Assassin's Creed 3
Assassin's Creed 3
Írta: Panyi | 2012. 12. 02. | 3546

FIGYELEM: Ez a bejegyzés, már több, mint 1 éves, az itt leírtak elavult információk lehetnek!

Az Assassin's Creed sorozat megérkezett Amerikába és azon belül is az amerikai polgárháború idõszakába. Itt vehetjük át a legújabb fõszereplõ irányítását, aki természetesen amerikai, de van benne egy kis brit vér is, hogy komplikálja a dolgokat. S, hogya dolgokat fokozzuk a játék magyarul jelent meg a magyar boltokban a PC mellett X360-ra és PS3-ra is a PlayOn jóvoltából.

A sorozat eleje nekem kicsit túl ismétlõdõ volt és ezért nem tetszett nekem, de ahogyan látom a játék fejlõdését mindig megjön hozzá a kedvem, mert nagyon jó korokat választanak és nagyon szép a játék. De itt kérlek most benneteket, portállakóinkat, miért is jó ez a játék, miért vegyem elõ megint? Milyen irányból nézzem, hogy ez legyen az év játszása számomra.

Összesen 33 hozzászólás érkezett

Pipitér
2013. 05. 03. - 11:45
Qrva ajtósmileyReggel 6:30.kor mentem bele a játékba,most 11:35 van és még mindég nem akar kinyilni.Hát ez õrület.Egy ilyen játékot tönkretesznek ilyen baromsággal.
Mindég is figyeltem a Creedeket,de ennyi bugot mint ami ebben van még egyben sem leltem.pedig a Mariotol a Crysis 3-ig majd mindent lejátszottam.És kemény játékokat a legnehezebb szinteken(neten is tolom a codokat meg crysis 2-õt),de igy még egy sem bosszantott fel.Szóval megvan a néleményem az egészrõl.Nagyjából mint itt lejjebb Kutyauto-nak is.Szóval totálisan kiábránditó az egész ilyen marhaságokkal.
resident
2013. 01. 02. - 09:15
Nem tudom mit vagytok oda ezért az " észt bontóan nagyon nagyra, dollár milliókat érõ, esztétikailag szinte irányíthatatlan" game-ért. Röviden szólva ez a game valami amerikai szemét, még arra sem méltó hogy megkapja az Assassin's Creed címet. Nem tudom hogy ki ismeri az Assassin's Creed Revelations game-t de az klaszi sokkal jobb mint ez a szarság gépigényre, sztorira,í rányitásban de még abban is hogy nincs benne annyi halálra untató videó.
Sygan
2012. 12. 19. - 15:08
Sziasztok!
Nekem az egyik leginkább idegesítõ bug, nézzük csak:
Prince of persia warrior within: Új fegyverek, eldobható fegyverek már bármilyen párosításban látszottak az introban. Ha Ezio övén 5 dobó tõr volt, és egyet eldobtunk, akkor az introban csak 4 volt rajta.
Ezek persze apróságok, de ha veszek egy új ruhát, akkor az introban miért a régi fehér van rajta?
Ha a régiekben nem voltak már ilyen hibák, akkor miért kellett az újakba "visszatenni" õket?
Amúgy 3 hónapig tûkön ülve vártuk a játékot, kb az elsõ bemutató videótól, és a sztori, bár idõnként tényleg vontatott, és unalmas (indián gyerekek bújócskázása). Attól még a környezet (ezt-azt leszámítva) csodás, a karakterek életszerûek, és sokszor nem tudtam megmondani egy adott csókáról , hogy tényleg velem van-e, vagy hátba szúr a következõ snittnél. Nekem ezért jobb az elõzõeknél, mert gondolom Ezio idejében még ért valamit a becsület, és nem is nagyon árulta el senki a karakterek közül. Én úgy érzem, hogy megérte a 3 hónap várakozást, és nagyon tetszik az elõzõek ellenére is.
Chrys
2012. 12. 15. - 10:55
Kutyauto: ezeket akár én montam volna....Igy igaz minden.Fõleg a játék bug-ok.Amit leirtál nekem is 100% -ig igy van! Engem a grafikai része nem zavar.Észre sem vetem még te nem hivtad fel a figyelmem smiley Ezért most te vagy a felelõs smiley smiley Ami retenetesen engem is zavar hogy: 1- nincsenek MENTÉSEK. Pont ahogy leirtad.Hiába lépsz visza már beiródot.
2-szállítmányozós-gyártós menübõl nem lehet kilépni
3-fegyvert használatba venni csak boltban lehet,nincs valód inventory, és enyi játék után alig mék még mindig el a menün.
4-A küldetéseket elolvasni hogy megtugyam csinálni.Sokszor nem is irja pontosan le.DNS-be rendezve elég béna....
-Amugy ahogy montad a töbi tök jó és élvezetes játék mert nagyon szép sztorija van
Kutyauto
2012. 12. 15. - 02:33
Embertelen szép a grafika, de nagyon sok a bug.. kb 20 óra játék után bug ill kellemetlenség lista:

