Nekem is Origines van. Ez nem lehet probléma. Az, hogy szobánként változik, az sem. Ha esetleg van még más mod is felrakva amiben van BIOA_STA20_06consort_DSG_LOC_INT.pcc nevű fájl az viszont bekavarhat. Az angol szöveg ami a képen volt csak ebben az 1 fájlban van benne.
Ha nincs másik mod felrakva, akkor 2 lehetőséget látok jelenleg. 1; keress meg emailben és küldd át a patchben található BIOA_STA20_06consort_DSG_LOC_INT.pcc fájlt és belenézek mi látszik a szövegnél. 2; a játék CookedPCConsole mappájából másold át ezt a fájlt a patch megfelelő mappájába és írd felül ami ott van, de előtte csinálj másolatot, mert lehet hogy össze fog omlani a játék amikor odamész a problémás szobába - ugyanis nem tudom pontosan mit módosítottak rajta a patchben.
Én azt javasolnám hogy inkább keress meg emailben.
Tegnapi a dátuma a fájlnak. Így nem tudom mi lehet a gond. Az az érdekes, hogy alapból magyar a játék, de ha átmegyek egy szobával arrébb, akkor angolra vált, majd ha visszamegyek az eredeti helyszínre, akkor megint magyar.
Origin verzió, a játékot már régebben telepítettem, most csak a magyarítást és a modokat raktam fel. Nem tudom ez számít-e valamit?
Ez furcsa. De a LE1 Community Patch magyarítása már eddig is elég sok fejfájást okozott.... Megkerestem melyik fájlban van ez a szöveg. Nálam rendben van. Nézd már meg légyszíves hogy a DLC\DLC_MOD_LE1CP\CookedPCConsole\Sta\BIOA_STA20_06consort_DSG_LOC_INT.pcc fájlnak mi a dátuma. Ha tegnapi (vagy amikor felraktad a patch magyarítást) akkor elvileg jónak kéne lennie a magyar szövegnek is, ha fájl a dátuma 2022.06.23. akkor valami gond volt a telepítésnél és nem importálta be a szöveget. Ha ez van, akkor próbáld meg újra lefuttatni a patch magyarítás modot.
Nagyon köszönöm az ajánlást. Hozzáraktam még a Pinnacle Station-t, és a három általad ajánlott modot.
Ezzel tényleg sokkal szebb lett a játék (LE-ME1), viszont belenéztem egy régebbi Citadel mentéssel, és bizonyos helyeken angol szövegek vannak.
Valamit rosszul csináltam? Telepítési sorrend:
ME3Tweaks Mod Manager 8.0 (Build 126)
Ez szerintem természetes! Az a párszáz apróság ami most változott a 3 rész szövegeiben egyáltalán nem feltünő játék közben, de azért az összhatást javítja.Úgy saccolom, hogy most már kb. elértem a végére. Nem valószínű, hogy lesz még újabb kiadás. Így is beleraktam kb. 1 évnyi szabadidőmet.
Letölthető a Mass_Effect_LE_Patch_Pack_HUN_v1.1.
Ebben a ME1LE_CommunityPatch_HUN_1.3.1a.7z mod kijavítja a Community Patch miatt beragadt angol szövegeket magyarra. Most már minden párbeszéd magyar lesz. Legalábbis nagyon remélem :) Ha valaki mégis rábukkan angol párbeszéd szövegre, akkor egy screenshotot dobjon már róle nekem emailben. Köszi!
Ide írom mert nem tudom hova kell. Van egy hiba a Mass Effect 1-ben amikor Shepard és Zabaleta beszélgetnek,Shepard azt mondja, hogy rég nem láttam az anyádat holott pont az ö anyáról van szó helyesen régóta nem láttam anyát vagy valami ilyesmi.