Ahogy olvastam a fordítók közleményét, nem óhajtják külön elérhetővé tenni, mindenképpen azt akarják, hogy kizárólag hivatalosan legyen a játékba integrálva. Ha jól emlékszem, valamikor novemberben adták le az anyagot a fejlesztőknek (több, mint fél év tesztelés után). Tekintve, hogy a fejlesztőknek egyrészt ellenőrizniük kell a beküldött fordítást, másrészt még a játékba integrálva is tesztelniük kell azt, továbbá meg kell várniuk a jóváhagyást a konzolokra is, plusz még érdemes beleszámolni az ezen túli szokásos bürokráciát is... én azt mondanám, minimum fél év. De persze ne legyen így. Mindenesetre, ha végre belekerül a magyar nyelv, arról Steam-en úgy is tudni fogtok, ha figyelitek a játékkal kapcsolatos híreket.
Elsősorban politikafilozófiai munkásságomról vagyok ismert, de hobbiból már 2014 óta fordítok.
Azóta sincs semmi hír, hogy bekerül-e gyárilag a magyarítás a játékba?
Illetve nincs opció, hogy külön feltelepithető legyen?
Már készen van! A tesztelés zajlik jelenleg már lassan fél éve.
Már várom nagyon.Biztosan elkészűl valamikor.
Törölt felhasználó
Semmi hír az jó hír mondta ő.... :)
Van valami hír?
Az adatlapon megtalálod a FB oldalukat, talán ott meg tudod kérdezni magukat a fordítókat. Nem olyan régen frissítették az adatlapot, ami jó jel. :-)
Törölt felhasználó
Igen.Amint elkészült és felkerült akkor megjelenik :)
Megjelenésről lehet tudni valamit?
Minden bizonnyal, igen.
Üdv!
Epic store verzióval kompatibilis lesz?
Hi. Ha megvan eredetiben a játék, lehet még tesztelőnek jelentkezni? Thx. Üdv.
Soha sem volt nyilvános a fájl, aki jelentkezett tesztelőnek az megkapta, hogy tesztelje, de sajna sok kamu ember, köztük te is csak azért jelentkezett, hogy megkapja, de b***t segíteni. Az ilyenek miatt sincs még kiadva, és ezért halad olyan lassan a tesztelés, és hibajavítás.
Vagyis már nem az, tévedtem. De akkor még karácsonyi ajándékként megkapta, aki tagja volt a csoportokjuknak.
Nem vagyok tesztelő. Egyébként meg nyilvános a fájl, én is azt használom.
Hi. A teszt időszakra mennyit lehet számolni kb.? Thx. Üdv.
Csak a tesztelők kapják meg
A Discord csatornájukon már egy ideje elérhető a magyarítás, azt hiszem tavaly év vége óta.
Lehet tudni valamit, hogy hogy áll a projekt?
Szuper, gratulalok ehhez a nagy merfoldkohoz!
A fordítás kész, most a tesztelés, és a hibajavítás a következik, aki szeretne segíteni annak infó: https://www.facebook.com/w4team/posts/pfbid0vceWMTHD17t1FSFSirUVQdUVkxRZp5cTxfieK5VBVKjybAMqc3WBgSvaEm4YY13jl
Én nem keresgélem a kommenteket, átláthatatlan, de jó egy hónapja kérdeztem rá, hogy hol áll a projekt, akkor 93%-ot mondott az egyik fordító, szóval az a 95+%, amit 6dalek6 ír, helytálló lehet.
Törölt felhasználó
Nagynehezen megtaláltam azt a helyzetjelző kommentet...