Splinter Cell Chaos Theory
Splinter Cell Chaos Theory
Írta: Husimoto | 2005. 07. 16. | 470

FIGYELEM: Ez a bejegyzés, már több, mint 1 éves, az itt leírtak elavult információk lehetnek!

Ha annyit kérdezek valakitõl, hogy hallottál már Tom Clancy’s-rõl, ha olvasni szeretõ vagy mozit gyakrabban látogató személyrõl van szó, akkor rögtön rávágja, hogy: - igen tudom, azaz író, akinek a kémes regényeibõl azokat az izgalmas Harrison Fordos filmeket csinálták. Természetesen róla van szó. Izgalmas kémregényei a világon millió példányban fogynak el, azonban nekünk számítógépet munkához vagy szórakozáshoz használóknak máshonnan is ismerõsnek kell lennie. Õ az, aki miután regényeivel betegre kereste magát, beszállt a játékfejlesztés világába. Sorra készítik forgatókönyvei alapján a Rainbow Six sorozatot, majd történetei alapján elkezdték készíteni a Pc-s játékok koronázatlan lopakodós játékát a Splinter Cell sorozatot. Ennek legújabb darabja és mondhatom elõzetesen is a legjobb a Splinter Cell Chaos Theory
A játék mondanom sem kell megjelenésén kívül leginkább történetében erõs és hozza a szokásos Clancy minõséget. Így már most leszögezhetem, hogy aki rajong a összeesküvés elméletekkel tarkított világért, az most sem fog csalódni a játékban. Most is, mint az elõzõ részekben, Sam Fisher szuperügynököt alakítjuk, akinek most nem kevesebb feladata lesz, mint a 3. világháború kitörésének megakadályozása. A játékot az ebben az évben 19 éves francia Ubisoft készítette, akiktõl manapság kizárólagosan a top10-ben tanyázó játékokat kapunk. A játék grafikájára nem lehetett panaszunk az elõzõ részekben sem, de ez erre a játékra még többszörösen igaz. Amerre járunk részletesen kidolgozott helyszíneket találhatunk, melyek hemzsegnek a bump mappingtól. A fény és árnyék megjelenítése a valóságnak megfelelõ, de nekem leginkább a víz és az esõ megjelenítése tetszett. Ahogy a fõhõsünkkel a sötétben lopakodunk, majd a közelgõ viharban kihasználva a menydörgés által keltett zajban lecsapunk mit sem sejtõ áldozatainkra, majd az eleredõ esõtõl bõrig ázott õröket kapjuk el hátulról, az szinte megdöbbentõen valósághû. Komolyan mondom az elsõ pálya végén majdnem törölközõt kértem az asszonytól, annyira beleéltem magam a játékba. Aztán rá kellett jönnöm, hogy ez csak izzadság, amit pattanásig feszült helyzetekben túlcsorduló adrenalin okozott.
A játék támogatja a legújabb videókártyák által használt 3.0 shadereket, amivel a látvány magáért beszél, de annyira jó lett a játék beállítása, hogy az én két éves 1.1 shadereket támogató gépemen is majdnem maximális grafikai beállítások mellett is döccenésmentesen futott, és kiemelkedõ látványban volt részem. A másik kiemelkedõ eleme a játéknak a hang, mondanom sem kell, hogy a dobozon megbújó Dolby Digital jel után sejtettem, hogy kiemelkedõ lesz, de annak megszólalásakor leesett az állam, annyira élethû a játék minden rezdülése ezen a téren is. Így elmondhatom, hogy erõsítõvel és házimozival rendelkezõ játékosok elõnyben vannak (a szomszédok, anyósok meg hátrányban).
Ugyanezeket a pozitívumokat mondhatom el a játék egyes elemeirõl, a használható fegyverekrõl, melyekbõl nekem is legjobban a kés használata jött be. Már az elõzetesekben is ódákat zengtek a játék mesterséges intelligenciájáról, de minden képzeletet felülmúlóan jól sikerült. Nagyon látványos reakciókat láthatunk, mikor egy lekapcsolt sötét szobába lép be egy õr vagy meghallja közeledõ lépteinket. Számomra azonban mindennél hátborzongatóbb volt, amikor túszként sakkban tartottam egy õrt, majd két társa folyamatosan kommunikálva közeledtek felém, és próbáltak oldalazva olyan helyzetet felvenni, hogy ne a pajzsként eléjük tartott társukat lõjék le. A játék erõssége azonban nem is a single kampány hanem a már második részben is erõsre sikeredett multiplayer rész lett. A coop-ban egy barátoddal tudod végig játszani a pályákat egymással kommunikálva és használva egymás képességeit látványos mozdulatokkal. Mondanom sem kell mennyire ütõs az a dolog amikor ketten szívatjátok halálra az elõtettek fejébõl kilesõ õrt vagy amikor egy szobába belépve két focimecset bámuló õrt láttok meg és mögéjük lopózva egyszerre csaptok le a magukról elfeledkezett madarakra. Ezek az élmények felülmúlják az amúgy sem gyenge egyes játékmenetet. A játék egyébként minden írott és online játékmagazinban kiemelkedõ általában a 100 %-hoz közelítõ értékelést kapott. Megmondom, hogy top játékok nagyon drágák Magyarországon, de ez az elsõ amire nem bántam meg, hogy kiadtam rá, így csak ajánlani tudom mindenkinek. Mint tudjátok a második rész hazánkban teljes magyar nyelven és szinkronnal jelent meg, így én nagyon reménykedtem benne, hogy a Chaos Theory–t is ékes magyar nyelven élvezhetem majd, ha már a nem kevés pénzt kiadtam érte. Sajnos most csalódnom kellett a játékot kiadó magyar cégben, mert a szép borítóval kézbe vett játék magyarul nem igazán akart megszólalni: ). Igaz erényükre legyen mondva, hogy legalább a DVD lemez mellé adott füzetecske igényesen és nem elhanyagolható módon magyar és fordítási hibáktól mentes. Sajnos manapság már ennek is örülnünk kell.
A játék megjelenése után a Portálon elkezdõdött a párbeszéd a játék fordításáról, azonban sokáig úgy tûnt, hogy lehetetlen lesz. Aztán nem régibben olvashattuk a jó hírt ordel-tõl, hogy rájött a fordítás titkára, és elkezdi a játékot fordítani. Most pedig szerintem sokak örömére közölhetem, hogy a fordítás elkészült, mely tartalmazza a single, a versus és a coop módok honosítását is. Így természetesen ez már tõlünk is letölthetõ.
A honosítás telepítésérõl annyit még, hogy az csak az 1.3-as patch-csel kompatibilis, tehát elõtte mindenki patchelje fel a játékot erre a verzió számra. Illetve egy jótanács a honosítás telepítése közben mindenki jól olvassa el annak használati utasítását, és ne járjon úgy mint én, egyszeri felhasználó, hogy nem sikerült a telepítés így az egész játékot is telepíthettem újra. Maga a telepítési procedúra egyébként hosszabb mint megszokhattuk, de megéri kivárni míg befejezi a gép a munkát. Ja még egy a honosítás telepítéséhez az adott meghajtón kb. 600 MB üres helyre lesz szükségetek. A telepító jelszóval védett. A jelszó: chaos Akinek egyébként a telepítéssel problémája lenne vegye fel ordellel a kapcsolatot vagy irjon a topikunkba.
Akkor titkos ügynökök harcra fel, és most már magyarul is mentsétek meg a világot, hogy minél több honosítást élvezhessünk ebben az életben! Jó játékot mindenkinek és köszönjük ordel!

