Törölt felhasználó
Mindeközben már az 5070 is kegyetlen jó áron van 238K
https://firstshop.hu/zotac-rtx5070-twin-edge-zt-b50700e-10p-p230087
Törölt felhasználó
Ha ez igaz akkor sajnos ezen a szinten nem tudja a 9070 bravurját megismételni az amd
AMD Radeon RX 9060 XT review leak: beats RTX 5060 Ti in lows, loses in averages - VideoCardz.com
Törölt felhasználó
A tegnapi árak ma már 6K-val olcsóbbak. Tudnám mit trükköznek...
Na jól van ezek tényleg betegek. Mindjárt leesek a székről itten. Drágább sokkal mint a 5060ti te jó szagú úristen. Hát sajnos ezek nem szoktak kamu lenni sajnos. Bár a 9070xt esete is valami hasonló volt azzal a több mint fél millás árral, de az csak egy helyen volt azt le is szedték gyorsan. Alzára már a rendes árak kerültek ki.
Törölt felhasználó
Több helyne már vannak 9060XT árak... A látottak alapján 3 opció játszik:
Törölt felhasználó
Az az intel A770-es is már egy nagyon jó kártya lett volna. Csak az a fránya driver...(Nem értek hozzá ,mivel sosem csináltam drivert nem is fogok, de ijesztő hogy az intelnek ennyi év után sem megy rendesen) Ahol müködik ott lazán ott van a B580 nyakán vagy alig elmaradva attól.
Ha az intelnek lenne olyan driver fejlesztő csapata mint az nvidiának mondjuk akkor erőteljesen fel kéne kötni-e a gagyót az amd-nek és az nvidiának is...de sajnos nincs és ahogy az évek mennek sajnos nem is lesz. Így hiába van egy haradik szereplő a piacon ami jóáron van ha sokszor a játékok a szar driver miatt (nem a hw gyengesége miatt) akár 20-30-40%-al szrabbul mennek mint kéne
Néha az amdnél is becsúszik 1-2 ilyen game ahol 9070-ek gyötrelmesen gyengék ,de ezt kb 1-2 hét után javítják....intelnél még kb mintha nem is akarnák
De lassan 5-e és ömlik majd a sok 9060XT teszt és jön a döntés azt vegyem-e vagy az 5060Ti-t
Hát a ddr2-es géppel kitoltam 1-et a deus exet 10-5 fps-el 83 óra volt. Az alpha protokolt is 10 fps-el vitte nem is mentem végig rajta. GTA 5-be 4-be még a kocsit se lehetett vezetni.
Westaland 2 is folyamatosan kikresselt 32 bitesen, 64 bitesen is voltak. Heroes 5 is kegyetlen volt, szal voltak élményeim rendesen.
Ezeket még jó hogy gyorsan kivonták a forgalomból, a maradék meg bődületesen túl van árazva, így senki nem fogja megvenni már. Az intelt nem lehet hozzáhasonlítani semmihez, mivel az A-s szériából is a 770 volt használható valamire 180k-ról indult, ami a 4060 ellen ment volna, de ha összehasonlítod akkor bődületesen levolt maradva. 50k-val volt drágább is. A többi kártyájuk meg használhatatlanok voltak.
Ez a b szériája is ez lesz használható a 770. A 4070-et is rég kivonták a forgalomból, maradék az emagon egy példány belőle több mint 1 milla amiből németből rendelve 5090 is kijön belőle XDXD Többi helyen is annyi mint egy 9070xt, vagy 5070, kicsit hozzárakva 5070ti, és kenterbe veri.
Az 5060 ti-hez kell viszonyítani meg a síma 5060-ra, illetve a 9060-xt-hez. Ezekkel fog versenyezni ár érték aránnyal. Ha hiszed ha nem ez pedig a belépő kategória a mai címekre. 256 bit meg 16 giga rammal tökéletesen megfog felelni, hogy megérje megvenni, ha a drivereket is megcsinálják.
Ezzel el lehet lenni a ps 6-os játékokban is full hd-n ha nem is maxon mert azért nem lesz hozzá elég erős, de komprimiszummal még a gta 6-ot is képes lesz elfuttatni értelmes fps-el.
A gyerekeknek meg nagyon nem foglalkoznak ezzel, hogy milyen játékok vannak éppen piacon, náluk annyiból kimerül a dolog, hogy egy csgó, fosnájt, minecraft, valorant, overwatch 2 stb. Majd ha lesz munkájuk elkezdenek keresni azt vesznek gépet amit akarnak. Az iskolai évekbe a tanulásra vannak ráirányítva.
