Szia!
Elég letölteni a játékot a kiválasztott könyvtárba, majd a Frosty 1.0.6.3-as Mod Managert használva megkeresed a játék könyvtárában az exe fájlt, utána belerakod a használni kívánt modokat.
Elindítod a Steam-et, majd az EA Appot a sorrend teljesen mindegy szerintem és végül a Mod Manager-ből futtatod a játékot. Igen megkérdezi, hogy akarod-e a módosításokkal futtatni, nanáhogy igen.
Egy rövid ideig kell várni és el fog indulni, amíg bezümmögi a dolgait. Sajnos a Steam-es és Epic-es változatoknál kell némi csavarás a dolgokba, de garantáltan működik azokkal is.
Szép napot.
Kipróbáltam h átmásoltam egy másik meghajtóra, ahol nem volt a mappa nevek között szünet, viszont a játék mapppa nevénél mégis van egy - Mass Effect Andromeda, és az indító végig is megy addig... tehát -datapath d:steamlibrary/steamapps/common/Mass
Viszont a steames mappákat nem hiszem h át lehetne nevezni, szóval eddig jutottam...
jah, most látom, hogy a paramétereknél nemí rja kia teljes elérést, a G: program files2/stb... mappákba raktam, indításánál meg csak annyit ír hogy
-datapath G:program Nem bírja a spacet, vagy csak nem írja ki teljesen?
Nektek elindul a játék a magyarítással ?
Frostyn hozzáadom a modot, és elindítom, a steam erre újraindul, kiír egy kérdést, hogy ezzel a parancssorral akarom-e indítani a játékot, majd nem történik semmi.
Törölt felhasználó
Szia esetleg fel tudnád tölteni máshova?
Persze hogy van. Program megnyitása, szövegszerkesztés gép megnyitása és segítsége nélkül lehetetlen ;)
Van benne gépi segítség?
Köszönöm szépen! Már az előző változat is szuper volt, ég és föld volt a különbség az első változathoz képest! Hogy-hogy nem kerül(het) már fel az oldalra, hogy többen rátaláljanak?
Törölt felhasználó
Telekom fiokodba keresd meg az internetnél az internetvédelmet. Igaz a kutya se kérte de be volt kapcsolva nekem is.
Sziasztok!
Ismét foglalkoztam egy kicsit a fordítással, és javítottam rajta. Az alábbi linken eléritek a friss változatot, a régebbit törlöm.
Nekem is Telekom van de nem blokkolja.
Sziasztok!
újra leporoltam a Mass Effect szériát és megpróbáltam letölteni a lejjebb megadott linkről a magyarítást de sajna telekom leblokkolta az oldalt.
Kérdésem az hogy honnan lehet esetleg letölteni még?
Szia Gordon80s!
Értem és köszönöm a választ.
Ezek után én sem tudok mást, csak kérni, hogy aki esetleg használtan az Epic verziót, írjon mi volt a tapasztalata.
Előre is köszi.
Szia Kriszta!
Szívesen segítenék ebben, de sajnos az Epic változatról továbbra sem tudok nyilatkozni. Csupán feltételezem, hogy működnie kellene úgy, mint a Steam-es változatnál. Ami, mint korábban írtam úgy működik, hogy elindítom a Steam-et és az EA Appot és végül a Frosty-t, a benne levő modokkal. Adott esetben itt ugye a sorrend Epic, EA App és Frosty lenne.
A többiek közül nem tudom használta-e már valaki a modot Epic alatt.
Szép napot.
Kedves Gordon80s!
Esetleg azóta tudsz valamit az Epic verzióról?
Most 80%-os akció van, viszont ha nem működik vele akkor nem veszem meg.
Előre is köszönöm a választ.
Köszi!
A 2024. 10. 04. - 20:50:13-án szereplő MEA-Final.rar-hoz képest történtek javításokat benne, mert jelenleg azt telepítettem fel.
Szia!
Nagyon szívesen.
Találok még benne hibákat, azokat javítom. Addig is töltöttem fel egy frissebb változatot, ami az alábbi linken elérhető. A régebbit törlöm.
Nagyon szépen köszönöm a magyarítást, Gordon80s!
Frosty Mod Manager Fix-et be kell másolni az Andromeda mappájába, utána működnie kell a frostynak
nexusmods.com/masseffectandromeda/mods/1200
tört 1.10 deluxe verzió! a frosty betöltötte a magyaritást, launch után 2 ablak windows parancssor, majd miután az eltünik, launchinggal a program lekerül a tálcára! nálam ennyi történik, ezt a programot se használtam még életemben sem! :(
Bemásolod a módosított AnselSDK64.dll fájlt amiről már többször is volt szó és ennyi. Működni fog a tört verzió.Az 1.10 tuti.De ha már úgyis modot használsz akkor célszerű használni a MEA_Fixpack_1.05d modot is ami sok hibát kijavít.
Működik, tört verzió 1.10-zel próbáltam
Hol akadtál el?
szia! Nekem működik azzal is!
Szia!
Tört verzióval kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. A fordítást csak mod formájában lehetett elkészíteni.
Esetleg próbáld meg a lejjebb leírtakkal futtatásra bírni. Ha nem megy, akkor passz.
Szia!
A teljes magyarítást tartalmazza, amit a Frosty Editor betölt.