- a szállítmányozós-gyártós menübõl nem lehet kilépni ha nem csinálsz benne semmit (csak ctr-alt-del módszerrel sikerült)


- ha "pontos" módban fosztasz ki egy hullát, akkor az egér lefagy, nem mozog, mindaddig amíg vagy nem lépsz ki a pontos módból vagy c-gombbal másik irányba tolod

- fegyvert használatba venni csak boltban lehet, másképp nem

- nincs valód inventory, holott egy rakás cuccot összeszed az ember, csak boltban eladásnál lehet kotorászni köztük (pl tök jó lenne ha lehetne eldobálni dolgokat vagy pl néhány szétdobált fegyvert összeszedegetni és eladogatni, mint pl normális rpg-kben)

- régi fegyvert nem lehet eladni, hanem eltûnik, vagy passzívan marad valami nem kezelhetõ virtuális helyen.. smiley

- grafikai bugok, a távolban levõ hegyeket becsíkozza, a távoli tájak elképesztõ primitíven, patternesen vannak megrajzolva, az elsõ részben is szebb volt, 5 éve...

- irtózatosan kínzóan hosszú prológus mire a assasin lehetsz, ráadásul különféle idegesítõen könnyû (tök értelmetlen), majd idegesítõen nehéz (pl idióta barom bújkálások, lopódzások, amiknél kb 50x futottam neki mire meg tudtam úgy csinálni hogy ne vegyenek észre) küldetésekkel, abszolút nem ügyesség kérdése

- harc közben és néha mozgatás, ugrálás, futás közben is olyan beragadások, amik szabályosan megszivatnak, akadályoznak a játékban, olyannyira hogy nem ritkán emiatt "deszinkronizál"...

- elég gyakran egyáltalán nem azt csinálja a karakterünk amit szeretnénk

- túl sok átvezetõ videó

- nagyon nehezen és idegesítõen "használható" bill-egér felállással az eszközválasztó menü

- a fegyó idõként úgy bugol, hogy nem lehet elrakni, független attól hogy már rég "békés" módban vagyunk, elrejtõztünk vagy leöltük az ellent..

- helyszín- illetve fejezet váltásoknál eltûnnek használati tárgyak (lõszer stb) illetve inaktívvá válnak fegyverek átmenetileg...

- van hogy a térképen jelzett eseményhez odamegyünk és nincs ott, aminek kéne...

- az egyik legzavaróbb pedig hogy nincs visszatöltési, visszalépési lehetõség... ha valamit véletlenül akarat ellenére tettünk és elhibáztunk (pl mittuomén egy hajó fejlesztést vagy könyvet drágább és feleslegesen megvettünk), hiába kezdjük újra az adott küldit vagy szekvenciát, azt már akkor is bejegyzi-hozzárendeli a karakterünkhöz végleg...

- továbbá ...fegyvert aktiválni csak a kereskedõnél tudsz úgy láttam... ezt is jól elfuserálták amúgy sztem...

