Törölt felhasználó
Ez a nálunk kevesen vesziket mókásnak érzem... én soha sehol semmilyen hírportálon nem láttam még cikket arról hogy mi magyarok pl playstation nagyhatalom vagyunk a sony mégis magyarul hozza ide a rengeteg sok nagy címét.. nekik megéri? A nagy cégeknek senki másnak sem..a 25x nagyobb msnak sem? Szerintem ez sajnos nem pénz kérdése hanem más ennél jóval debilebb dologé... ez kb olyan szintű amator dolog lehet mint amikor egy game kijön pc-re magyarul majd hónapokkal később megjelenik konzolokra de a meglévő nyelvek nélkül... van olyan game pcn 19 nyelv van benne konzolon már csak 6 .... szánalom netovábbja az egész ahogy ezt kezelik a cégek.
"Érdekes egyébként hogy, a szomszédos országok kaptak lokalizaciot mi pedig nem"
Csak a lengyelek kaptak, nálunk kevesen veszik a játékot nyílván nem éri meg lefordítani. 19 millió karakteres a játék - nem tudom mennyi lenne a hivatalos fordítása. Kicsit irreális elvárni a magyar feliratot.
De amúgy már nem is szükséges annyira, hisz sokan már nem is tudják értelmezi annyira a magyar szövegeket sem (gondolok itt a kb múlt heti hírre) .
Aki meg nem tud más nyelven sem, annak van más lehetősége is, képernyőfordítók, ocr élő fordítás, ai fordítás, ilyesmik.
Hát, kérlek szépen, én már alig várom, hogy a DDDA végére érjek, és ahogy tudok, fejest fogok ugorni az Immortals Fenyx Rising nevű játék magyarításába. Oda meg vissza vagyok érte, és már bizseregnek az ujjaim, valahányszor a humoros, érdekes és kedves kis szövegek eszembe jutnak. Igazi lakoma lesz az nekem! :-)
Ez most kiütött minden mást a sorból... :-)
Anyám, hogy mennyire nem tudom tartani a számat. :D Persze az egy dolog, hogy én miről álmodozom, az meg egy másik, hogy mire szavaz majd a többség. Egyelőre érjünk a DOS2 végére, közben meg jó lenne befejezni a Tell Me Why-t és a Primordiát is. Szóval nem foglaljuk le a BG3-at, ahogy semmi mást sem még pár hónapig. Ha addig egy másik csapat/fordító szemet vet rá...... *wink-wink*
(A lent említett bakancslistámról annyit kell tudni, hogy felelőtlenül terjedelmes, nehezen kordában tartható létforma, hehe...)
Nos, mivel warg vetett szemet a BG3 fordítására, az egyenlő lesz a MorroHun Teammel, ami tovább egyenlő az elejétől-a-végéig fordítással, méghozzá remek minőségben. Csak ki kell majd várni.
És persze feltéve, hogy a mostani sorsolásukon ez a projekt fog nyerni. ;-)
lol ":D felejtsd el... sok ilyen játék volt de ott is az ego közbe szólt... itt is közbe fog szólni! aztán megint az lesz hogy egyszerre belekezdenek majd 2-3-an persze külön külön (hogy máshogy? :D) 3 hónap múlva megunják és rá 1 évre valaki át veszi és a nulláról tényleg végig csinálja persze olyan 3 év fog kelleni neki minimum... sajna... volt erre már több eset is!