Fórum Magyarítások Mass Effect Legendary Edition

hirdetés
HJ
Senior fordító

A Community patcheket (közösségi javításokat) innen kell letölteni: https://www.nexusmods.com/masseffectlegendaryedition

Rákeresel a nevekre amit írtam és letöltöd. Utána feltelepíted a modmanagerrel. Csa ezután tudod felrakni ezeknek a patcheknek a magyarítását.

2024. 08. 17. - 12:38

Köszönöm a segítséget. Ezzel most nem lettem előbrébb. Ezeket tudom az oldalról letölteni (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) meg a 2.7 magyarítást tudom. (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) ezeket nem tudom feltenni mert hiéányzik ez -LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)

Így sajnos nem tudok mitkezdeni azzal amit írtál.

2024. 08. 17. - 12:10
HJ
Senior fordító

Először le kell tölteni és telepíteni kell mind a 3 részhez a Community Patch-eket (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch & Framework), csak utána lehet telepíteni a Portálról letöltött és ezekhez tartozó magyarítás modot. Ezt így állítottam be amikor megcsináltam a magyarítás modokat. Fontos: a LE1 CP telepítéséhez már a ME3TweaksModManager 9 kell.

2024. 08. 17. - 10:51

Sziasztok !

Amikor a ME3Tweaks Mod Manager-ből szeretném a 3 community patch-t/mod-t feltenni ezt írja ki nekem:

This mod requires the following DLC/mods to be installed prior to installation:

-LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)

Mind a 3-nál ezt írja ki az ahhot tartozó hiányzó résszel.

Ezzel mit lehet csinálni? A 2.7-s magyarosítás fel van telepítve.

Előre is köszönöm a segítséget.

2024. 08. 16. - 16:57
HJ
Senior fordító

Igen. Teljesen kompatibilis vele.

2024. 07. 23. - 20:57

Sziasztok.

Azt szeretném kérdezni hogy a pinnacle station dlc-hez az oldalon létező magyarítás kompatibilis-e a 2.7-es verzióval.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2024. 07. 21. - 16:06
HJ
Senior fordító

A ME3Tweaks Mod Manager a community patchek magyarításának a telepítéséhez kell.

2023. 12. 11. - 18:11
Törölt felhasználó

Jó rendben köszönöm a vàlaszt. Akkor rà rakom a 2.7-est. Az hittem abból me3 tweaks módból kell telepíteni.

2023. 12. 11. - 10:46
HJ
Senior fordító

A 2.2-est használnád? Miért? Azóta van már 2.6 is. Sőt... valószínűleg a héten feltöltöm ide a 2.7-es MELE magyarítást is. Az már kb. (remélem) a final verzió lesz.

2023. 12. 11. - 08:37
HJ
Senior fordító

Ezért lenne jó, ha elolvasnád a letöltött zip-ben a MELE_HUN_v2.6_olvass_el.txt tartalmát. Abban pontosan leírtam hogy kell felrakni a MELE magyarítását.

Azt nem tudom honnan vetted, hogy a MELE magyarítást a ME3Tweaks Mod Manager-ből kéne telepíteni???

2023. 12. 11. - 08:35
Törölt felhasználó

2.2-es rögtön magyar lett :)

2023. 12. 09. - 18:34
Törölt felhasználó

Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogyan lehet telepíteni a mass effect 1 legeandary fordítást? ebből a me3tweaks programból? a választ előre is köszönöm

2023. 12. 09. - 10:27
HJ
Senior fordító

Ez valóban kissé bonyolultabb probléma volt, de megoldódott ez is :)

2023. 07. 22. - 21:16
HJ
Senior fordító

LE1? A 2.5-ös magyarítás + a LE1 Community Patch 1.5.1 + az ehhez tartozó magyarítás telepítve van? Más mod esetleg? Főleg a ME1LLO mod szokott belepiszkálni a szövegbe.Küldj át emailben pár screenshotot a problémás részekről és megnézem mi lehet a probléma oka.

2023. 07. 21. - 12:10

Hello.

Nálam a Normandián maradt angol a szövegnek az a része amikor az Éden Egyesről jött videót nézik és Anderson és Nihlus szövege maradt angol. A Citadellán én is találkoztam vele, de az már megoldodott.