Ezzel együtt nem mondanám hogy rossz játék, sõt inkább lebilincselõ!! Gondolom a patch-ek majd orvosolnak sok hibát. Bár sok grafikai hiba van, de összességében látványos, a közeli képek nagyon szépek és videok is gyönyörûen kidolgozottak. Rengeteg az újítás és ötlet a grafikában, ami a sok bugért és elfuserált menü-ért kárpótol. Pl a párját ritkítóan élõ környezet... (de közben hogy voltak képesek kb 200x300-as textúrájú fákat itt-ott bennfelejteni: DÖBBENET...)
A harcrendszer egyszerûsítésének én speciel örülök (bár van aki azt is bírálja), mert a korábbi részekben ez is zavart hogy túl volt bonyolítva elérve az idegtépésen túl, a játszhatatlanság határát néha... és ugyebár nem önszivatás céljából játszunk, hanem élvezetbõl, szórakozásból, úgy tudom...
Mindenképpen jobb szerintem az elõzõ részeknél, hogy leköt és nem monoton és unalmas annyira... Az elsõ részt kb félig játszottam aztán meguntam... A 2-õt meg elkezdtem, de annyira nem kötött le, hogy kb ha egy órát játszottam vele (node ez ugyebár ízlés dolga)
Fotelman
2012. 12. 10. - 12:34
Ne bosszankodj, itt kéregetõ gyerekek tartanak fel, az elõzõ részekben pedig dalnokok, és bolondok... smiley Dobj nekik lét!
Chrys
2012. 12. 10. - 11:35
Mást is idegesit Bosztonban az a pár köjök akik körbevesznek és baszogatnak?
Hellsoft
2012. 12. 10. - 08:52
Én konzolon játszom bizonyára más mint pc-n én már hozzászoktam a kontrolleres irányításhoz, a játéknak lenyûgözõ grafikája van pláne így full hd felbontásban, csak külön öröm a Magyar nyelv benne. Egy helyesbítés a szerkesztõknek a fenti cikkhez a játék a függetlenségi háborúban játszódik és nem a polgárháborúban. Eddig akivel beszéltem mind összekeverték. A polgárháború 100 évvel késõbb volt.
Chrys
2012. 12. 08. - 13:28
õszintén szólva még egyik korábi assassint sem jácotam.Ez az elsõ.Hát elsõre majdnem elijesztet a komojsága,de lenyügözöt a grafika meg a hangulat. Nagyon hasonlit az rpg-kre.Az elején lasan fedezem fell Bostont.Ami nem tecik hogy alig van küldetés ijen nagy városban.Remélem ez csak az elején lesz igy.
Cyrus
Cyrus
Vezető szerkesztő
2012. 12. 06. - 15:33
axelley: Mindig is hírt adtunk hivatalos megjelenésekrõl.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

