Gondolom az első részre gondolsz....
Az a helyzet, hogy csak akkor lehet megtalálni ezt a hibát ha megvan a pontos párbeszéd szöveg (screenshotok?).
Annyiból amennyit írtál egyszerűen lehetetlen megtalálni a hiba helyét, mert a férfi és női párbeszédek többszáz (több, mint 800-800) fájlban vannak szétszórva és az "asszonyom" szó 1216 helyen van. Szóval kb. esélytelen a javítás ennyi infó alapján....
Ezt írtad: "Ezeket tudom az oldalról letölteni (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch)"
Ez nem így van, mert a portálról ezeket lehet letölteni: LE1 Community Patch HUN, Unofficial LE2 Patch HUN, LE3 Community Patch HUN.
Nagyon nem ugyanaz...
A Community patcheket (közösségi javításokat) innen kell letölteni: https://www.nexusmods.com/masseffectlegendaryedition
Rákeresel a nevekre amit írtam és letöltöd. Utána feltelepíted a modmanagerrel. Csa ezután tudod felrakni ezeknek a patcheknek a magyarítását.
Köszönöm a segítséget. Ezzel most nem lettem előbrébb. Ezeket tudom az oldalról letölteni (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) meg a 2.7 magyarítást tudom. (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch) ezeket nem tudom feltenni mert hiéányzik ez -LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)
Így sajnos nem tudok mitkezdeni azzal amit írtál.
Először le kell tölteni és telepíteni kell mind a 3 részhez a Community Patch-eket (LE1 Community Patch, Unofficial LE2 Patch, LE3 Community Patch & Framework), csak utána lehet telepíteni a Portálról letöltött és ezekhez tartozó magyarítás modot. Ezt így állítottam be amikor megcsináltam a magyarítás modokat. Fontos: a LE1 CP telepítéséhez már a ME3TweaksModManager 9 kell.
Sziasztok !
Amikor a ME3Tweaks Mod Manager-ből szeretném a 3 community patch-t/mod-t feltenni ezt írja ki nekem:
This mod requires the following DLC/mods to be installed prior to installation:
-LE1 Community Patch (DLC_MOD_LE1CP)
Mind a 3-nál ezt írja ki az ahhot tartozó hiányzó résszel.
Ezzel mit lehet csinálni? A 2.7-s magyarosítás fel van telepítve.
Előre is köszönöm a segítséget.
Törölt felhasználó
Jó rendben köszönöm a vàlaszt. Akkor rà rakom a 2.7-est. Az hittem abból me3 tweaks módból kell telepíteni.
Törölt felhasználó
2.2-es rögtön magyar lett :)
Törölt felhasználó
Sziasztok azt szeretném meg kérdezni hogyan lehet telepíteni a mass effect 1 legeandary fordítást? ebből a me3tweaks programból? a választ előre is köszönöm
LE1? A 2.5-ös magyarítás + a LE1 Community Patch 1.5.1 + az ehhez tartozó magyarítás telepítve van? Más mod esetleg? Főleg a ME1LLO mod szokott belepiszkálni a szövegbe.Küldj át emailben pár screenshotot a problémás részekről és megnézem mi lehet a probléma oka.
Ha tudnál küldeni 1-2 screenshotot emailben arról a részről akkor megnézem mi lehet a probléma oka. Elvileg a 2.5-ös magyarítás és a Community Patch 1.5.1 magyarítás minden szöveget magyarrá tesz. Viszont: könnyen elképzelhető, hogy más mod kavar be a szövegekbe. a ME1LLO modról tudom hogy átír szövegeket.
Sziasztok!
A Mass Effect 1-ben a Citadellán a volus-elchor követségen a párbeszédek valamiért angol nyelven jelennek meg. Erre tud valaki megodlást, vagy ez véletlenül maradt benne? Az alapmagyarítás is + a community patchek+pinnacle station + ezek magyarításai is fenne vannak.