Kapcsolódó cikkek/hírek

Tom Clancy's Splinter Cell: Pandora Tomorrow Husimoto 2005. szeptember 1.

Összesen 169 hozzászólás érkezett

IcePick83
2010. 09. 11. - 17:15
Nagyon király game köszönjük a honosítást
Akinek van kedve coopozni vegyen fel msnre
MSN: ducktom83(kukacka)freemail.hu
gyuszi1122
2009. 09. 22. - 16:52
Én nem tom hogy kell splinter cell versus-ba vagy coop only-ba játszani mindíg regisztrálciót kér az ubi.com ra Mit csináljak? Muszáj feljelenkeznemSmileySmiley!!Vagy van vmi patch?
Bzs007
2007. 01. 03. - 14:49
Ha valakitudja a No One Lives Forever 2 Cd Kuy-t az írja meg a [email protected] msn-címre..
Frodo_Zsakos
2006. 03. 04. - 23:29
KERESEM BENDEGÚZ15 NRVÛ FELHASZNÁLÓT!! Splinter Coop ügyben!! Ha lehet akkor keressen meg MSN-en: [email protected] !! Thx!
Ordel
????. ??. ??.
Nem sokára kiadom elvileg a javított, 1.04-s változattal kompatibilis verziót...
Türelem!
Ordel
????. ??. ??.
No comment...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Csá Mindenkinek!Ordel, új probléma merült föl, szerintem.Megjelent az 1.04-es patch és mint tudni illik, a honosított gamere nem lehet patchet rakni.Ez nem is baj, nem kell feltétlenül a z 1.04-es patch, DE!Ha netalán versusozni vagy copozni akar a kisgyerek, sírva veszi észre, hogy nincs a neten semmi, mert a többire fel lehet rakni (hacsak nincs olyan, aki nem rakja fel).Úgyhogy magyar küldetések v. multi.De javítcs ki ha tévedek, OK?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
ez nagy baj...

kb.1,5 hónap és igen lecsökken majd az 1.03 illetve a versusuon csak 1.02 verzióval müködõ szerverek száma.
Ordel
????. ??. ??.
Nincs hozzá mûködõ törés...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
JJJÓÓÓÓ RRREEGGGGGGEEEELLLLTTT!!!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Nem is érné meg még akkor se ha lenne hozzá c****, mer a multi illegális verzióval nem menne még a single se megy,nem hogy a multi!
Ordel
????. ??. ??.
Na ennek örülök! A readmeben írtam, hogy az 1.03-s patchel mûködik hiba nékül...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Caps Lock: http://patches.ubi.com/splinter_cell_chaos_t heory/splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.0 3_euro.exe

itt egy 1.03 patch, ha mindenképp tartózkodsz a check for updates-tõl...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Szép napot!
Csak annyit szeretnék megtudni, hogy az sc20k-val hogy lehet 1.5*-nél jobban ráközelíteni célpontokra?
Az egér görgõvel nem megy.
Légyszi ne a billentyû nevét mondjátok, mert nekem mások a beállításaim.

Elõre is köszi!

Még valami. Azt a fegyvert a training videóiban mutatták, hogy át lehet állítani mesterlövésszé (gondolom csak így lehet közelíteni vele nagyobbra) és shotgun szerûséggé is. De hogy?
A "kiegészítõ váltás" bill. parancsnál babrál valamit Sam, de semmi érezhetõ változás nem történik.
Lehet, hogy ez csak késõbb nyílik meg?
A 2. pályánál járok.
RaveAir
RaveAir
Senior fordító
????. ??. ??.
Néhány észrevétel (igyekszem nem megsérteni vele senkit):

Husimoto: A cikkben volt helyesírási hiba, és Panyi nem szokott tévedhetetlen lenni.

Ordel17: A fordításodban lehet, hogy van hiba, hiszen egyetlen fordítás sem tökéletes. Az saját fordításaimra ezt soha sem merném mondani, ugyanis akkor vagy nagyképûnek tûnnék, vagy hazudnék.

.:i2k:.: Köszönet azért, mert észrevetted a hibákat. Lehet, hogy jobb lett volna, ha csak az alkotónak juttatod el valamilyen közvetlenebb formában. Ismerve az emberi természetet, senkinek sem jó, ha valaki rosszat mond arra, amivel több órát foglatoskodott. Gyakran én sem teszem szóvá a fordításaidban észrevett hibát, mert attól tartok, hogy megsértõdnél. Én pedig jobban szeretem, ha inkább nincsen haragosom.

A Magyarítások Portált olvasgató és hírei reagáló tábor pedig eléggé el van kanászodva, és kényzetetve. Ezért is szeretnék kérni mindenkit, hogy tanuljon a hibákból...

Lehet kövezni!

Day-t nappallá tévé fordítunk!

A Magyarítások Portál ex-főszerkesztője

Ordel
????. ??. ??.
RaveAir: Én ezt nem értem, amit nekem címeztél...
Mikor mondtam én, hogy a fordításom tökéletes???
Én ilyet biztos, hogy nem mondtam, mivel tudom, hogy nem tökeletes! Maximálisan egyetértek veled abban, hogy tökéletes fordítás nincs...
Szóval ezt nem értem, hogy mire értetted...

Amit meg i2k-nak címeztél: Na abban nem értek egyet, távolról sem...
Ennek a legjobb ellen példáját pont te adtad meg:
"Husimoto: "Sajnos manapság már ennek is ürülnünk kell."" Te ezt írtad...
Érdekes erre miért nem reagált senki semmit??? Azért nem, mert normálisan beírtad, hogy mi a hiba és kész. Nem kezdtél el okoskodni, hogy ez milyen súlyos hiba, valamint(ami nekem igen rosszul esett) nem kezdted el más magyarítását fikázni azzal, hogy meg ne vegyétek ezt a játékot, mert nem éri meg! Ez az egy mondat, nekem elárult mindent az adott illetõröl!!!

És most nem arról beszélek, hogy nem "tisztelem" i2k-t, amit egyes noname csávók beírtak, akiknek fogalmuk sincs, hogy mirõl van szó, csak gondoltak nyalnak már egy kicsit, ilyenek mindig vannak...

Játszottam fordításaival, és játszani is fogok, de attól még, hogy sokan õt tartják itt az atyaúristennek, én nem fogom neki lenyelni, ha megsért és a fordításomat, célzásokkal fikázza!

De persze köszönjük meg neki, hogy volt olyan szíves és ezt megtette. mert õ a NAGY I2K, õ megteheti...
És RaveAir-rel ellentétben én nem fogok hallgatni, csak azért, hogy ne haragudjon rám senki...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hát. az a te dolgod h h veszed fel a "fikázást".

Ha ilyen természeted van, akkor marad fikázás.
Ha meg jobb, akkor felfoghatnád építõ jellegû kritikának.