axelley
2012. 12. 05. - 23:46
Darkstreet: Ajánlom a könyveket. 4 részig már magyar, az 5-ik meg készül. Ja és azokat nem cenzúrázták míg a játékokat igen. Az A3-ban, ha a harci jeleneteket leszámítom nem sokat ér a játék történet világa a könyvhöz képest. Viszont rohadt szép lett a grafika és kijavították a játék hibáit.
Chrys: Ez a játék egy kísérlet volt ami nem az "Unreal Technológiát" használta. Elméletileg már a Dragon Age 3 és a Mass Effect 4 ezzel az új technológiával készül. (Ezeket nyomon követtem).
De ezzel a motorral jön, majd a Dead Space 3, Crisys 3 is. Úgy, hogy ideje gyûjtögetni a megjelenésig.
Darkstreet
2012. 12. 05. - 21:21
Nem azt mondtam,hogy nem megy maxon,de egy felsõ kategóriás kártyán azért az ember elvárja,hogy ne essen be 45-50 FPS alá! Lassan ott fogunk tartani,hogy a 100 ezerFT-os kártya lesz középkategória! Maga a grafika meg nem kimagasló a teljesítményéhez képest,csak ugye megint a DX11 erõltetés! Nekem ennyi bajom a játékkal,hogy optimalizálatlan...Amúgy mással nincs gond,teljes mértékbe ízig-vérig AC!
Chrys
2012. 12. 05. - 21:05
na azal a gépell meg hogy hogy nem megy maxon? Nekem is hasonlóm van i5,8Gb, (GTX 560-as 2Gb 256bit).Tehát régebi és mégis tökéletesen futt maxon DirectX 11 alat! Eszméletlen szép a játék.Ok nem ojan mint a Battlefiled 3 vagy Crysis 2. De mindenesetre az ehez hasonló játékokhoz mesze szebb a grafikája!
Darkstreet
2012. 12. 05. - 14:49
Nem tudom te milyen játékkal játszol,de biztos,hogy nem az AC3-mal! Szerintem az optimalizálás hagy némi kívánnivalót maga után!Egy i7,8G.DDR3,GTX 670-et is meg fog FullHD-ba a játék,nem egyszer esik vissza 39FPS-re a játék! Gõzöm nincs neked milyen lehet a rosszul optimalizált játék.... Maga a történet és a játék menet jó,de messze nem az év játéka...
recskass
2012. 12. 05. - 14:15
Pc,re szép,és nincs is nagy gépigénye.Hihetetlen hogy magyar felirattal nyomom,ez eddig a legjobb rész.Bár a medvék és farkasok kicsit kiakasztanak,de a játék páratlan a maga nemében.Még sok mindenre nem jöttem rá,pl hogy a levél ikon küldetéseknél mit kell ccsinálni a begyüjtött termékekkel,pl:hódfarok,farkasagyar stb Dél Bostonnak....
Fotelman
2012. 12. 04. - 17:12
50%-nál vagyok a játékban, és 21 óra játékidõm... Iszonyat élvezem az új Creedet! Nagyon jó a sztori, veri az elõzõeket. Jók a mellék küldetések, a látványvilág lenyûgözõ, mi kelhet még egy kockánaksmiley smiley
Domasi
2012. 12. 04. - 02:01
Én is úgy gondolom, hogy a bill.+egér kombónál még nem találtak ki jobb irányítást. Konkrétan az egér az ami számomra nélkülözhetetlen egy játékban, mert semmilyen más megoldás nem ad akkora szabadságot irányítás terén. Én a fejlesztõk helyében az egér mellé speciális játékos billentyûzeteket fejlesztenék amit pc-re és konzolra is lehet alkalmazni és akkor a nagy többség dobná a kontrollereket.
Kontrollerrel fps.....pff.... olyan érzésem van mint azokban a rémálmokban amikor menekülni akarsz, de nem tudsz. Olyan szinten lekorlátozza a játékost, hogy az nevetséges.
Most kapcsolok aztán, hogy ez totál off, de már nem törlöm ki ha nem baj.
Mindig is szemeztem ezzel a sorozattal és az egyetlen hátráltató eddig a nyelvi lokalizáció hiánya volt. Talán kap egy esélyt.
Mort2195: A pc játékoknak valóban van ágazati húzóerejük mind a hardver eladások mind a polgári célú hardver fejlesztések terén és tudtommal a konzolos verzióknak még mindig jobbak az eladási mutatói. Egyébként nem ismerem a fórumos múltadat így nem értem miért kaptál ilyen erõs hangvételû választ a kommentedre. Szerintem senkit nem kellene lesötétezni egy hétköznapi stílusú hozzászólás miatt.
Vanellyna
2012. 12. 03. - 18:35
Tényleg mindenhol megy a szokásos magyar köpködés.
Tény, elég sok gamma készül már konzolra, amitõl hánynom kell! ...és utálok rókázni!
Ami a kedvencem, hogy az FPS gammák pár konzolon is tolhatók és lassan PC-re már nem igazán. Hogy a p...ba lehet joy-al tolni fps-t? Rejtély, de tuti lehet ezek szerint.
A PC-n megírt gammákat...PC-re már nem is adják ki. Van ilyen....bizti üzleti fogás. Tuti megérem, hogy az MMO-k is csak konzolon tolhatók, akkor meg végképp rókázni fogok.
A warezról annyit, hogy anno a Titan Quest fejlesztõi is ez miatt csõdöltek be....
Szóval a bill+egér marha jó volt szerintem! Ha már megy a köpködés!


