Igazából csomó apróságot csinál a mód amitől jobb és élettel telibb lesz a játék
Pl.: Aria mint választható csapattárs, új ruhák, új fegyverek, kivágott párbeszéd
Új személyzettel lehet megtölteni a Normandiát, gyakorlópályát kapunk, egy csomó aprósággal tölthetjük meg a kabinunkat. Továbbá oda lehet hívni a "szerelmedet" egy kis együttlétre, pl. tv-t nézni
Gyorsgombok amivel fel-le veheted a sisakot, bármikor válthatsz felszerelést és páncélt
Emailek rendezése, a mapon gyorsabban lehet haladni, jobban szkennelni, csomó hibajavítás pl. a szkenner kapun gyorsabban lehet áthaladni meg még csomó minden
Leírva tényleg apróságnak tűnik de ha pár órát használod a módot akkor utána az alapjáték mintha csak "demó lenne"... olyan üresnek, kihaltnak, félkésznek tűnik
Techinikailag lehetséges a Mass Effect Andromeda magyar fordítása modként, de szinte kizártnak (99,9%) tartom, hogy valaha lesz hozzá épkézláb magyarítás. Nem egy kurrens játék, nagyon-nagyon sok a szöveg benne és viszonylag nehézkes is a fordítása. 3-4 embernek is alsó hangon fél év munka.
Ezen ne vesszünk össze, amíg nincs kész addig úgyis értelmetlen ezen agyalni
Mondjuk a Portálon jutna el a legtöbb emberhez, magamból kiindulva ezt nézem heti többszőr míg a ME: LE nexus oldalát elég ritkán. Szerintem itt is lenne neki hely, de nekem a nexuson is tökéletes lesz
MrDevil: Esetleg még a moddb is szóba jöhet.
Mehee01: Ahogy HJ említette a "mappahelyes \ bemásolós módszer" marad, mivel az mindenki számára sokkal egyszerűbb. És nem, nem kompatibilis a Community Patch-csel, vagy csak részben (legjobb tudomásom szerint). Ha HJ megcsinálja mod-ként, kb 40 megás lehet ez a mod, viszont a használata nehézkesebb lehet. Mivel mod, éppen ezért meglenne az előnye, hogy különböző verziók között is átvihető (Steam és EA Desktop), még ha különböznek is a fájlok.
Érdekességképp: a "vanilla" változatot megvizsgáltam olyan szempontból, hogy lehetne kisebbé tenné, ez 70[MB] lenne átlagban, viszont elvetettük ezt is, mert a felhasználóknak így könnyebb (és nekünk kevesebb a fejvakargatás és fejfájás), ráadásul a verziók átfedését sem ismerjük.
Az álmok üzenetek a mélyből.
Az egy teljesen különálló történet. A magyarítrások már keészen vannak elég régen. A LE1 Community Patch magyarítása technikai okok miatt modként lehetséges. A LE2-3 sima "felülírós". megoldás. Lehet, hogy mind a 3 mod lesz majd. Még nem döntöttem el. Ahogy azt sem, hogy ezeket hol lehet majd publikálni. A Portál a jellegénél fogva nem alkalmas rá, a ME discord csatornáról ki lettem tiltva, szóval ezek kiesnek. Lehet, hogy a nexusmods lesz a megoldás - vagy a fene tudja.
Én is nagyon köszönöm a frissítést, örülök, hogy végül a nyilvánosság elé kerülhetett.
Korábban emlegetve voltak a Community Patchek, hogy azokhoz, is készül(t) igazított magyarítás, végülis ez a csomag most hogy viszonyul ezekhez? A leírás nem tesz említést róluk, így ha jól gondolom, az még majd egy külön történet lesz igaz?
Nálam karácsonyi program lesz újrajátszani a játékot és most a lehető legjobb magyarítással tehetem meg. Óriási köszönet mindenkinek, hogy ennyit foglalkoztatok a magyarítással! (számomra a ME trilógia a legjobb videójáték ami valaha készült)