Most i2k a közellenség, mert mindig mer szólni a hibákért. A hiba az hiba, javítani kell. Ha õ nemszól, akkor senki, és marad hibás.
Inkább több köszönetet kellene mondani neki, mint lehurrogni.
Rockstone
????. ??. ??.
Sziaztok !
Igaz még kezdõ vagyok de .:i2k:.-nak igaza van abban hogy van a magy.-ban hiba de azért mindenbe belekötni ... ez nála a minõség maximális igénye (szerintem) ez nem rossz de lehetne egy kicsit türelmesebb is.Pont nektek magyarázzam hogy egy magayarítás mindíg válltozik (lehetõleg javul).Türelem.

UI.: azért .:i2k:. magyar. is van hiba szóval ...
Rockstone
????. ??. ??.
javítás :
... magyarítás mindíg ...
Ordel
????. ??. ??.
Blood SuckR: Na errõl beszéltem! Milyen építõ jellegû kritikáról beszélsz te? Még nem is látta a fordításomat, és õ nem is a magyatásomról beszélt, hanem a cikkrõl, amit nem én írtam...
Errõl beszéltem, ha nem vagy képbe, fölösleges ezeket beírni...
Ordel
????. ??. ??.
javítás:
...nem is a magyarításomról beszélt...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Bocs, Ordel, igazad van.Eddig minen póbálkozásnál felraktam és amikor végre sikerült rendesen felrakni, elfelejtetem( 3 uninstall után elborul az agyam..). :)
Rockstone
????. ??. ??.
Na jó !
Mind a ketten : (i2k,ordel) vagytok olyan okosak hogy ezt ne folytassátok és ez mindenkire igaz.Valaki kritizál (elég durván) de te is megéred a pénzed.Okos enged a készítõ meg javít. Részemrõl ennyi (ja és azért remélem lesz még jópár fordításotok).

UI.: NYUGI
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
köszi :O)
.:i2k:.
????. ??. ??.
ordel17:
Olvasd el újra a hozzászólásaimat!
Egyikben sem a magyarításodról írtam.
Én a cikkhez csatolt KÉPrõl írtam.
Mégcsak nem is a Husimoto által nagyszerûen összefoglalt és tálalt cikkrõl...
Talán, ha lennél szíves legközelebb nem bulldogként a mások által vetett vita-koncra kapni, rájönnél, hogy nem is te voltál a téma, hanem az, hogy az, hogy egy minõségére - érthetõen - kényes Magyarítások Portálon vagyunk, aminek a magyar helyesírás fellegvárának kellene lennie, mert
- a naponta többször is idejáró kislányok, kisfiúk, urak és hölgyek bizony - akarva és akaratlanul - tanulnak az itt látottakból, olvasottakból
[elég, ha a magyar nyelv elsilányosodására, "leangolosodására" gondolok - thx, lol, és bugyuta társai)
- amikor a magyar nyelv helyességét a Játékokhoz készült magyarításokban fontosnak tartjuk, de sehol máshol nem vesszük komolyan - miközben egymás [és fõképp annak, aki csinál is valamit] torkának ugrottok - , akkor xart sem ér az egész.
Könnyû megtámadni engem, könnyû nagyképûnek titulálni - irígyem és ellenségem több van, mint hinném, gondolom, õk csak erre várnak, jönnek és, mint a hiénák szajkózzák a már régóta ismert szidalmaikat, kontrázva a szitokáradatot elkezdõre - , de elfogadni az érveimet sosem tudjá(to)k.

Sosem írtam és sosem gondoltam semmit lenézõnek írásaimban - még akkor sem, ha veszekedtem.
Az az érdekes, hogy az írott szó MINDIG úgy visszhangzik az Olvasóban, amilyen annak a lelkiállapota.
Tehát, ha valakinek ezen sorok bökik a begyét, az eleve nem kedvel engem, akinek leesik a tantusz, az el tudja határolni magát az írásomtól és megérti annak tartalmát, és aki el sem olvassa teljesen, de már válaszol is rá, az az ellenségem. De hát, ez így volt és így marad örökké, amíg az ember ember marad...

.:i2k:.
Ordel
????. ??. ??.
i2k:
Azt hiszem egyszer se mondtam olyat, hogy fikáztad volna a magyarításomat(kivéve persze azt az a bizonyos vételes mondatot, amivel akár akartad, akár nem, mégiscsak arra céloztál)! Tudom, hogy a képrõl írtál.
A vita azzal kezdõdött, hogy azt írtam, hogy egy kicsit túlzába viszed, de ott tényleg igazad volt beismerem, ott voltak a hibák az tény!
Ami utána következett, na az már nem volt olyan "szép"! A legrosszabbul az esett, hogy nyíltan lebeszélted a játékról a többieket, ezáltal a magyarításról, ez azért nem volt szép, legalábbis sztem...
De javíts ki ha tévedek...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
honnan lehet letölteni?????????nem találom......
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Dreamguard nekem is ez van de érdekes modon a telepítés elején nem kért key-t.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ordel ne oktass!Kell hozzá hogy legyen netem???(Az updatehez?)
Ordel
????. ??. ??.
Letöltések menüpont/S betû/Splinter Cell Chaos Theory
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
THX!!!
Ordel
????. ??. ??.
Én azzal lezárnám a témát, hogy beismertem a hibáimat, bár nem hinném, hogy ezek olyan nagyok voltak(csupán Husimoto-t akartam védeni)!
Mindig azt írod i2k, hogy, idézem, az ilyen "szemellenzõsök" sosem ismerik be a tévedésüket!! Én beismertem...
Ordel
????. ??. ??.
Nem akkor kéri, hanem a játék elindításakor! De nem a cd kulcson van a hangsúly hanem a meghajtó védelmen...
Husimoto
????. ??. ??.

Látom talán kissé lenyugodtak a kedélyek, amit az elszúrt képem okozott, én nagyon remélem béke lesz.

Bevallom elsõ felindulásomban bántott a dolog/enyhén fejeztem ki magam/, talán ez természetes emberi reakció, de akkor is tudtam normális hangon reagálni a felvetésekre.

Remélem ez így marad, hiszen igaza volt i2k-nak. Hiszen tényleg a játékmagyarítások központjának nevezzük magunkat és akkor egy kiemelt hír képében ordító hibák voltak. Megszüntettük és levonom a megfelelõ tanulságokat. Csak tényleg legyen ez az utolsó szó ebben a témában, beszéljünk inkább a játékról és annak honosításáról.