axelley
2012. 12. 03. - 18:16
Nagyközönség: Szerintetek miért találták ki a "Gamepad"-ot és a különbözõ Konzol kiegészítõket.
Billentyûzet+egér nem azért van, hogy 3-ik kezet növessz.
MoRT2195: Konzolos játékokat is letöltenek nem kell félned. Sõt többet, mint PC-és játékot. Állításod idejét múlt.
Játék meg jó lett végre kijavítottak nagyon sok hibáját és a mi tetszik a legjobban végre az embereidet is felhasználhatod menekülésre, vagy bármi másra. Bár énnekem negatívum még mindig, hogy a "könyv" hangulatát még mindig nem adja vissza. Ami az oldalt illeti tetszik, hogy már a mondjuk ki a "hivatalos fordítások" is hírt kapnak.smiley))
GothMan
GothMan
Senior fordító
2012. 12. 03. - 09:34
Köszi a választ! Hát, akkor nem veszem meg, majd ha lejebb megy az ára. Addig elleszek a többi résszel.
abandi
2012. 12. 03. - 09:23
catar : nem jött és ahogy elnéztem a hivatalos oldalt nem is foglalkoznak a dologgal igazán
GothMan
GothMan
Senior fordító
2012. 12. 03. - 09:16
Üdv.
Azt szeretném kérdezni, hogy jött-e már ki patch, ami a Boston alatti lagolást hivatott javítani? Mert megszeretném venni az összes részt de addig nem merem, amíg nem javították ki ezt a hibát ... ha jól tudom csak ATI kártyásoknál fordul(t) elõ.
lacipuff
2012. 12. 02. - 23:16
Negyedrészt igaza van MoRT2195-nek: tény, sokan használnak konzolt (nem Magyarországról van szó), és a játékot alapjáraton konzolra fejlesztik ki, arra optimalizálják. Utána jöhet a PC-re optimalizálása, hogy a különbözõ hardverekkel is megfelelõen mûködjön. Hogy valakinek nem tetszik pl. a billentyûzet+egérkiosztás - ami kontrollerrel nem jelent problémát - az nem fogja érdekelni a fejlesztõket: "oldd meg!".
Ez a játék pontozását se húzza le, mert konzolon "max grafikán fut" mindent kihasználva. A PC-re varázsoláshoz meg szenvedni kell. Plusz beállítások, butítások, javítások, átalakítások, hardverkezelés... Ezért van az, hogy sok sikerjátékot nem adtak és nem is fognak kiadni PC-re.

A játékról: hozta az elõzõek formáját. Aki játszott az összes ezelõtti résszel tudja mirõl beszélek. Nagyon sok újítás és változtatás van benne a pár megszokott alap dolog mellett. Bevezették a vadászatot is, és ez a mellékküldetésekben fontos szerepet kap.
Maga a játék (100%!) jóval hosszabb lett, mint bármelyik elõzõ rész.
Szerintem 8/10 azért, mert a felfedezés idegesítõ: ha nem fedeztél fel minden egyes pontot a térképeken, akkor az adott részen található mellékküldetést nem fogja mutatni. 3-at azóta is keresek. Van egy konvoj küldés pénzkereseti lehetõség..ezt irritáló kezelni, és az egész játék során kb. 5x használtam muszájból + sok a bug még így a 2. patch után is és amit írtak, hogy vannak fordítási hibák/elírások bõven.

Bill+egérrel nem próbáltam, de - el tudom képzelni milyen lehet - nem is akarom. Aki játszik vele és nincs konzol, inkább vegyen pár ezerért egy usb-s kontrollert. Sokkal élvezhetõbb!

