http://masseffect.hu/magyaritas-letoltesek/
legalul
Én semmiféle letöltő linket nem látok a Mass Effect Legandaryhoz, pedig a cookiek is engedélyezve vannak. Átmenetileg "nem elérhető" a magyarítás? Köszi!
Sikerűlt tökéletesen működik.
És mi a megoldás mert akár hogy másolom be semmi sem változik.
Működik "azzal" is.
Csak eredeti játékkal működik a fordítás? Mert a tört játékkal hiába próbálkozok nem jön össze.
Elvileg kompatibilis, mert a magyarítás használatához az angol nyelvi fájlokat kell felülírni.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogyha olyan verziót vásárolok ami Origines, viszont csak angol nyelvet tartalmaz (EN Language Only) azzal kompatibilis-e a fordítás? Hátha nem csak annyi a különbség hogy nincs benne másik nyelv hanem mondjuk máshogy vannak elrendezve a fájlok ami gondot okoz vagy ilyesmi. Köszi.
Igen.
Angol nyelven van a beállításokban a játék?
Sziasztok segítséget kérnék,nekem nem működik a magyarítás hiába másolom be mindenféle formába,nem történik semmi.Előre is köszönöm.
Szia
A Magyarítás elkészültnek tekinthető úgymond. Vannak még fordítatlan DLC-k amik inkább fegyverek leírásai, de sztori szinten készen van.
A facebook oldalunk az új facebook rendszer szarul beállított robotjai miatt szankcionálták a semmire, és emiatt új oldalt kellett készíteni amit Mass Effect.hu - Magyar Mass Effect Közösség címen találtok meg.
Tölthető a magyarítás a Legendary Edition kiadáshoz.
Szép estét!
Érdeklődnék, hogy halad a fordítás. A múltkor a masseffect.hu facebook oldalán olvastam, hogy már meg van a toolkit az ME1-hez, de azóta úgy látom megszűnt az oldal és a masseffect.hu-n sincs információ. A választ előre is köszönöm és remélem minden rendben van.
Ez attól függ, hogy mikor lesz kész MEGalaxyexplorer LE editor kittje :D
Ezt egy kicsit érthetőbben, ha kérhetném ^^".
Viszont ha jól gondolom, akkor a Nc... akarom mondani az "ingyen téka" változatra gondolsz. Erre a válaszom, hogy eleve nem tervezem tesztelni az ingyen téka változatokkal, mert lehetnek változások a szövegezésben a jövőben, ha egyszer úgy dönt a Bioware, hogy akkor kapjanak a nem feliratozott részek is feliratot, akkor értelmetlen is lenne az egész. De amúgy is értelmetlen lenne, mert hivatalosan nem támogatom a Torrent változatokat!!
IMPHUN kÖSZ A munkát előre is annyi kérdésem lenne mivel én letöltöttem mev 1 legend edition de külön a többitől fuggetlenül (pontosítva külön álló részként nem úgy ahogy kiadták packbe ) ugyis rá lehet majd rakni ? köszi
A Mass Effect 2-ben még pár szöveg javításra szorul, illetve a beállításokat le kell fordítani, viszont fő sztori vonalban fordított.
Mass Effect 3
Fő sztori vonalban okés a dolog, de itt is pár beállítás, és Tippek szöveg javításra szorul.
Illetve van egy rejtőzködő szövegállomány ami a Multis fegyverek és modok Single player szövegét tartalmazza amit még nem sikerült megtalálni.
A Mass Effect 1 meg tool kitre vár hogy ki lehessen csomagolni a szöveg állományokat
Az év magyarítás híre lenne, ha idén elkészülne, mondjuk idén karácsonyra. Vagy jövö karira?
Igen az magyarul jelent meg, de pillanatnyilag nincsen hozzá Tool amivel hozzátudnánk fogni.
Amúgy meg sikerült magát az ME2-őt CTRL C/V nélkül felülírni a párbeszédeket, de nagyon sok menü, levél (ez már úgy ahogy javítva van) és küldetés összefoglaló maradt angolul. Ráadásul az alapjáték szövegállományába bekerültek DLC-s cuccok is (Shadow Broker) szóval komplikálódik a dolog.
A Mass Effect 3 eleve Angol nyelvi fájlok alapján készült fordítás, szóval abban nem nagyon szabadna angol szövegnek lennie. Ergo úgy vélem hogy azzal nem is kell foglalkozni a jövőben. Hacsak azt is megbolygatták.
