2025.12.31-én, este.
"Fantasztikus" 7 napom volt utána... csak ezen a héten sikerült vennem egy régi, használt gépet venni médialejátszáshoz > gaming teljesen kilőve a számomra egy jó ideig (mert az biztos, hogy 4-5x áron nem fogok venni RAM-ot).
///"Új" gép:
i7-6700K / 8 GB DDR4 / Samsung 950 Pro 240GB + 10 TB HDD a döglött gépből, filmezéshez/sorozatozáshoz. SSD-ket nem is teszem ebbe, mert játékok vannak rajtuk.
Csak úgy:
(Gaytrészing nélkül ofkorsz, de) A megdöglött gépem paraméterei, amivel maxon toltam a Witcher 3 GOTY-t (1080p, mert nem 4K-n játszottam):
Intel i5-4690 (4 mag, no HT) + 16 GB DDR3 + ASUS R9-390 (8GB VRAM) + Crucial SSD-n a játék + Samsung 27" (1080, 2ms, 60 Hz)
Semmi sem lehetetlen, csak sok a telhetetlen...
Törölt felhasználó
Maximum neked nem mindegy más meg élvezettel játszik még az integrált vga-n is...nem hogy egy 5060-ason
Törölt felhasználó
Teljesen mindegy ,mivel arról hablatyoltál 1-2 millios laptop így meg úgy. Aztán írtam hogy 600K egy játékra jobb ,aztán ismét kitaláltál valami frappáns hülyeséget rá. Persze hogy jobb mivel az asztali sokkal többet eszik mint egy laptop vga..ki gondolta volna. Mindettől függetlenül a laptopos 5060- on nincs olyan game ami ne futna rendesen.
Dehát neked ezeket lehet mondani kb mint szitával felfogni a vízet
Törölt felhasználó
Mondanám, hogy ne kezd megint ,de sajnos be se tudod fejezni a hülyeségeidet.600K ért már egy 5060 as laptopot kapsz ami baromi jó játékra. De van ennél olcsóbb is ami szintén tökéletes játékra.
Hát ez az itt a laposok milliós összegek. Amiket te a polcokról letudsz emelni köszönőviszonyba sincs a játékokhoz. A rammal is spórolnak a vga meg ott se lenne. 32 giga rammal is bőven 500k felett van és egy budget kártyát kapsz mellé. Kész vicc.
Törölt felhasználó
Ismét hülyeségeket beszélsz.. megint mondod itt a semmi nem megy dolgot mikor megigattuk mennek, mivel rengeteg játékot már kézi pcre is megcsinálnak azaz fut integrált vgakon is a game (és nem nem 4K maxon ,ray tracinggel mivel az sokszor az 5090-et is megfelteti.) Hanem egy tisztes tisztes játszható állapotban.
Most megint idehoztál a laptopokkal egy olyan dolgot amihez láthatólag megint csak nem értesz. Ezeket az 1500$/€ sőt sokkal drábbáb AI-s amdket el kell felejteni ,mivel ezeket kb élő ember nem veszi. Van rendes AI fos néklüli direkt gamer laptop ami játékban reggelire megeszi ezeket az amdket ,olcsóbban.
"Az integráltak soha nem játékra voltak fejlesztve. Most kezdenek el olyan szintet amivel pár éves címeket eltud futtatni ami nem zabálja a gépet." Nem. Ezeket direkt azért hozták létre hogy tudj játszani ha nincs különálló kártyád. És nem nem most kezdenek el olyan szintet elérni ,hanem már régóta van ilyen lásd amd xxxM-ek amik több éve a piacon vannak. Az intel arc is ilyen már ami az msi clawban is van igaz legtöbb esetben kikap a 780M től de az is baráti.