Fórum Magyarítások Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance magyarítása
hirdetés

Jó lesz,nagyon köszönöm a segítséged!

2025. 01. 04. - 08:47

Megbizható oldal, és 4 euró baráti ár érte, főleg, hogy az összes DLC benne van: https://www.instant-gaming.com/en/4362-buy-steam-kingdom-come-deliverance-royal-edition-royal-edition-pc-game-steam-europe/

2025. 01. 03. - 21:58

Sajnos lemaradtam az ingyenes játékról mert dolgoztam.

Valaki tudna segíteni abban,hogy hol tudnám megvásárolni a játék azon verzióját amivel működik a magyarítás?

2025. 01. 03. - 18:56

1 napig ingyen beszerezhető! https://store.epicgames.com/en-US/p/kingdom-come-deliverance

2025. 01. 01. - 22:17
Moderátor
Senior fordító

A játék adatlapján megtalálod a fordítócsapat FB linkjét. Ott érdemes szétnézni. Amennyire tudom, nem küldték el nekünk a magyarítást, ezért nem tölthető le innen.

2025. 01. 01. - 21:04

Én valamiért nem látom a magyarítás letöltési linkjét. Ez lehet?

2025. 01. 01. - 20:39

Epicen ma ingyenes megint,akinek még nem lenne meg,az holnap 17:00-ig beszerezheti.

A magyarítást meg köszi!

2025. 01. 01. - 18:40

Na mi a fene ez is elkészült :D Akkor ideje leporolni epicről:D :D

2024. 12. 14. - 11:31

Köszönöm a csapat munkáját.

2024. 12. 11. - 21:46

Köszönöm szépen a fordítók munkáját. Bár még az elején tartok, élvezetes fordítás.

2024. 12. 11. - 18:38

Na, fellas. Elérhetővé tették a W4T-osok a Kingdom Come magyarítását.

A W4T Wolf 4ditó Team facebook oldalán van egy Mega link, ott lehet letölteni.

Köszönjük a fordítók munkáját.

2024. 12. 11. - 18:24

Sziasztok!

Most elég jó áron lehet megvenni a Kingdom Come: Deliverance Collection játékot Steamen, ez a fullos csomag most 7 euró, az alap játék pedig mindössze 3. Akinek még nincs meg és szeretné majd magyarul játszani, itt a lehetőség.

2024. 11. 29. - 14:41
Vezető szerkesztő
Senior fordító

A további, nem a témával foglalkozó hozzászólások törölve lesznek! Akkor is, ha annak csak egy része a másik minősítéséről szól.

Szomorú látni, hogy egyesek nem képesek normálisan beszélgetni, tisztelve a másik véleményét, és ilyen eszközökhöz kell folyamodnunk.

2024. 10. 24. - 19:11
Senior fordító

Mások becsmérlése se segít ezen véleményem szerint. Feleslegesen reagálsz olyan megjegyzésre, ami számodra negatív hatást kelt, mert úgy te sem haladsz...

2024. 10. 24. - 19:06

tudatzavarós a srác, nem várja a magyarítást, mert már végigtolta, de azért gyepálja a fordítókat, kár hogy nem a fordításba fektet ennyi energiát, már kész lenne az RDR2 :-)

2024. 10. 24. - 19:04
Senior fordító

Igazából mindenkinek lehet véleménye, de más kérdés, hogy ki mit reagál rá (:

2024. 10. 24. - 19:02

Ebben igazat adok, de már semmi másról nem lehet itt olvasni. Ha annyira zavarja akkor kérdezze meg a FB-n, ahogy én is tettem, normálisan és kaptam is választ.

2024. 10. 24. - 19:01

A fordítók és a munkájukra vonatkozik, de szerintem ez le is jön a szövegkörnyezetből, becsmérli, hogy mennyi idő alatt végeznek egy fordítással, anélkül hogy bármit is tudna róla.