És hát várjuk jövõ év végére a IV. részt smiley
Clysm
2012. 12. 02. - 22:23
MoRT2195: Nem hinném, hogy a hardverfejlesztõk a PC játékok miatt nem haltak még éhen. smiley
SpyWeb
2012. 12. 02. - 21:11
MoRT2195, a hozzászólásodon hangosan felnevettem, ez a dilettantizmus alfája és ómegája volt smiley
abandi
2012. 12. 02. - 20:34
MoRT2195: ismét egy briliáns hozzászólás amivel bizonyítod, mennyire sötét vagy még ehhez is...
MoRT2195
2012. 12. 02. - 20:28
abandi: De nem a PC-s verziót nézik az emberek. Az emberek 95%-a konzolra veszi meg a játékokat, a PC magasról le van tojva, csak azért készülnek PC-re játékok, hogy a hardverfejlesztõknek is mennyen a szekér. Egyébként 1 játékot sem adnának ki PC-re, mert tudják jól a kiadók, hogy nagyon nem éri meg, mivel a legtöbb ember csak lewarezolja.
abandi
2012. 12. 02. - 19:17
Cyrus : elég szomorú ez
Cyrus
Cyrus
Vezető szerkesztő
2012. 12. 02. - 19:02
abandi: Ezt lassan el lehet minden mai játékról mondani ha az öt évvel ezelõtti játékokkal vetnénk össze.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

Gora
Gora
Senior fordító
2012. 12. 02. - 17:45
Kicsit megkésett a hír, mivel jó ideje kint van már smiley
phoenixfire
2012. 12. 02. - 13:02
a harcrendszer nagyon le van butítva ... kicsit k(kukacka)k(kukacka) .... ez van. mostanában nem lehet jó játékot csinálni, mert nem a minõség, hanem a pénz számít. így van szinte minden játékkal, az elsõ részeket el sem lehet felejteni, de az elkövetkezendõ részekhez hozzá sem nyúlunk, mert fos (bocs a kifejezésért)smiley
saját vélemény
abandi
2012. 12. 02. - 12:56
messze nem az év játéka
kritikán aluli konzolport egyrészt (már ha a pc -s verzió érdekel) a grafikai finomhangolás teljes hiányával
ha dx10 -es kártyád van akkor dx10 -ben van lehetõséged kizárólag játszani
ha dx11 -es akkor csak dx11 -ben játszhatsz
mint említettem szinte semmilyen grafikai beállításokat nem eszközölhetsz a menüben és az ini. -ben sem
ha bírja a géped örülsz ha nem, bele se kezdj

a történet rettentõ unalmas és vontatott az elsõ jó 3-4 órában teljesen érdektelen

a magyar felirat tele van félrefordítással és elgépelésekkel (gondolom a határidõ miatt)

a harcrendszer olyan szinten le van butítva, mintha 10 éveseknek készítették volna
(megjegyzem semmi baj, ha õk a célközönség de akkor valami könnyebben emészthetõ témát kellett volna választani)
és egyáltalán nem áll kézre

ha 3 magos processzorod van ha 2 magos processzorod van a játék szigorúan csak 1 magot fog használni (ismét csak + pont a portolásnak)