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
ordel irtam mailt pliz lesd meg
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
djg:a másodiknál csak a kivetõ és a pontosabb célzást biztosító kieg. van. A 4. pályán lesz mesterlövész, a 7.-tõl pedig shootgun.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Na fel patcheltem 5 óráig tartott azt a s***os 90 megát letölteni de sikerült.Esküszöm a lehetõ leggyorsabban kicserélem adsl-re.
fred
????. ??. ??.
Redding: "Kicsit kevesebb pálinkát köll venni és lesz pénzed"néz-mán-é:itt az uj x-man!még a neten keresztül is megérzi a pálinkaszagot!vagy éhes diszno makkal álmodik?igaz ha megveszem a játékot nem csuknak 5évre börtönbe,csak még 50évig kell koplani /ha mindet megveszem ami tetszik/ .nem kell ahhoz pálinka:éljél minimálbérböl+fizess a netért/ebböl/ havi 12 rugot/akkor majd nem 5ora,hanem10 perc alatt lejön a 90 mega/:ezek után veszegessed a játékokat a cora-ban/pl/....
Ordel
????. ??. ??.
Sonik.sYs: Ment a válasz...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Köszi ordel sikerül :)
Majd este coop-olok haveral.
Amugy sztem megéri a pénzét mer nagyon jó game és örüljetek hogy lement az ára én elsõként vettem meg 11.000 ért és eddig nem jáccotam vele sokat mert nem volt idõm de pár ember haver mesélte hogy nagyon jó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ohhh....ezt a patches dolgot én is figyelmen kívül hagytam...
Azonnal neki ugrok...

Köszi Bendegúz fiam! :O)

...ja és persze neked is Ordel!...

pááá
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Kérlek irjon akinek van kedve versusozni egy jót!
ma vagy holnap mer utána megi elmegyek egy 7-re!
E-mail:[email protected]
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ja meg nekem van egy olyan progim hogy SF Nightmare és ez kiküszöböli a gondot...
Ordel
????. ??. ??.
Nem mûködik hozzá...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ja aszt akartam mondani
meg ha manual ra mész ott alöte van egy kód de az nem
jó ami nekem van asse jó ha autamaty-ca akor meg elinditotm nem válaszol
Ordel
????. ??. ??.
Sonik.sYs: Örülök, hogy segíthettem! Jó játékot...
Ordel
????. ??. ??.
Még azt szeretném mondani, hogy aki hibát talál a fordításban, lehetõleg jelezze nekem! Legjobb egy lementett kép lenne...

Köszönöm!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Köszönöm Bendegúz15!
Tehát csak a mesterlövésszel tudok majd jobban ráközelíteni, ha jól értem.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Igen.A jelenlegi 1.5-rõl 3,5-re, tehát 3-szoros nagyításra leszel képes.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Onedog,Köszi!Véger egy ember aki értelmesen válaszolt.
Gustafson
????. ??. ??.
No nekem megy a 1.01-es javitassal is, mert eddig nem volt meg az 1.03-as. Na most ha utolag rakom fel a javitast akkor magyar marad a jatek, vagy telepithetem a magyaritast elorol.
Ja, es Ordel ! NAGYON-NAGYON SZEPEN KOSZI !!!!!!!!!
Ordel
????. ??. ??.
Sztem én is éppen eléggé értelmes választ adtam...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Elõre is bocs Ordel, de ezt tudom.Kedves Gustafson:én is megpróbáltam utólag felrakni, de nem engedi, mert a dymanic-pc.umd fájlt hibásnak, vagy megváltozzottnak titulálja (legalábbis nekem).Úgyhogy unistall, de próbálkozz.Amúgy a szomszédod nõje zöldebb?
Ordel
????. ??. ??.
Caps Lock: Kell!
Ordel
????. ??. ??.
Bendegúz15: "Elõre is bocs Ordel, de ezt tudom."
Ezt miért is? :D
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Csak te készítetted a honosítást, te tudod a problémákra a megoldást.Én csak bátorkodtam segíteni.Remélem nem baj és nem veszed zokon.
Ordel
????. ??. ??.
Jaj ugyan már...
Speciel erre nem gondoltam, hogy a patch miatt nem indul...
Szóval én köszönöm a segítséget!!!
Ordel
????. ??. ??.
Jah már értem mire írtad! Azt hittem a patchesre! :)
Segítsél nyugodtan ha tudsz...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ordel: Szoktál CoD: UO-val játszani neten?Mert ma délután háromkor lesz egy cod: Uo játék magyarokkal.Nem tudom milyen lesz, de ha szoktál játszani és van idõd és kedved, akkor gyere el.A szerver neve codhun, jelszó hun.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Imike, ok télleg jók a fordításaid (kivéve MoH, mert ott IBS ütött:D), szal egy szóköz rombolja a tiniket, akkor az a mondat hogy értelmes dolgokra költsd pia nõk stb.... na mind1 tudom poén csak írtam, nem bírtam kihagyni

bocs hogy élek

@kos
Rapperman
????. ??. ??.
Nagyon állat csak a faggatás köllene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
:Oo van itt valaki? :O)
Ordel
????. ??. ??.
Nem szoktam sajna...
Nem nagyon szívlelem a multi játékokat...
De azért Köszi!
Ordel
????. ??. ??.
Sajnos az nem megoldható... De a sztori szempontjából, egyébként sem fontosak!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hmmm....
Na ennek majd utánanézek! Eddig még senki nem jelzett hasonló problémát...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
ÉS A SPLINTER CELL-BEN NEM SZOKTÁL COOP-OZNI?VAGY VERSUS?CSAK A SINGLE KAMPÁNY?NE ÉRTSD FÉLRE, NEM AKAROKUTALNI SEMMIRE,CSAK A COOP AZ VALAMI ÁLLAT!
Ordel
????. ??. ??.
Tudom, tudom! Azzal nyomni fogom nemsokára...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Fred!
Akkor ne vedd meg mind azt ami teccik!Akkó nem köll koplalnod!Ha nincs rá pénzed ne vedd meg!
Én is csak azt veszem meg ami nagyon jó és van rá pénzem.
Ezzel arra akartál célozni hogy szemét a magyar állam,vagy arra hogy te feketén szerzed be a játékokat?
Ui.:a pálinkát csak ugy viccbõl irtam.
XaoS
????. ??. ??.
akkor majd eggyüt nyomhatjuk :D
Gustafson
????. ??. ??.
Bendeguz ! Még mindig zöldebb ! Veszek egy kis szalonnát és megyek horgászni...
Ordel
????. ??. ??.
Na itt megdumálhatunk majd egy coop partit...
Gustafson
????. ??. ??.
Ordel Bátyó !
Most vettem észre, hogy az e-mail-ek szövegei (amelyeket a játék közben a számítógépekrõl tudok elolvasni) nem magyarok. Ez véletlenül maradt ki ?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Van OTT valaki?Minimum 3 emberke, aki szeret versus-ozi?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Én meg köszönöm szépen a cikket! :D
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Esetleg elárulná valaki ,hogy honnan a rákból lehet letölteni az 1.3-as patchet???Mindenröl irtok csak errõl nem!
Ordel
????. ??. ??.
Az lehetetlen, magyarnak kell lennie...
FAR
FAR
????. ??. ??.
Husimoto ismét kitett magáért! :)
Ha el tudnám indítani a játékot, kipróbálnám a magyarítást.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Nekem szintén az a problémám, ami onedog-nak.Amúgy a felrakása sikerült!Kösz Ordel!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Gustafson: Jó, addig én macskát teszek a kocsidba, hogy öszzekarmolja az ülést.Amúgy így négyen (ordel, gustafson, xaos és én) akár versusban is nyomulhatnánk valamikor.Nem?
Husimoto
????. ??. ??.
Eredetiben kipróbálhatod !
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Csá Ordel.Ilyen korán kelsz?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ezt a játékot tényleg megéri megvenni!!!
Nem bánod meg...
gameplus
????. ??. ??.
Jujj, már megint sokat kellett olvasnom... :D Remek hír ez, csak sajnos nincs meg a játék, mert a Gothic 3-at vettem meg helyette :) Nah jó, a Battlefront lett beszerezve, meg az Unreal II.... :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Háát, nem mondhatnám, hogy jó vétel volt...
Legalábbis az Unreal miatt....
gameplus
????. ??. ??.
ordel17: Háát, nem tudom... megvan a 2., de már abban sem láttam sok fantáziát, mert a sztorivonal igencsak lenyúzott kezd lenni, a graf pedig ahogy elnéztem merõben nem változott... Talán, majd ha EVM-es lesz a game... :)
Ordel
????. ??. ??.
Caps Lock: Értelmesen is meg lehetne ezt kérdezni sztem... Azért nem írtunk róla, mert van a játéknak beépített udatere! A start menüben megtalálod...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hát semmit nem vártam ennyire mint ezt a magyarítást...ÛÛÛberjóóó lett!!! Köszi ORDEL17!

