A Community patcheket (közösségi javításokat) innen kell letölteni: https://www.nexusmods.com/masseffectlegendaryedition
Rákeresel a nevekre amit írtam és letöltöd. Utána feltelepíted a modmanagerrel. Csa ezután tudod felrakni ezeknek a patcheknek a magyarítását.
Köszönöm a segítséget. Ezzel most nem lettem előbrébb. Ezeket tudom az oldalról letölteni (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) meg a 2.7 magyarítást tudom. (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) ezeket nem tudom feltenni mert hiéányzik ez -LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)
Így sajnos nem tudok mitkezdeni azzal amit írtál.
Először le kell tölteni és telepíteni kell mind a 3 részhez a Community Patch-eket (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch & Framework), csak utána lehet telepíteni a Portálról letöltött és ezekhez tartozó magyarítás modot. Ezt így állítottam be amikor megcsináltam a magyarítás modokat. Fontos: a LE1 CP telepítéséhez már a ME3TweaksModManager 9 kell.
Sziasztok !
Amikor a ME3Tweaks Mod Manager-ből szeretném a 3 community patch-t/mod-t feltenni ezt írja ki nekem:
This mod requires the following DLC/mods to be installed prior to installation:
-LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)
Mind a 3-nál ezt írja ki az ahhot tartozó hiányzó résszel.
Ezzel mit lehet csinálni? A 2.7-s magyarosítás fel van telepítve.
Előre is köszönöm a segítséget.
Igen. Teljesen kompatibilis vele.
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy a pinnacle station dlc-hez az oldalon létező magyarítás kompatibilis-e a 2.7-es verzióval.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A ME3Tweaks Mod Manager a community patchek magyarításának a telepítéséhez kell.
Törölt felhasználó
Jó rendben köszönöm a vàlaszt. Akkor rà rakom a 2.7-est. Az hittem abból me3 tweaks módból kell telepíteni.
A 2.2-est használnád? Miért? Azóta van már 2.6 is. Sőt... valószínűleg a héten feltöltöm ide a 2.7-es MELE magyarítást is. Az már kb. (remélem) a final verzió lesz.
Ezért lenne jó, ha elolvasnád a letöltött zip-ben a MELE_HUN_v2.6_olvass_el.txt tartalmát. Abban pontosan leírtam hogy kell felrakni a MELE magyarítását.
Azt nem tudom honnan vetted, hogy a MELE magyarítást a ME3Tweaks Mod Manager-ből kéne telepíteni???
Törölt felhasználó
2.2-es rögtön magyar lett :)
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogyan lehet telepíteni a mass effect 1 legeandary fordítást? ebből a me3tweaks programból? a választ előre is köszönöm
Ez valóban kissé bonyolultabb probléma volt, de megoldódott ez is :)
LE1? A 2.5-ös magyarítás + a LE1 Community Patch 1.5.1 + az ehhez tartozó magyarítás telepítve van? Más mod esetleg? Főleg a ME1LLO mod szokott belepiszkálni a szövegbe.Küldj át emailben pár screenshotot a problémás részekről és megnézem mi lehet a probléma oka.
Hello.
Nálam a Normandián maradt angol a szövegnek az a része amikor az Éden Egyesről jött videót nézik és Anderson és Nihlus szövege maradt angol. A Citadellán én is találkoztam vele, de az már megoldodott.
És meg is lett oldva a probléma :)
Ha tudnál küldeni 1-2 screenshotot emailben arról a részről akkor megnézem mi lehet a probléma oka. Elvileg a 2.5-ös magyarítás és a Community Patch 1.5.1 magyarítás minden szöveget magyarrá tesz. Viszont: könnyen elképzelhető, hogy más mod kavar be a szövegekbe. a ME1LLO modról tudom hogy átír szövegeket.
Sziasztok!
A Mass Effect 1-ben a Citadellán a volus-elchor követségen a párbeszédek valamiért angol nyelven jelennek meg. Erre tud valaki megodlást, vagy ez véletlenül maradt benne? Az alapmagyarítás is + a community patchek+pinnacle station + ezek magyarításai is fenne vannak.
Na... kész is van a MELLO modhoz a magyarítás.Jó sok helyen piszkálta a szöveget. :D
Írj rám mailban és átküldöm a mod magyarítását. Nem nagy, megoldottam 256 kbyte-ban :D
Átnézem a MELLO fájlokat. Benne van a pakliban, hogy picit belenyúl a szövegbe, a ME1LE ilyen téren elég makrancos játék :) Ha találok valamit, akkor gyorsan összerakom hozzá a magyarítást.
Szia!
Próbálgattam ezeket a modokat, amiket írtál és úgy tűnik, hogy a MELLO valahogy mégis belenyúl a szövegekbe. A játék elején amikor elérünk a jeladóhoz és aktiváljuk, ott a szöveg angol lesz (amik a képernyő tetején jelennek meg). Elkezdtem egyesével újratelepítgetni, és tesztelni, hogy mi után áll angolra, és a MELLO okozza, illetve ezután hiába másolom be újra az alapjáték magyarítást és aktiválom újra a CM Patchek fordítását, ez a rész akkor is angol lesz. Persze ha deaktiválom a MELLO-t, akkor ismét magyarul jelenik meg.
Lehetséges ez, vagy én rontok el valamit (valami sorrend amire figyelni kell esetleg?) Egyébként más magyar volt, de így ki tudja még mennyi ilyen lesz.
A v2.2-es magyarítás teljes Game mappáját be kell másolni! Abban csak az van ami szükséges. Így a legegyszerűbb,leggyorsabb és legbiztonságosabb. Persze lehet éppenséggel egyesével is, de melyik az egyszerűbb? 462 fájlt mappa helyesen egyesével bemásolgatni vagy a Game mappát egyben másolni és csak rányomni a minden fájl felülírásra?
Amennyire tudom, a kibontott game mappádban található fájlokat kell egyesével bemásolnod és felülírnod a főkönyvtárban lévőket. Nem az egész game mappát, mert a főkönyvtárban vannak mellette még mások is, amiknek maradnia kell.
Üdv!
Szeretnék segítséget kérni Mass Effect Legendary Edition v.2.2-es magyarításának telepítéséhez. Kicsomagoltam a zip. fájlt WinRAR segítségével, aztán a Game fájt beillesztettem a játék eredeti Game mappájába, de nem teljesen világos, hogyan kéne felül írnom a fájlokat. Ebben a kérdésben várnék tanácsot.
Előre is köszönöm!
A Steames (és a többi - Origin, Epic) játék tartalmazza az összes hivatalos javítást. Az EA később már nem foglalkozott a javítgatással, csak a modder közösség. Ezek azok a Community Patch-ek és az ezekhez tartozó magyarítás modokról már írtam. A LE1 Pinnacle Station magyarítás mod is letölthető a Portálról.
3 rajongói modot azért a figyelmedbe ajánlanék. Ezek csak a grafikát javítják fel (de nagyon) és nem változtatnak se a tartalmakon, se a szövegeken.
MELLO - visszaállítja a LE1-ben a dinamikus bevilágítást ami elveszett belőle
ALOV - feljavított minőségű ingame videók
ALOT - a textúrák minőségét javítja fel
Az első kettöt szintén a ModManagerből lehet felrakni, az ALOT - ami textúra mod - a Modmanager Tools menüjéből elérhető Mass Effect Modder programmal megy fel.