Felnőtteket célozzák meg leginkább, ők vannak többen.5-dikes korban kezdik tanulni az iskolába is, addig felesleges is. Nem is tudják az alkatrészeket se mi micsoda mire valók, szal kár belekeverni.
Ha az intel ezt megcsinálja akkor mennek fel nagyobb kategóriába is versenyezni.
Törölt felhasználó
RX 6600XT -t már nem is látok sehol így arra bolti árat már nem tudok mondani. 6600 jelenleg 86K. 6500XT 60K Hidd el aki ilyen kategórában nézelődik nekik igen sokat számít az a majd 30K töblet. Pláne ha egy anyuka akar a gyerekének valamit.
Az hogy milyen kimenet nincs rajta nem sok embert érdekel mert léteznek átalakítók :)
Erőről meg 20x leírtam mit gondolok... Én 660M-es integráltal játszom. Többek között letoltam rajta a teljes Crysis 1-2-3 Remastered szériát és se nem kellett LOW-ra tennem és 1650x1080 alá se kellett mennem. Én lepődtem meg a legjobban hogy ezek ezen a kis procin így futnak.
Szerintem te soha a büdös életben nem toltál semmit alsó kategóriás vagy integrált videokárytán ,mert láthatóan te ott leragadtál hogy ezek csak képet adnak. Én meg aki már rengeteg sok játékot toltam INTEGRÁLT vga-al (nem pl 6500XT-vel ami ripityára veri az én procimat) csak jókat mosolygok rajtad :)
Mondjuk hincs valaki képben az még nem volna gond, de ne terjeszd a butaságokat tényként totál meggyőződéssel ,mert akik esetleg értenek is hozzá mivel ebben élnek csak kinevetnek téged
Törölt felhasználó
Lényegtelen ki mit kezd vele, attól még az a belépő szint... Nem mellesleg ha a kézi konzolok menök amikbe egy szaros 780M van akkor a 6500 egy oltári jó vga mivel veri a 780M-et ... sőt a sokkal erősebb 890M-et meg a 6500XT is....
Hidd el akiknek ilyen vga-ja van tök jól el tud játszogatni... veled az a baj már megint a biteket nézegeteg. Egy integrált VGA-n is lehet játszani. Ezerszer leírtam már minden csak a beállítások kérdése.
Törölt felhasználó
HA LÉTEZNI FOG..... a pletykák alapján ez már a 4070-4070S ellen fog menni. Ez meg semmilyen körülmények között sem nevezhető belépő szintnek.
VGA téren a belépő szint ha lehet ilyen képzavarral élni az az rx 6500 kb ami a gaming legalja kb dvga-t nézve.. Vicces, vagyis nem vicces , hanem ultimate szomorú dolog lenne ha egy ~220 ezres kártyák belépő szintként emlegetnénk.
Bár ahogy látom neked a belépő szó mint olyan nem azt jelenti amit a vga iparban kéne :)
Törölt felhasználó
Belépőkategória az nagyon nem a B770 lesz (már ha lesz ilyen valaha) Intelnek sajnos nem VGA-t kéne egyelőre fejleszteni hanem a driverekkel kéne kezdeni valamit mert az sajnos gyötrelmes. B580-ban is olyan erő lakozik 125 ezerért hogy brutál de nem tudják a játékok kihasználni,mert rettentő koherens... hol ott van a "nagyok" előtt hol meg a 3 szinttel lejebb lévő kártyával is megszenved...
Ha nem így volna már a megjelenés óta B580-am lenne.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Én anno graf "b**i" voltam. Aki ismer SG-ről tudja ezt. Én voltam az aki a 8800GT-s időszakban a Crysis-t maximális grafikán az akkori nevén 16xQCSAA élsímitással toltam végig átlag kb 18 fps-el ,mert a látvány számított. (Nem mellesleg remek engine volt mert ahhoz képest hogy 20 alatti volt az fps simán játszható volt. másnál meg sokszor a 25-nél is érzém hogy akadozik)
Aztán ahogy haladtunk előre mondom na majd jön a nagy 4K-ra váltás és ott is hesszelek koxi maxon... ehhez képest most egy AMD Ryzen 5 6600H NucBox M6 Mini pc-m van és ezen játszom :)
És mint látható később se a 4K a cél a 9060XT-vel :) Rájöttem az hogy játszhatok bőven elég a grafikát már toronymagasról le****om már.
2027-28-ra saccolják, akkor jön a ps 6 is nyitócímnek nem lenne rossz. Gta 6 ha megfog mozdulni 12 gigás kártyán akkor az elder soild 6 is, az már más kérdés hogy egy diavetítéssel csak vagy a low 30-at még karcolja e még. Ezek már annyira tele fogják nyomni mindennel, hogy öröm nézni.