De! ...(egy apró észrevétel)

nekem megvan az eredeti játék és ha felrakom a magyarítást, a "pánikszobás pálya" utáni pályát - ahol nem szabad kinyírni senkit - nem hajlandó betölteni...sõt le is fagyott a game!
akkor uninstall, vissza az eredeti angol....és Siker!
a pálya betölt...
akkor merészen megint megpróbálkoztam a magyarítással...
:O(
a pályát többet nem lehetett betölteni az újboli uninstallig...

ötlet? eddig két gépen próbáltam ki és mindkét esetben ugyanazzal az eredménnyel...

más még nem tapasztalta? :Oo
gameplus
????. ??. ??.
ordel17: Az Unreal II igazi klasszikus, és nekem nem hiányozhat a tárházamból... 4E-t megér mindenképp, mert még most is igencsak szép (Pariah U2-es motorral meg, NOLF2 szintúgy, és ezek nem olyan csúnya játékok). Kipróbáltam, és nem bántam meg, mert max felbontásban, mindent maxra húzva igazi látványban volt részem.
Ordel
????. ??. ??.
Érdekes, érdekes.... A Leváltottak pályáról beszéltek ugye? Ez van Zherkezhi pánikszobás pályája után!
Nekem betölti simán... :\
Husimoto
????. ??. ??.
én most játszom a két játékot 2 és 3. rész párhuzamosan, mondhatom,hogy ami le van irva az igaz,a2.se volt gyenge grafikában, de a 3.rész nagyon szép lett nagyon élethû!Sokat változott a 2.rész óta + irányba.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Mikor lemegy budget kategóriába ígérjük megnézzük :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
mi kell ahoz hogy én is coop partyzhassak??? :O)

holt találok ilyen helyeket a neten? :Oo
gameplus
????. ??. ??.
Husimoto: Nah, ezt a hozzászólást most nem tudom értelmezi, mert kicsit ellentmondásos.. (közben lemegyek a gyógyszeremért, mert már megdöglök a fájdalomtól... :()
fred
????. ??. ??.
Redding:neeem!én mindent csak üzletböl szerzek be!söt még 2db-ot veszek mindenböl,nehogy szegény forgalmazok éhen haljanak!ne vedd meg,ha nincs pénzed:igy van ez aki szegény+öreg,vagy beteg dobjuk a kukába,nehogymá igényei legyenek!csak akkor lesz majd a gond ha elfogynak a szegények:nem lesz aki eltartsa a gazdagokat....majd tudná itt Rákosi pajtás,hogy kell a szegény-gazdag arányt beállitani---amugy tényleg nincs még müködö tört verzio?csak a bolti megy/single-ben/?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A Splinter Cell: CT ban a páros játék, online, és itt regisztrálnod kell magad az Ubi.com-ra.Ezután berak egy rakat szobát és itt lehet társat keresni, vagy belépi egy játékba.
gameplus
????. ??. ??.
Dinki: Én is ezt mondom... Most a BF2 nagy érvvágás volt nekem, 12e forintom bánja... Ha belegondolok, hogy vehettem volna helyette egy Aerocool GateWatch coolpanelt... :(
Husimoto
????. ??. ??.
Most a játék a PcDome SHOBAN meg a galaxis neten is olcsóbb lett 5 rugóval:6990 Ft. ENNYIT MÁR BÕVEN MEGÉR szerintem!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Budget alatt én olyan 1000-2000 között értettem
gameplus
????. ??. ??.
Dinki: Azaz EVM-re gondolsz...
Husimoto: Én akkor szerzem be, ha 3990Ft lesz... Az még pár hónap. Nálam a soron következõ játék a Matrix : Path of Neo lesz, után meg a Gothic 3, ha minden igaz...
gameplus
????. ??. ??.
Facomba, már megint kapcsolhatom ki a gépet... A k**** viharok kezdenek idegesíteni, hogy már lassan 10 napja nem tudok normálisan fordítani és tesztelni... :(((((((((((((((((((
Ordel
????. ??. ??.
Mint már mondtam egy párszor: Nincs mûködõ tört verzió...
Tomhill
????. ??. ??.
Király!!!Jaj de f***a!Tõtöm is
Tomhill
????. ??. ??.
Valaki segítsen!!!!Felraktam a magyarítást és nem megy ráadásúl a játékot is tönkre b***ta
RaveAir
RaveAir
Senior fordító
????. ??. ??.
Husimoto: "Sajnos manapság már ennek is ürülnünk kell."

Day-t nappallá tévé fordítunk!

A Magyarítások Portál ex-főszerkesztője

Gustafson
????. ??. ??.
Lehet hogy az e-mail azert nem magyar, mert nekem az 1.01-es verzio van fenn ? (A furdohazas palyanal tartok) Minden mas magyar, csak az e-mailek nem.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Tomhill: Mint Husimoto is kiemelte, OLVASSÁTOK EL a leírást!
Anélkül nem fog menni a magyarítás telepítése!
Borysz
????. ??. ??.
Szép, jó, hosszú hír lett! Köszönjük mindkettõtöknek!
Rockstone
????. ??. ??.
Király egy nagy grat. nektek !!
Márcsak egy kérdésem lenne (feltételezem hogy itt mindenki megvette a játékot,de ha mégsem akkor nektek nincs valami c****,vagy ti is a lehuzogatós módszert használjátok)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A játék másképpen nem indul el, csak ha megveszed! A lehúzogatós módszer itt nem mûködik!
Rockstone
????. ??. ??.
Értem, kösz.
Kb: mennyibe kerül ?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
6990 Ft
Panyi
Panyi
Vezető szerkesztő
????. ??. ??.
Én csak gratulálni tudok ordelnek!!!

A magyar játékfordítók céhének pápája.

.:i2k:.
????. ??. ??.
gameplus:
A No One Lives Forever 1, No One Lives Forever 2 és No One Lives Forever: Contract J.A.C.K. saját motort használ, nem Unreal Warfare-t!
A motor neve Lithtech Engine.