2024. 10. 24. - 18:52

"tipikus magyar vagy, nem dolgozol, csak mocskolodsz és fikázod másokat" Ez, hogy jött ide? Jó lenne, ha moderátorok most már csinálnának valamit. Mert ez komment szekció nagyon elfajult.

2024. 10. 24. - 17:54
Törölt felhasználó

Nem kérek a sajnálatodból :)

Én ha kell még várok további éveket csak hogy magyarul játszhassam majd a játékot.Nem árulok el nagy titkot ,hogy rajtam kívül sokan vannak még így.

2024. 10. 24. - 15:05

KCD - 100% után került utómunkáltatokba, az kb fél évig tartott, majd kb 1 éve elküldtük a készítőknek.

RDR2 - állj neki és haladj vele gyorsabban, akkor elfogadom a fikázást, nem mered, mert leégnél.

Miért nevezel hazugnak? Mondj példát.

Olyan dolgokban okoskodsz, amihez nem értesz, kritizálod a fordítókat, akik INGYEN dolgoznak rajt több éve.

Majd ha te is ennyit csinálsz, akkor lehet jogod becsmérelni mások munkáját, de csak a duma van nálad, tipikus magyar vagy, nem dolgozol, csak mocskolodsz és fikázod másokat.

2024. 10. 24. - 09:42

Okoskodás, fikázás, támadás... dobálózol itt mindennel ami épp eszedbe jut csak épp valósáságtartalma nincs. Szimplán tényeket írtam le amiket mindenki lát, ugyanis az adatlap mindenki számára elérhető. Az egyik magyarítás elvileg kész van de nem elérhető másfél éve, a másik magyarítás 3 év alatt 40% ami azt jelenti, hogy ezzel a munkatempóval minimum 4 év mire kész lesz. Ezzel csak tökéletesen alátámasztod a véleményemet :)

De felőlem mindenki azt hisz amit akar, én már rég túlvagyok mindkét játékon, a RDR2-n többször is. Én csak azokat sajnálom akik 7 évet várnak a magyarításra aztán a végén majd az sem lesz elérhető...

2024. 10. 24. - 04:27

Akinek még nincs meg a játék, most 2400 ft Steamen a Royal Edition.

Be is húztam.

2024. 10. 23. - 21:39

Itt minden kizárólag a felhasználók követelőzéséről szól, semmi többről.

István vagyok, de szólíts csak Petyának!

(◉෴◉) Bajusz powa!

2024. 10. 23. - 16:59

Megint lecsapott az "agyrágóbogár".

Én is X éve várom ezeket a fordításokat, igen szar hogy még nincs kész.

Viszont ennek ellenére a készítők csinálják ahogy tudják, ki lesz adva ahogy kiadják. Ha azt mondják, hogy 1 év, de 4 évig tart, akkor mi a f*sz van?

Ha mégsem adják ki akkor mi a f*sz van?

Úgy csináltok, mintha kötelező lenne.

G*ci nehéz és monoton munka ennyi szöveget magyarból magyarul legépelni, nemhogy lefordítani.

Aztán a fordítás még semmi, ellenőrizni kell, hogy "Gipsz Jakab táskája" nehogy úgy szerepeljen, hogy "Gipsz Jakab hátizsákja", vagyis egységesen mindenhol. Ellenőrizni az elírásokat, gépelési hibákat, a működőkképességet, stb.

Mindezt egyedül, ketten, hárman, ritka a több személyes projekt.

Aztán itt sértegetitek egymást, vélt, vagy valós okokból. Van ennek értelme? Neked jobb lesz?

Kész lesz hamarabb a magyarítás?

Én sem úgy csinálnám a dolgokat ahogy a W4T csinálja, de ez pont nem számít, mert az Ő hobbimunkájuk. Úgy csinálják ahogy jólesik/tudják.

Véelény az olyan mint a segg. Mindenkinek van, de a másikéra.....

2024. 10. 23. - 16:08