Uncharted 4
Uncharted 4
Evin Evin
2019. december 22. - 19:40

Az Uncharted sorozat nagyon a szívemhez nőtt a szerethető karakterek, a csodás tájak, a felfedezésre váró rejtélyek, de leginkább a hihetetlen vicces párbeszédek miatt. (Aki tud kicsit angolul, a Youtube-on össze is szedték ezeket.)

Mikor az Uncharted megjelent, még csak álmodoztam róla, hogy de jó lenne játszani vele, de kilátásban nem volt, hogy valaha esélyem lesz rá. Aztán sikerült PS3-at szerezni, lefordításra került az addigra megjelent Uncharted, Uncharted 2, és nem sokkal később az Uncharted 3.

Majd jött a következő generáció, a Playstation4, és sokáig úgy látszott, ezzel már nem lesz ilyen szerencsém. Aztán tavaly év elején megtört a csend, és elérhetővé váltak a fájlok, de sok technikai kérdés még nyitott volt, amihez még 6-10 hónap kellett, hogy áttörést érjek el, kitapasztaljam a dolgot.

És elérkeztünk a mai naphoz, amikor elmondhatom, elkészült az Uncharted 4 fordítása is, mely nem hivatalosan talán, bár a játék alcíme erre utal, valószínűleg Nathan Drake utolsó kalandja is egyben.


A fordítás elérhető a  KonzolozZ weboldalról.


És mint mindig a fordítás a konzolok védelme miatt csak és kizárólag módosított gépen használható, nem eredeti játékkal! Ezen kitételek megkerülhetetlenek!


Ízelítő a játék első órájából magyarul (a videóban szereplő angol szövegek és elírások a végleges kiadásban javítva vannak)Hozzászólások
ZAKKANTLACI ZAKKANTLACI
2019-12-24 - 20:50
Kár, hogy eredeti játéknál nem megoldható, de azért köszönjük a fordítást.
Ardea Ardea
2019-12-24 - 07:27
Nagyon szépen köszönjük ezt a magyarítást is! Főként az unokaöcsém nevében, aki már be volt sózva, és alig várta, hogy legyen ehhez is magyar felirat! (Képzeld, Evin, megálltam, és nem kotyogtam ki neki, hogy lesz! Pedig ott sóhajtozott nekem, hogy nem tud így nekikezdeni... :-)) )
Anonymusx Anonymusx
2019-12-23 - 09:16
Valaki csinálhatna belőle egy alapos magyar feliratos végigjátszást, vagy ami mégjobb lenne az egy magyar szövegkönyv, mivel szerintem sokan nem tudják használni, mert módosított gépen használható. Én pl psnow-on szeretném majd játszani, ott meg szintén nem tudom használni a magyarítást.