Az Unreal motornál kicsivel kevesebbet tud, viszont nagyszerûen MOD-olható.

.:i2k:.
.:i2k:.
????. ??. ??.
A hírben - a sok hiba mellett - a képen is akad hiba: pont és kettõs pont ugyanis SZÓKÖZ kell.

[Csak szóltam - a MP ugyanis rosszra is nevelheti a kis ide járó nebulókat...]

.:i2k:.
.:i2k:.
????. ??. ??.
kimaradt: az ...után...
Helyesen:

A hírben - a sok hiba mellett - a képen is akad hiba: pont és kettõs pont után ugyanis SZÓKÖZ kell.

.:i2k:.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Szeretnék köszönetet mondani ordelnek amiért a magyarítás az asztalra került.
Úgynézki harmadszor magyarul fogom végigtolni:)
Én nem bánom hogy a megjelenés napján 12 ér'
vettem meg igy legalább elég korán tudtam elkezdeni a versust melynek azóta is a függõségében élek(ez elég hülyén lett megfogalmazva tudo ne b***tassatok miatta).
Egy hatalmas übergalaktikus tapsot ordelnek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ui: valakinek nincsen kedve velem versusozni?
Akinek van az írjon:[email protected]
Sam-en szedett hazugság hogy nem ér meg 7ezret:)
fred
????. ??. ??.
ordel:köszi
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Bazz, ennyi rizsában nemcsodálom h ennyi hibát találtok :D
.:i2k:.
????. ??. ??.
A SC:CT -t még mindig pofátlanul sokba kerül... várni kell a megvásárlásával... helyette értelmesebb dolgokra kell költeni a pénzt :)
Pl.: kaja, pia, nõk

.:i2k:.
fred
????. ??. ??.
akkor sem megy ha lehuzom a lemez megh.kábelt?
.:i2k:.
????. ??. ??.
Blood SuckR: elég, ha a hírhez tartozó fõoldali képet megnézed és érteni fogod, hogy mirõl van szó...

A hibák:
=======
CELL:CHAOS
nevem:Sam Fisher.Katona
mostmár
gyilkolok !

.:i2k:.
fred
????. ??. ??.
persze ha nem tudtak még mini img.file-t csinálni.....kuka
.:i2k:.
????. ??. ??.
Ezért írtam, hogy a Magyarítások Portál nevelõ / példamutató is lehet - lehet, hogy a sok tiniben ez ragad majd meg... :(

.:i2k:.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Na szerintem ezt már túlzásba viszed...
Istenem nem is tudom, hogy mi történhet a fiatalokkal ha meglátják hogy nincs szóköz a pont és vesszõ után, bele se merek gondolni! :/
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Nem hinném, hogy a 6990 olyan pofátlanul sok lenne!
FAR
FAR
????. ??. ??.
Egy kicsit még mindig sok. Megvárom míg lemegy 4e-re.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
En speciel csodalkoztam is,h ilyen hamar lement az ara ennyire elfogadhatora! Mar banom,h nem tudtam varni egy kicsit :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
nagyon király a játék szerintem a pandora tomorrow se rossz de minden dicséretet megérdemel az sp3 na és persze a fordítás is!!!!!!!!!! :)))))
Ordel
????. ??. ??.
Biztos, hogy amiatt van! Indítsd el a Start menübõl az check for updates-t és az letölti neked az 1.3-st!
A 4-en versus zsír lenne! De plíz nem ide írjatok, hanem a fórumba a topikjába, egyre macerásabb már ezt megtalálni, meg nincs is mindig az eszemben!
Na majd akkor a topikban...
Solo
????. ??. ??.
Szerintem remek játék lehet ez, de 7000 forintot azért még nem szívesen adok ki érte, de majd ha 999 Ft lesz akkor megveszem :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Én megvenném csak most egy notit vettem és háááát, pénzem az egyátalán nincs, nem is tudom mit fogok enni :)
.:i2k:.
????. ??. ??.
ordel17: tanulj meg olvasni, mielõtt csak csípõbõl riposztolsz...
Nem csak a pont és kettõpont utáni szóköz a hiba... hajolj közelebb monitorodhoz, ha ne látod...

.:i2k:.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Tud valaki egy címet adni ahonnan le lehet tölteni az 1.3-at???Nem a check for updatesre gondoltam...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Te meg tanulj meg nem nagyképûen irosgatni, hidd el nem válna károdra...
Ordel
????. ??. ??.
Mert az miért nem jó neked?
.:i2k:.
????. ??. ??.
ordel17: egyáltalán nem nagyképûen irogatok... ha fáj az, amit írok, akkor bizonyára igaz. Mert az igazság szokott a legjobban fájni az embereknek. Sajnállak.

Splinter Cell: CT árakról...
Automex-nél: 10.990 Ft
CDGalaxis-nál: 6.990 Ft
MediaMarkt-ban: 10.990 Ft

.:i2k:.


Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ordel17-nek igaza van.
i2k-nak túl nagy a szája mostanában.Csak nemtudom mire veri ennyire magát.
Pont a tinikiben az fog megmaradni,hogy egy vesszõ hiányzik,istenem.
i2k nem te lettél volna,ha nem kritizálsz mindenkit.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
...és vannnak ott magyar szobák is Gézengúz ? :O)

...apropó...én még hozzá sem szagoltam a játék ezen részéhez....ergo hülye vagyok...hogy kell regisztrálni ??? :O/
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Tényleg elég hülye vagy, már ne is haragudj. :) Nem kifejezetten."Mindenki Mindenfelõl" szobák.
Reg:Névhez nevet írsz, jelszóhoz jelszót, utána meg rendben és kész is vagy.
Razak
????. ??. ??.
Mondjuk nem i2k-t védem de engem nagyon zavarnak az ilyen kis hibák. De a fordításnak egyébként örülök és kérlen ne vitázatok már!
Egyébként akik várni akarnak arr, hogy olcsóbb legyen a játék szerintem akkor megvárhatják majd a 4-ik részt, mert addig nem nagyon fog lemenni az ára.....
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Kis csirák. Sokat köszönhettek ti .:i2k:. -nak. Csak megadnám a tiszteletet.
.:i2k:.
????. ??. ??.
Stin, Ordel17 és akik még ugyanazt hajtogatják:
A pontok és kettõspontok után SPACE, szóköz kell! Ezt ugye már általános iskola 4 osztályában megtanítják...
De,
mostmár
gyilkolok !
A most már-t külön írjuk
A gyilkolok és a felkiáltójel közé nem teszünk szóközt...

Ahelyett, hogy rákontráznátok valakinek a hülyeségére, csakhogy engem fikázzatok, vegyétek elõ az általános- vagy középiskolai nyelvtant és egyeztessétek.
A probléma csak az, hogy mindezt is hiába írtam le, mindegyikõtök annyira szemellenzõs, hogy azt hiszi, igaza van akkor, amikor a lentebbi állításait legépeli... újra és újra...