2023. 07. 19. - 20:26
HJ
Senior fordító

És meg is lett oldva a probléma :)

2023. 07. 19. - 07:29
HJ
Senior fordító

Ha tudnál küldeni 1-2 screenshotot emailben arról a részről akkor megnézem mi lehet a probléma oka. Elvileg a 2.5-ös magyarítás és a Community Patch 1.5.1 magyarítás minden szöveget magyarrá tesz. Viszont: könnyen elképzelhető, hogy más mod kavar be a szövegekbe. a ME1LLO modról tudom hogy átír szövegeket.

2023. 07. 17. - 19:32

Sziasztok!

A Mass Effect 1-ben a Citadellán a volus-elchor követségen a párbeszédek valamiért angol nyelven jelennek meg. Erre tud valaki megodlást, vagy ez véletlenül maradt benne? Az alapmagyarítás is + a community patchek+pinnacle station + ezek magyarításai is fenne vannak.

2023. 07. 12. - 19:30
HJ
Senior fordító

Na... kész is van a MELLO modhoz a magyarítás.Jó sok helyen piszkálta a szöveget. :D

Írj rám mailban és átküldöm a mod magyarítását. Nem nagy, megoldottam 256 kbyte-ban :D

2023. 03. 20. - 14:19
HJ
Senior fordító

Átnézem a MELLO fájlokat. Benne van a pakliban, hogy picit belenyúl a szövegbe, a ME1LE ilyen téren elég makrancos játék :) Ha találok valamit, akkor gyorsan összerakom hozzá a magyarítást.

2023. 03. 20. - 13:11

Szia!

Próbálgattam ezeket a modokat, amiket írtál és úgy tűnik, hogy a MELLO valahogy mégis belenyúl a szövegekbe. A játék elején amikor elérünk a jeladóhoz és aktiváljuk, ott a szöveg angol lesz (amik a képernyő tetején jelennek meg). Elkezdtem egyesével újratelepítgetni, és tesztelni, hogy mi után áll angolra, és a MELLO okozza, illetve ezután hiába másolom be újra az alapjáték magyarítást és aktiválom újra a CM Patchek fordítását, ez a rész akkor is angol lesz. Persze ha deaktiválom a MELLO-t, akkor ismét magyarul jelenik meg.

Lehetséges ez, vagy én rontok el valamit (valami sorrend amire figyelni kell esetleg?) Egyébként más magyar volt, de így ki tudja még mennyi ilyen lesz.

2023. 03. 19. - 11:05
HJ
Senior fordító

A v2.2-es magyarítás teljes Game mappáját be kell másolni! Abban csak az van ami szükséges. Így a legegyszerűbb,leggyorsabb és legbiztonságosabb. Persze lehet éppenséggel egyesével is, de melyik az egyszerűbb? 462 fájlt mappa helyesen egyesével bemásolgatni vagy a Game mappát egyben másolni és csak rányomni a minden fájl felülírásra?

2023. 02. 13. - 08:07

Amennyire tudom, a kibontott game mappádban található fájlokat kell egyesével bemásolnod és felülírnod a főkönyvtárban lévőket. Nem az egész game mappát, mert a főkönyvtárban vannak mellette még mások is, amiknek maradnia kell.

2023. 02. 03. - 12:37

Üdv!

Szeretnék segítséget kérni Mass Effect Legendary Edition v.2.2-es magyarításának telepítéséhez. Kicsomagoltam a zip. fájlt WinRAR segítségével, aztán a Game fájt beillesztettem a játék eredeti Game mappájába, de nem teljesen világos, hogyan kéne felül írnom a fájlokat. Ebben a kérdésben várnék tanácsot.

Előre is köszönöm!

2023. 02. 03. - 09:50
HJ
Senior fordító

A Steames (és a többi - Origin, Epic) játék tartalmazza az összes hivatalos javítást. Az EA később már nem foglalkozott a javítgatással, csak a modder közösség. Ezek azok a Community Patch-ek és az ezekhez tartozó magyarítás modokról már írtam. A LE1 Pinnacle Station magyarítás mod is letölthető a Portálról.

3 rajongói modot azért a figyelmedbe ajánlanék. Ezek csak a grafikát javítják fel (de nagyon) és nem változtatnak se a tartalmakon, se a szövegeken.

MELLO - visszaállítja a LE1-ben a dinamikus bevilágítást ami elveszett belőle

ALOV - feljavított minőségű ingame videók

ALOT - a textúrák minőségét javítja fel

Az első kettöt szintén a ModManagerből lehet felrakni, az ALOT - ami textúra mod - a Modmanager Tools menüjéből elérhető Mass Effect Modder programmal megy fel.

2023. 01. 23. - 07:20