Ha minden kötél szakad, írj egy mailt és átküldöm az érintett fájlt és le tudod ellenőrizni annál a mentésnél hogy mi a helyzet vele.
Ez furcsa. De a LE1 Community Patch magyarítása már eddig is elég sok fejfájást okozott.... Megkerestem melyik fájlban van ez a szöveg. Nálam rendben van. Nézd már meg légyszíves hogy a DLC\DLC_MOD_LE1CP\CookedPCConsole\Sta\BIOA_STA20_06consort_DSG_LOC_INT.pcc fájlnak mi a dátuma. Ha tegnapi (vagy amikor felraktad a patch magyarítást) akkor elvileg jónak kéne lennie a magyar szövegnek is, ha fájl a dátuma 2022.06.23. akkor valami gond volt a telepítésnél és nem importálta be a szöveget. Ha ez van, akkor próbáld meg újra lefuttatni a patch magyarítás modot.
Nagyon köszönöm az ajánlást. Hozzáraktam még a Pinnacle Station-t, és a három általad ajánlott modot.
Ezzel tényleg sokkal szebb lett a játék (LE-ME1), viszont belenéztem egy régebbi Citadel mentéssel, és bizonyos helyeken angol szövegek vannak.
Valamit rosszul csináltam? Telepítési sorrend:
ME3Tweaks Mod Manager 8.0 (Build 126)
A LE1-hez nagyon ajánlom felrakni a ME¹LLO modot is. A dinamikus bevilágítást rakja bele. Sokat dob a kinézeten. Ahogy az ALOT és az ALOV mod is :) Szóval szépen fel lehet pimpelni a grafikáját.
Nagyon köszönöm a munkád!
A karácsonyi szünetben neki is állok az LE kiadásnak.
Ez szerintem természetes! Az a párszáz apróság ami most változott a 3 rész szövegeiben egyáltalán nem feltünő játék közben, de azért az összhatást javítja.Úgy saccolom, hogy most már kb. elértem a végére. Nem valószínű, hogy lesz még újabb kiadás. Így is beleraktam kb. 1 évnyi szabadidőmet.
Köszi, hogy mindig leírod mi változott.
Letölthető a javított és átdolgozott magyarítás v2.1-es verziója!
Változások a v2.0 kiadás óta: további hibajavítások és a 3 részben még egységesebb a szöveg pl. a bolygók fizikai adatainál.
Új verzió a Community patch magyarítás modokból!
Apróbb javítások és a LE3 Community Patch v1.6.2 támogatása.
Majd ha minden jól működik benne :)
Köszönöm a munkát.
Letölthető a Mass_Effect_LE_Patch_Pack_HUN_v1.1.
Ebben a ME1LE_CommunityPatch_HUN_1.3.1a.7z mod kijavítja a Community Patch miatt beragadt angol szövegeket magyarra. Most már minden párbeszéd magyar lesz. Legalábbis nagyon remélem :) Ha valaki mégis rábukkan angol párbeszéd szövegre, akkor egy screenshotot dobjon már róle nekem emailben. Köszi!
Nálam jó volt, de nem kizárt hogy van vele probléma. A LE1 szerkesztgetés elég szövődményes.
Utána nézek és meglátjuk mit lehet tenni.
És sok más karakteré is PL Liara.
Nem tudom, hogy én csináltam valamit rosszul de akárhogy telepítem a Magyritást, Dr. Chakwas szövege Angol marad.
Ide írom mert nem tudom hova kell. Van egy hiba a Mass Effect 1-ben amikor Shepard és Zabaleta beszélgetnek,Shepard azt mondja, hogy rég nem láttam az anyádat holott pont az ö anyáról van szó helyesen régóta nem láttam anyát vagy valami ilyesmi.
Köszönöm
Nem kell onnan indítani. Simán az asztali ikonnal mehet.
Még egy kérdés, ha felrakom azeket javitásokat akkor a Mod Managerel indítsam a játékot?
Értem, Köszönöm.
Ha már telepítve van, akkor nem kell újratelepíteni a játékot!!! Simán be kell másolni a v2.0 magyarítást, felülírni mindent amit akar.
Utána felrakni a patcheket és azok magyarítását. Működni fog rendesen..
A Community Patch-hez is van Magyaritás ha jól értem, ezt tiszta játékra telepítsem is utána a Magyatrtisát vagy a már fentlévöre is rárakhatom és utána újra másoljam át Magyar nyelvi fájlokat?
Valóban érdemes adni egy esélyt az EGM modnak. A nemrég megjelent 0.80-as verzió úgy tűnik sokat javult. Persze ez teljesen szubjektív. Az én kedvencem az Audemus' Happy Ending Mod ami alaposan megváltoztatja a befejezést.
Igazából csomó apróságot csinál a mód amitől jobb és élettel telibb lesz a játék
Pl.: Aria mint választható csapattárs, új ruhák, új fegyverek, kivágott párbeszéd
Új személyzettel lehet megtölteni a Normandiát, gyakorlópályát kapunk, egy csomó aprósággal tölthetjük meg a kabinunkat. Továbbá oda lehet hívni a "szerelmedet" egy kis együttlétre, pl. tv-t nézni
Gyorsgombok amivel fel-le veheted a sisakot, bármikor válthatsz felszerelést és páncélt
Emailek rendezése, a mapon gyorsabban lehet haladni, jobban szkennelni, csomó hibajavítás pl. a szkenner kapun gyorsabban lehet áthaladni meg még csomó minden
Leírva tényleg apróságnak tűnik de ha pár órát használod a módot akkor utána az alapjáték mintha csak "demó lenne"... olyan üresnek, kihaltnak, félkésznek tűnik