.:i2k:.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
ohh...ok

azt hittem kell valami sorozatszám..mer ilyenek...bla bla..

köszönöm gézengúz fiam ...a válaszodast egyben bocsánatkérésnek is tekintem:O))

légy jó és hozzál nekem bicskát, hogy lenyúzhassam a lovam bõrét...addig itt várok...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Én nem azt mondtam, hogy nincs igazad, a hibák tényleg ott vannak...
Engem az idegesített fel, hogy nem egy egyszerû szóköz hibának állítottad be, hanem a magyar nyelvtan kudarcát, amely nagy mértékben kihat majd a portál látogatókra! Erre írtam én azt, hogy eltúlzod! De jól van legyen neked igazad...
"ha fáj az, amit írok, akkor bizonyára igaz. Mert az igazság szokott a legjobban fájni az embereknek. Sajnállak." - ezt inkább nem kommentálnám...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Nekem meg van!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
dreamguard, te s*** cseréld fel a c**** file ben lévõ exe-t a gépre rakott exe-vel és menni fog!!!!!!
MerlinW_
????. ??. ??.
ordel17:

Egy cikket publikáltak. Igaz? Akkor annak 100%-ban illene megfelelnie a magyar helyesírás szabályainak. Ez egy ilyen dolog.

Imykének csak annyit tanácsolnék, hogy ezeket lehetne e-mail-ben az oldal szerkesztõinek írni és nem ideflémelni a forumra:D

Üdvicsek
Andy
????. ??. ??.
Véleményem szerint mindkét félnek igaza van: i2k észrevett egy hibát, és jelezte, ez tök korrekt, ordeléknek viszont nem tetszett a dolog, hogy a portál nevelõ hatásával érvelt Imyke... Ennek ellenére én úgy gondolom, hogy Imyke hozzászólását lehet poénosra is venni, és nem kell rögtön a torkának ugrania, fõleg azért nem, mert minden, amit írt, igaz, és normáls formában jelezte ezt.
Panyi
Panyi
Vezető szerkesztő
????. ??. ??.
I2knak igaza van, de tényleg máskor jö9hetne mailben és akkor senkinek nem tûnik fel annyira. Javítottam õket, amit észrevettem. De ahogy látom husmotónak a space beragadt, biztosan leöntötte valamivel.

A magyar játékfordítók céhének pápája.

Razak
????. ??. ??.
LOL
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hi ordel!
Letöltöttem a magyarításodat. Örülök, hogy csináltál hozzá.
Van azonban egy kis gondom a talapítésével.
Ehhez kérném a segítséged.
Kitömörítettem a fájlt, majd indítottam a exe-t.
(elõtte persze updateltem az elõzõ commenteket olvasva). Eljutottam az UTModhoz is ahol a dinamic-pc.umd-t kell megadni.
Ekkor akadta a bibi, mert miután megadtam az elérési útvonalát és a játék fõkönyvtárát (esetleg fontos lehet, hogy nem a C:/program files/..., mert én a D-re szoktam tenni) nem csinálts semmit az ablak. Egyszerûen csak a windowsos homokórát lehetett látni perceken keresztül, amíg meg nem untam.

Ha van valami tipped, hogy mit csináltam rosszul légyszi segíts.

Elõre is köszi.

djg
Husimoto
????. ??. ??.
Elõre bocsátom hosszú leszek. /Aki írásaimat rizsának tekinti az nyugodtan haladjon tovább nem zavar/

Végig olvastam a hozzászólásokat és elszomorodtam. Elõrebocsátom, hogy igen i2k-nak igaza volt abban, amit leirt, ahogy aztán erre reagáltak, majd õ vissza abban már nem.

Nem akarok mentegetõzni, mert nem gondolom, hogy kéne, de le kell írnom, hogy a hírt hajnalban írtam és a kép az elsõ volt, amit photoshopban szerkesztettem. De a „bûnös” mégiscsak én voltam, mert a hírt én szerkesztettem. De nem baj tanulok belõle, bár MerlinW-nek igaza van. Jobban örültem volna, ha ezt máshol és nem a nyilvánosság elõtt kapom meg.

De tõlem akkor is ilyen hosszú híreket fogtok kapni /talán kevesebb helyesírási hibával/, még ha ez nem is esik jól pár embernek! A visszajelzések amiket kapok engem igazolnak. Tudom, hogy jó úton járok. Ez volt életem 5. híre. Nem tudom mit szólnátok semmitmondó két mondatos hírhez?

A célom a leírással az volt, hogy kedvet kapjatok egy jó játékhoz és, hogy egy fiatalember munkáját élvezhesse mindenki! Erre azt látom, hogy kicsinyes dolgokon vesztek össze, amit simán lehet javítani! Gratulálok és csak sajnálni tudom az ilyet! Ja még egyet ha az iskolában nem tanítják meg az embert helyesen írni /sajnos engem sem tudtak tökéletsen, bár híreim nem hemzsegnek helyesírási hibáktól, ahogy i2k állítja/akkor mi már rontani nem fogunk rajta.

Ordelnek meg csak annyit, hogy ne aggódj! Fél nap alatt 266 felhasználó töltötte le a honosításodat. Ez mindennél többet jelent. Errõl kellene beszélni és nem arról, hogy ide vesszõ meg oda kettõs pont.

Ezzel ezt lezártnak tekintem és megpróbálok a vesszõkre meg a pontokra jobban odafigyelni. És az utolsómondatnál többet nem ér az egész vita.
Ordel
????. ??. ??.
i2k: "A SC:CT -t még mindig pofátlanul sokba kerül... várni kell a megvásárlásával... helyette értelmesebb dolgokra kell költeni a pénzt :)"
Ezt még csak most olvastam... Na ez szép, csak gratulálni tudok hozzá...
Érdekes a Still Life-ra vagy a Vampire-re miért nem írtad ezt... JAH már tudom, mert abból van warez, na te meg erre neveled az ifjúságot ez se rossz!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Onedog!Megvan a megoldás.Te sem rakatad fel az 1.03-as patchet.Én se, de felraktam és megy gikszer nélkül.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Igaz!!!!!!:D
.:i2k:. kezd egyre ***** lenni,nagyon nagy a szája!!!
Ezt nem a magyarosításira mondom,mert azok tényleg nagyon jók,tökéletesek,példamutatóak,stb....

Csak mert szerintem sok mindenkinek kezd elege lenni,hogy minden hülyeségbe beleszól (még olyanba is amihez egyáltalán nem ért) csak azért szól bele,mert miért ne?!
Legyen már ott a neve,lássa mindenki,gondolom.

Kicsit magadba kellene nézned...