ha ezeken mind túl tudod tenni magad, akkor kapsz egy átlagos egyszer játszható játékot
amire 2 év múlva a kutya sem fog emlékezni
Evin
Evin
Vezető szerkesztő
2012. 12. 02. - 12:39
Ha a végleteket nézzük, az amerikaiak többsége angol, hiszen nagyrészt angolok települtek be.
Ez a beszédek nagyon durva akcentusán is hallatszik, ami végképp hangulatossá is teszi.
És végre lehet az állatokat simogatni, legyen az tyúk vagy akár disznó. smiley
Assassin's Creed III
Fejlesztő:
Ubisoft Montreal
Kiadó:
Ubisoft Entertainment
Műfaj:
Megjelenés:
2012. október. 30.
Játékmotor:
Nem ismert
hirdetés
Legújabb letöltések
Chants of Sennaar
A Chants of Sennaar játék fordítása.
| 159.62 MB | 2024. 04. 23. | bembee, mmatyas
To the Moon
A To The Moon fordítása. Legújabb, játékmotorfrissített steam-es verzióhoz igazítva. Köszönet érte noname06-nak!
| 35.19 MB | 2024. 04. 23. | jusplathemus, Lajti
To the Moon
A(z) To the Moon játék fordítása. Régi steames és gog-os verzióhoz való. Steam-en jobbkatt, Tulajdonságok, Béták, és itt a hosszú...
| 35.9 MB | 2024. 04. 22. | jusplathemus, Lajti
Chants of Sennaar
A Chants of Sennaar játék fordítása.
| 1.22 MB | 2024. 04. 20. | mmatyas
Dying Light 2: Stay Human
A fordítás jelenleg 80% körüli és teszteletlen.A vírusírtó jelezhet, de vírusmentes a telepítő.(A jelenlegi verzió, az eddigi fordítást tartalmazza. A...
| 7.69 MB | 2024. 04. 20. | Arzeen, Fehérváry Péter, NightVison, zotya0330
DiRT 3
A DiRT3 teljes szöveges magyarítása.
| 5.17 MB | 2024. 04. 20. | NightVison, EVM
Prodeus
A(z) Prodeus játék fordítása.Hibajelentés, technikai információ a discord szerverünkön. https://discord.gg/6MWQdKacRF
| 2.05 MB | 2024. 04. 20. | NightVison
Dead Island 2
A játék teljes szöveges fordítása.Tartalmazza a HAUS dlc fordítását is.A SOLA dlc fordítása folyamatban. Hibajelentés és információ: https://discord.gg/6MWQdKacRF
| 4.39 MB | 2024. 04. 19. | Arzeen, Ateszkoma, Fehérváry Péter, Frank Robin, gyurmi91, NightVison
Little Orpheus
A Little Orpheus játék fordítása.
| 38.82 MB | 2024. 04. 16. | Ateszkoma
Atomic Heart
Az Atomic Heart alapjáték, Annihilation Instinct és Trapped in Limbo DLC fordítása Steam és Gamepass verzióhoz.
| 4.35 MB | 2024. 04. 16. | Ateszkoma, Ragnar Vapeking, TelerianTales
Legfrissebb fórum bejegyzések
Ez a dal még a többinél is jobban sikerült szerintem. :-)
warg | 2024.04.25. - 10:57
sziasztok!Farthest Frontier mágyarítást ha kicsomagolom és bemásolom a megadott helyre onnantól a játék nem működik. Magyarítás nélkül igen. Steam-es. Mi lehet a baj?
AlexWolf3X | 2024.04.25. - 01:00
Miért tűntek volna el? Ne beszéljünk már ekkora baromságokat megint. Ott van a Discord csoportjuk, nagyon szépen meg lehet kérdezni tőlük mindent ahelyett, hogy itt fröcsögünk a magyaritasok.hu-n. Igen, még a RDR2-t is.
591-24 | 2024.04.24. - 23:48
Szia! Eddig még senki sem jelezte, hogy elkezdte fordítani. Ha/Amikor ez megváltozik, akkor készül majd egy adatlap a játékhoz.
warg | 2024.04.24. - 17:52
Azért érdekelne, hogy ha az ember azt írja, hogy ne várjon egy évek óta húzódó magyarításra mikor a készítők is hónapok óta eltűntek az miféle fórum etikettbe ütközik?De ha ennyire nem lehet véleményt kifejezni akkor itt egy kérdés a keménykezű moderátornak: mi van a Red Dead Redemption 2 magyarítással?
MrDevil | 2024.04.24. - 17:10
Az nem olyan biztos... Nem látok benne semmi rációt hogy a MS a leépítések után ilyenre költött + arra sem hogy maga a ninja theory csinálta meg ezt a 27 nyelvet (pláne hogy az elsőben se voltak ezek és ennyi) Nehogy gépi legyen .. (mondjuk már elég jól tolja az...
Crytek | 2024.04.24. - 14:26