratulál majd neked, ha többet fordítasz majd havi 1000 sornál több éven keresztül.

Remélem bevállalod a kihívást, és pár hónap múlva elmeséled itt a fórumon, hogy ez mennyire más, mint ahogy előtte gondoltad.

Ja és emellett magyarázkodj, védekezz a felsőbbrendű fordítást váró emberek ellen, mert én inkább titeket érezlek annak.

2024. 10. 23. - 15:01

Úgy viselkedtek mintha a fordítók valami felsőbbrendű lények lennének és mi egyszerű halandók csak csókolommal előre köszönve tudjuk megszólítani ezeket az isteneket :) Pláne mikor piko simán személyeskedhet sokadik kommentben, ökörnek hívhat másokat. Ez gondolom sokat segít a fordítói morálon és csodálatos képet fest a fordító intelligenciaszintjéről, ha már korábban szóba hozta

A toxikus felhasználó jelző azért hibás, mert vele ellentétben én nem személyeskedéssel kezdtem

A KDC magyarítás másfél éve "utómunkálatok" státuszban díszeleg, a RDR2 magyarítás több mint 3 éve készül. Ennyi év után az egyszerű halandónál is lehet egy pont mikor azt mondja erre már nem érdemes várni.

De kíváncsiságból, tisztelettel kérdezlek Cyrus, hány évnyi várakozás után lehet lemondani egy magyarítás befejezéséről?

2024. 10. 23. - 13:20

Kérlek, írd meg, hogy mi az ami nem készült, el és kukáztuk a projektet?

Az elkészült játékok listája is elég hosszú: https://mega.nz/folder/HSgQxQBb#_nYtbRS1VACKn-DOQG5lwQ

Az hogy pár ökör nyomja a hülyeséget, hogy nincs is KDC fordítás, vagy halott az RDR2 magyarítás, az kamu.

2024. 10. 22. - 16:22
Törölt felhasználó

Az hogy te valakit hazugnak tartasz nem egyenlő azzal hogy írogatok...Én tiszteletben tartom az embereket és amíg ki nem derül bárkiről hogy kamugép úgy kezel mint egy tisztességes embert.

"mert több fordításnál is írták és hallottam is, hogy nem úgy készítik el vagy soha nem készül el." Ez pedig a legrosszabb ami létezhet a csorda után menni... Nekem a neten rengeteg rajongom van hoho ha tudnád kb csillagom lehetne az utcákon ,de amiket irogatnak velem kapcsolatban 99% kamu... mert ez a menő másokat besározni kamukat terjeszteni mert arra a sok debil vevő és viszi tovább.

2024. 10. 22. - 12:10

Ne haragudjál már kis barátom, de te is szoktál mindenfélét írogatni, olvasgatom ám én is a portált! Igen, megkérdeztem, mert több fordításnál is írták és hallottam is, hogy nem úgy készítik el vagy soha nem készül el. Gondoltam reklámnak szánják, hogy beszéltek a készítőkkel és bekerül, utánajártam, megkaptam a választ, majd lesz fordítás, csókolom. Abban igazat adok másoknak, hogy a mostani változat is elérhető kellene legyen

István vagyok, de szólíts csak Petyának!

(◉෴◉) Bajusz powa!

2024. 10. 22. - 10:47
Törölt felhasználó

Azért az milyen durva már ,hogy eddig el kell menni mert valakinek ennyire nem hiszel.

Mi történt veled az életben hogy ennyire szar az életed ,hogy senkinek se hiszel? Veszélyes és rohadtul megdöbbentő

2024. 10. 22. - 08:13

Igazad van, ez félreérthető, a tesztelőknek nem tettük továbbre elérhetővé a magyarítást

2024. 10. 21. - 19:48

Én vettem a bátorságot és rákérdeztem a fejlesztőktől, mert ordas nagy kamunak tartottam a dolgot. Nem védeni akarom a fordítókat, de nekik van igazuk, valóban lesz fordítás, hivatalosan, a játékhoz. Christian Piontek community manager írta nekem: yes, a team W4T is indeed working on Hungarian subtitles, and we would like to incorporate them into the game. However, the translation will only be available for the PC version, not for consoles. Ezt január 9-én írta, azóta nem kaptam választ és nem került bele. Én türelmesen várok még, javaslom ti is tegyetek így.

István vagyok, de szólíts csak Petyának!

(◉෴◉) Bajusz powa!

2024. 10. 21. - 19:14

Vegyük észre, hogy

1. A kiadó *általában* magasról bélsározik a magyar piacra. Ha mégis van hivatalos magyarítás, akkor az azért van, mert...
  2. A fordító *általában* szerelemből csinálja a magyarításokat, nem kap pénzt a munkájáért. Ha mégis kap, akkor az meg olyan kevés, hogy jobban járt volna egy Mekis esti műszakkal...
  3. A fejlesztő *általában* meggyűlöli a játékát a fejlesztés végére. Van elég baja - hiába ajánlja fel a szerelmes fordító a munkáját, akkor is többnyire Zsé-prioritás a fejlesztésében.
  4. A gémer *általában* követelőző dög, aki persze mindent jobban tud és mindent ingyér' és mindent tegnapra akar.

Viseljük méltósággal a nyomort:

• ha van fordítás a játékhoz, köszönjük meg,
  • ha nincs fordítás a játékhoz, udvariasan érdeklődjünk,
  • ha dráma van a fordítással, legyünk megértőek.