Apropó!
A nagyját a Mass Effect 2-nek CTRL C/V volt a legtöbb szövege, mert találtunk olyan hibát közösségnek hála ami az eredeti játékban is úgy volt :D
(A csempész ládák összegyűjtése)
Amúgy meg nem tudom mikorra leszek kész a javításokkal, mert baromi sok javítani való van, és több napi 12 órázás után nem mindig fogok nekiülni a dolognak.
Szia! A Mass Effect első részével is ez a helyzet, vagy azt nem néztétek még (az is magyarul jelent meg anno)?
Szia
A Mass Effect 2 Gyárilag Magyar az kerül át a Legendaryba
Kizárólag a DLC-k azok amik minket érintenek valamennyire.
Elkezdtem a Fordítások átültetését a Mass Effect 2-ben, de nem egyszerű mert a Ctrl+C/V nem működik, az extra szövegek miatt ami a menüt érinti. A szövegszerkesztőkben létezik a Find and replace funkció, ami úgymond megkeresi és módosítja a kijelölt szöveget. Ezzel lehet a leggyorsabban végezni az egésszel, de amik ma vannak szövegszerkesztők csak soronként tudnak dolgozni. A Török Animus projesi csapatával anno foglalkoztunk az Androméda nyelvi fájlok megoldásán, és van közöttük egy tehetséges programozó akinek fölvázoltam, hogyan lehetne gyorsan megoldanunk a Mass Effect Legendary edition-t és most ott tart a dolog, hogy a Mass Effect 2 alapjáték és amiket anno lefordítottunk és gyárilag lefordított DLC-k már tesztelhetőek!
Sziasztok. Masseffect.hu facebook hivatalos oldalán már nyilatkoztak.
Megjelent a Legendary Edition! Szóval a fordítás mint olyan kivitelezhető hozzá, mert megtartották a szöveget tartalmazó nyelvi fájlok kiterjesztését! VISZONT!!!Van 1-2 jogi háttér probléma ami talán üthet egy picikét. Az első és második rész (második rész és Cerberus pass pakk) Magyar felirata más-más cég tulajdonát képezi. Ergo ha egy telepítő össze lenne pakolva a cucchoz és minden magyar lenne akkor az első és második részre érkezhet jogi követelés eltávolításra. Viszont a második rész Cerberus pakk után érkezett DLC-től az ME 3 összes DLC-ig megcsinálható lehet minden hézag nélkül.
A Launcher fordítás mint olyan meg hát még várat magára Update 1: Nem egyszerű a dolog. Magában a Launcherben választod ki milyen nyelven szeretnél játszani. Viszont a játékok föl vannak darabolva teljesen külön álló részekre (ME1, ME2, ME3, Launcher Mappa). Szóval programozó kerestetik.
Ezt nyilatkozták.
Nem hiszem, hogy írtam volna olyan mondatot amiben az szerepelne, hogy nem nyithattad volna a témát ennek a játéknak. Azt akkor szoktuk írni ha valaki nem használja a keresőt, és olyan témát nyit ami már létezik.
Ha feléjük intézed a kérdést márpedig így volt "...átültetik e a meglévő szöveget...", akkor erre csak azt lehet ragláni amit írtam is. Pontosabban fogalmazol, értsd nem csak gondolod amit írni szeretnél akkor, jobban tudnánk mit is szeretnél. De aki olvassa amit írtál csak az alapján tudja mit szeretnél amit le is írtál, mivel senki nem gondolatolvasó (még).
Hogy megpróbáljak a kérdésedre válaszolni: sajnos nem tudjuk, hogy a masseffect.hu csapat vagy rajuk kívül bárki más tervezi-e a szövegek "átültetését" a Legendary Edition változatba. Ha ez változna akkor szerepelni fog a játék adatbázisban, amit tudomásunkra jut.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Bocsánat a helytelen és magyartalan kifejezésekért! Ez történik ha többször átírom és fogalmazom a dolgokat majd elfejtem újra átnézni! Lényeg ,hogy nem feltétlenül a masseffect.hu csapatának teszem fel a kérdés hanem végül is bárkinek! Az meg ,hogy menjek akkor oda feltenni akkor hozzájuk ,hogy ha nekik szánom gondoltam ha már itt bárki bármilyen játékról nyithat témát és az oldalnak nem a paradicsom termesztés a fő profilja egy téma indítást itt is megér a játék!!!