Fórum Magyarítások Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come Deliverance magyarítása
hirdetés

Készítik.

A w4team már 95+ %-on jár és elvileg már a tesztelés is folyik.

Nyár közepétől - szeptemberre jelzik elő az elkészültét.

Itt tájékozódhatsz: https://www.facebook.com/w4team

2022. 06. 05. - 15:14
Törölt felhasználó

Ez a project elhalt vagy még valaki dolgozik rajta?

2022. 06. 05. - 14:26

Így mennek a dolgok :(

Nekem a történetet olvasva az ütött szöget a fejembe, hogy mikor nekik lenne szükségük rá akkor kiderül, hogy igenis nyomon követik a hobbi fordítók munkáját. Mert egyébként tudomást sem vesznek róluk, tisztelet a kivételnek. Hányszor olvashatjuk, hogy a fordítóink kilincselnek a munkájukkal, hogy ugyan tegyék már bele a játékukba ingyen és bérmentve és elutasítják vagy válaszra sem méltatják őket. Olyan apróságokról már nem is beszélve amikor a foltozgatásokkal - sokszor indokolatlanul - változtatják meg a szövegállományok szerkezetét, tönkretéve evvel a magyarítást. Pedig nekik is érdekük, hogy minél több nyelven, minél több emberhez jusson el a termékük. Nem készült még el az a játék ami annyira jól sikerüljön, hogy megvegyem magyar fordítás nélkül. Lerágott csont a téma, de az ilyen hozzáállás mellet nehéz elmenni szó nélkül.

2021. 09. 09. - 18:39

A vége lemaradt:senki nem dolgozik ingyen!

2021. 09. 09. - 14:08

Köszönöm(jük) hogy megosztottad ezt háttér infót! Reméltem és bíztam hogy szándékukban volt a magyarítás de nem meglepő hogy a pénz miatt nem jött létre tudva hogy milyen nehézségek árán adták végül ki ezt a mesterművet! Viszont az már nem meglepő hogy a megbízott nem vállata mondjuk ingyen! Kiadva esetleg egy összecsapott fércmunkát senki!!!

2021. 09. 09. - 14:06
Senior fordító

Erre csak azt tudom mondani, hogy a szándékuk éppen megvolt, csak anyagilag nem óhajtottak belefektetni a magyar nyelvbe.

Történt egyszer 2017 szeptemberében, hogy felkeresett a Sony magyarországi képviselete, hogy részt vennék-e a KCD fordításában, és ismerek-e még olyan fordítókat, akik ebbe beszállnának. Én pont akkor tudtam végre elkezdeni a Dragon Age Inquisition-t, úgyhogy nemet mondtam, de meril és Bandris vállalta a melót. Mondták, hogy majd a csehek felveszik velünk a kapcsolatot.

Október közepe tájékában azt hiszem, rájuk írtunk, hogy mi van, mert a kiadásra nem lesz így készen a magyarítás, ha nem kapunk szövegfájlt. Erre 1-2 hétre írtak a csehek, hogy mit kérnénk cserébe a fordításért... És azt hiszem akkor volt, hogy elküldték a játék bemutató szövegét "próbafordításra". Ennek az lett az eredménye, hogy most Andris magyarítása van a Steam store-ban a játéknál.

Ezután ő megírta, hogy mennyiért csinálná meg nekik kb. 3 hónap alatt a komplett fordítást (mivel már csak annyi maradt a kiadásig) - és azt írták, hogy "erről meg kell kérdezniük az ügyvezetőt". Na, ezt aztán addig "kérdezgették", hogy végül tavasszal megjelent a játék magyarítás nélkül. Nem tudom, mit gondoltak, hogy majd mit adnak egy gyors, de minőségi fordításért cserébe??? Határidőre hivatalos hobbifordítás, vagy mi?

Hát, ez a teljes igaz története a KCD hivatalosan el nem készült magyarításának. :-)

2021. 09. 09. - 06:29

Mélyen egyetértek ezzel! Cseh tesók lehettek volna olyan jó fejek de legalább a magyarítás százalékából nincs annyira sok hátra! Ha már a kínai meg sok más mellett a magyar is elférhetett volna!!

2021. 09. 08. - 10:24

Azért a fejlesztők kiadhatták volna magyar felirattal is, ha már a játékban Magyar az ellenség. :)

2021. 09. 08. - 10:01

Helyzetjelentés: Frissítve 2021.07.10

80,7%/62,5%

2021. 07. 26. - 12:22
Vezető szerkesztő

Érdemes ezt a kérdést feltenni a készítők facebook oldalán, mivel itt egyáltalán nem aktívak.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2021. 07. 17. - 15:40

A projekt mennyire van most fókuszban? A RDR2 magyarításába belevágtatok, így félő, hogy még lassabban fog haladni a projekt (vagy sehogy), 1% az előrehaladás a tavaly őszi állapothoz képest.

Félreértés ne essék, nem megrovás, vagy követelőzés, szimplán érdeklődés; egyike azon magyarításoknak, amit követek, így érdekel, miképp alakul a sora.

2021. 07. 17. - 14:22

Szia!

A fordítók oldala (https://www.facebook.com/w4team/) szerint így áll most a fordítás:

Kingdom Come Deliverance

2020.11.20

62,9%/44,2%

A projekt megy, de piko biztosan megerősíti.

2020. 11. 23. - 09:23

Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy áll a fordítás ??

2020. 11. 22. - 21:04
várós ! :)
2020. 09. 18. - 20:14
kb 60% kész
2020. 09. 12. - 23:06
Már várjuk  !
2020. 08. 12. - 19:52
Sziasztok, a Kingdom Come Deliverance magyarítása folyamatban van. 50% felett járunk, de még rengeteg szöveg van, aki szeretne segíteni itt jelentkezhet. THX
2020. 07. 26. - 21:41