Ha lesz hivatalos nagyarítás a KCD-hez, akkor örüljünk és csóváljuk a farkunkat.

Ha nem lesz, akkor ne búslakodjunk: itt az idő, hogy megtanuljunk angolul káromkodni magyarul :D (egyszer fordítottam magyar cifrákat amerikai partnernek, volt nagy ámulás-bámulás)

...de a legfontosabb: NE PISZKÁLJUK A FORDÍTÓKAT! ;)

2024. 10. 21. - 18:09
Vezető szerkesztő
hogy milyen indokokkal állnak elő a magyarítók

Javaslom az ilyen mondatokat mellőzd vagy pontosítsd a mondanivalód pontosan kire utalsz, ne pedig általánosíts, mert az hogy egy kalap alá veszed az összes magyarítót egy ember miatt akik ezt meglépte és egy olyan ember miatt aki azzal példálózott, attól a többi fordító nem kell belekeverni a mondandódba.

Az ilyen (pontatlan) megnyilvánulásokkal csak degradálod a fordítói morált és csak magadra aggatod a toxikus felhasználó jelzőt.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 10. 21. - 10:16

Ettől fügétlenül engem nem zavar, már végigjátszottam Angolul. Viszont már várom, hogy Magyarul is ki porbálhasam szóval előre is kösz.

2024. 10. 21. - 05:17

"Akiknek a 99%%-a egyetlen hibát sem küldött vissza, ezt untuk meg, és nem tettük elérhetővé a magyarítást."

2024. 10. 21. - 05:14

Ki írta azt, hogy azért nem adjuk ki, mert egy csomóan kamu tesztelők voltak? Nincs itt indok, csak nálad rettentő sok rosszindulat, vagy IQ hiány, bár inkább mindkettő.

Azért lett volna jó, ha előbb kész a magyarítás, mert akkor előbb megkapta volna a készítők.

Mellesleg miért okoskodsz olyan dolgokban, amire 0 rálátásod van? Ettől érzed magad valakinek?

Gondolom még eletedben nem vettél részt fordítási projektben, mert akkor tudnád, hogy mekkora meló.

Tegyél próbát egy 2-3000 soros játékkal, megnézném, hogy mennyi idő alatt végeznél vele, bár tudom a választ, SOHA!

2024. 10. 20. - 19:28
Törölt felhasználó

Ha arra se voltak képesek hogy pár képet löjjenek akár vessző hibákról vagy bármiről de majd tárhelyekre töltenek fel neked bármit... túl sokra tartod ezeket a hazug embereket

2024. 10. 20. - 19:20

Nem látok ebben logikát. Több száz ember megkapta és mivel ők nem voltak segítőkészek ezért a többiek levannak tojva, huh?

Nyilvánvaló, hogy sem a KCD-ből sem a RDR2-ből nem lesz már magyarítás tőletek, de azért megmosolyogtató, hogy milyen indokokkal állnak elő a magyarítók

2024. 10. 20. - 17:49

Amúgy akinek megvan a magyarítás, mert részt vett a tesztelésen, az dobja már át pls emailemre, kijátszanám már magyarul a gémet. :D

[email protected]

köszi

2024. 10. 20. - 14:36

igazad van, de ha egy kicsit is vették volna a fáradtságot, és besegítettek volna a tesztelésbe, akkor sokkal gyorsabban véget ért volna

2024. 10. 20. - 11:34
Törölt felhasználó

Több százból már sejthető volt a dolog, hogy csak végre magyarul akarnak játszani a játékkal... Sajnos ez van.

2024. 10. 20. - 10:43

Mellesleg aki jelentkezett tesztelőnek, azok meg is kapták a teljes magyarítást, szerintem több száz emberről van szó.

Akiknek a 99%%-a egyetlen hibát sem küldött vissza, ezt untuk meg, és nem tettük elérhetővé a magyarítást.

Kérdezz rá te a készítőknél, ha már ennyire tudálékos vagy, a szarkeverést pedig hanyagold.

Az ilyenek miatt már pl i2k is kukázta a majdnem kész Borderlands 2 magyarításá, és felhagyott a fordítással.

2024. 10. 19. - 22:24

a készítőkkel folyamatos az eszmecsere, és ők is partnerek a magyarítással kapcsolatan

2024. 10. 19. - 21:44
Törölt felhasználó

Igen nyilván poénból találták ki hogy jobban utáld őket amiért nem adták még ki a magyarítást... Ilyenkor mire gondoltok én nem is értem

2024. 10. 19. - 19:35

Így van. Azóta kb nyáron is el lőtték ezt a dumát. Redditen szépen le van irva a hivatalos oldalukon, hogy semmilyen javítás,fordítás,patch nem lesz már az első részhez. Kár erőltetni ezt az egészet. Aki kételkedik az Redditen megtalálja májusi cikkeknél.

2024. 10. 19. - 18:00

W4T - Wolf 4dító Team

2024. 04. 27. - 23:45

Tudod hogy vannak fent DC-n??

2024. 04. 27. - 08:16

Miért tűntek volna el? Ne beszéljünk már ekkora baromságokat megint.

Ott van a Discord csoportjuk, nagyon szépen meg lehet kérdezni tőlük mindent ahelyett, hogy itt fröcsögünk a magyaritasok.hu-n. Igen, még a RDR2-t is.

2024. 04. 24. - 23:48