----------
"Kérek mindenkit, ha emberi módon is lehet vitatkozni, tegye azt. Nem kell egyettérteni, de azt lehet, hogy megõrizzük a normális hangnemet! Úgy is lehet nem egyettérteni meg elküldeni a másikat." - Husimoto

Moderálva Husimoto által!
Ordel
????. ??. ??.
Várni kell amíg betölti! Az mind1 hova telepítetted(c: re vagy d: re), a lényeg, hogy azt add meg elérési útnak ahová telepítetted!
Várd meg, be fogja azt tölteni...
Ordel
????. ??. ??.
Én azért nem fogalmaznék ilyen drasztikusan, de azért megmondom õszintén, hogy zavar, amit csinál...
Érdekes, hogy a Still Life hírnél, egy darab hibát sem említ meg, sõt dícséri, pedig sztem azért abban is akadtak hibák, csak persze az az õ magyarításáról szól és így egy teljesen más helyzet áll elõ...
Ordel
????. ??. ??.
Amíg a vinyó tölt, addig várjál...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Köszi, próbálkozom. Érdekes, hogy amikor megadom az umd útvonalát magától kitölti a destinationt. Ugyan az kerül bele mint a felette lévõbe. Nevezetesem ez: "D:\Gammák\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\System\dynamic-pc.umd" . Az idézõjel sem tudom, kell-e, mindenesetre nem tudom kitörölni.
A destinationt viszont törlöm, idáig: D:\Gammák\Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory\ . Eddig is ezt csináltam. Ha közben ezúttal sikerülne visszaírok.
Meg amúgy is :)
Ordel
????. ??. ??.
Így mûködnie kell!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Én se veszem ilyen drasztikusan,mondjuk lehet hogy igen,csak amikor már azt látod,hogy van egy új hír.
Megnézed mit írtak,és látod hogy i2k írt,akkor már el is megy a kedved.
Mert tuti hogy azért írt hogy kritizáljon,vagy megmagyarázzon valamiféle dolgot:S
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Szerintem vagyétek meg a boltban a játékot akkor nem csukhatnak 5 évre dutyiba és legalább a játék is menni fog.
Szerintem vegyétek meg eredetiben mer egyébként nem megy.
Kicsit kevesebb pálinkát köll venni és lesz pénzed:P
gameplus
????. ??. ??.
.:i2k:. : Igazad van, tényleg Litech... Csak éjszaka nekem nem mûködnek a kerekek, úgyhogy ezért lenyomok 50 fekvõtámaszt, hogy ilyen ordenárés baromságot mondtam. Egyébként a NOLF nálam a no1.

Iron.. : Azért Imykének több szempontból is igaza van. Az nem probléma, hogyn ide írta a dolgokat, és az sem, hogy leírta, mert teljesen jogosan tette mindezt. Azon felül ahhoz szólt, amihez ért, a HELYESÍRÁSHOZ, nem pedig a Splinter Cell 3-hoz, és ez órási különbség....

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Gameplus: Én ezt megértem,tényleg a magyarosítások tényleg jók,tisztelem õt is emiatt,hogy ilyen jókat csinál.

Csak néha már idegesítõ hogy mindenbe beleszól,és adja az észt.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Sajnos nem jó:(
Valami nagyon nem.
Az "Extract checked files"-ra kattintva egy ideig tölt, aztán megint abban az abjakban rákattinthatok megint arra a gombra, de nem történik semmi. Kis idõ után megint rákattinthatok, tördeli a vinyót aztán megint kattinthatóvá válik a gomb.
Razak
????. ??. ??.
Én inkább megyek tovább.......
Ezt nem olvasom tovább......
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A cmd.exe-ben meg nem történik semmi....
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ohhh!
Semmi gond, már rájöttem!
Csak "exit-elni" kellett.
Már magyar lett. :)
Köszi szépen a segítséged és, hogy elkészítetted nekünk ezt a fantasztikus fordítást.



Panyi
Panyi
Vezető szerkesztő
????. ??. ??.
Én meg asszem megevszem a Chaos Theoryt!

A magyar játékfordítók céhének pápája.

Tom Clancy's Splinter Cell: Chaos Theory
Fejlesztő:
Ubisoft Montreal
Kiadó:
Ubisoft Entertainment
Műfaj:
Megjelenés:
2005. március. 21.
Játékmotor:
hirdetés
Legújabb letöltések
Slender Threads
A magyarítás a Slender Threads Prologue 1.1-es verziójához készült. A teljes játék (Slender Threads) még nem jelent meg!A telepítő futtatását...
| 845.82 KB | 2024. 05. 05. | KCsT
Alan Wake II
A(z) Alan Wake II játék fordítása.
| 4.42 MB | 2024. 05. 04. | Evin
Fallout 4
A Fallout 4 teljes magyarítása. Csak a 2024.04.25-én megjelent next-gen patch változathoz (illetve az esetleges jövőbeni változatokhoz) használandó.Ha korábbi változatod...
| 4.79 MB | 2024. 05. 04. | Sunsetjoy, FalloutHUN Team
Fallout 4
A(z) Fallout 4 játék fordítása- NEXT-GEN patch előtti játékhoz!2020.08.05 Javított változat.
| 4.76 MB | 2024. 05. 04. | Ateszkoma, Sunsetjoy, FalloutHUN Team
Little Orpheus
A Little Orpheus játék fordítása.
| 38.82 MB | 2024. 05. 03. | Ateszkoma
Age of Empires II: Definitive Edition
Az Age of Empires II: Definitive Edition alapjáték 100%-os fordítása. PC mellett XBOX-on modként is elérhető a fordítás (keress erre:...
| 1.94 MB | 2024. 05. 02. | Eye
Industria
Az Industria játék fordítása.
| 1.54 MB | 2024. 05. 01. | NightVison
Star Wars: Dark Forces Remaster
A Star Wars: Dark Forces Remaster magyarítása. Tartalmazza az eredeti és az új crawling videó fordítását is. Ne felejtsétek el...
| 167.9 MB | 2024. 04. 30. | istvanszabo890629
Shadow Man Remastered
Shadow Man Remastered játék teljes magyarítása. A Magyarítás a jelenlegi legfrissebb, 1.50-ös verziószámhoz lett hozzáigazítva. Erősen ajánlott egy frissen telepített...
| 5.48 MB | 2024. 04. 29. | istvanszabo890629, szogyenyi
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Final Fantasy XII: The Zodiac Age magyarításaA magyarítás a dialógusokat és az átvezetők feliratait tartalmazza.A menü, tárgyelemek és képességek továbbra...
| 497.2 MB | 2024. 04. 27. | Konyak78
Legfrissebb fórum bejegyzések
"Magyarosítás" sosem lesz hozzá, esetleg magyarítás vagy fordítás lehetne.Ha egy játéknak van adatlapja de nincs hozzá bejegyzés az azért van mert korábban volt hozzá, esetleg valaki beküldte hogy fordítja, vagy tervebe vette, vagy csak trollkodott a beküldéssel, mert sajnos erre is van példa sok esetben egyes unatkozó embereknél. Ilyen esetben...
Cyrus | 2024.05.04. - 09:16
Fejlesztés alatt!
Cyrus | 2024.05.04. - 09:13
Jelenleg csak egy "negyed" megoldást tudok erre neked javasolni. Ha ismersz/keresel egy snes játékot (pl Alien 3) annak az adatlapján a platformnál az (s)nes linkre kattintasz akkor "részben" leszűri neked a kereső az ilyen típusú adatlapokat. Sajnos ez tényleg csak egy negyed megoldás mert még fejlesztés alatt egy bővített kereső.
Cyrus | 2024.05.04. - 09:12
Azóta kapott ajànlott gépigényt is és mindenütt 16 GB RAM kell.
jolvok | 2024.05.04. - 07:42
Igen azóta frissítve lett mert eleinte csak win 11 volt. Én is meg lepődtem.
jolvok | 2024.05.04. - 07:39
Frissítették jah
Doom 4 | 2024.05.04. - 07:06