Oxygen Not Included segítség
Oxygen Not Included segítség
Evin Evin
2019. augusztus 5. - 21:22

A játékról annyit érdemes tudni, hogy a Don't Stave készítők új játéka. Ahogy a cím is jelzi, oxigén nem jár csak úgy, azt ki kell termelni, hogy túléljünk.
Az Oxygen Not Included sokáig Early Access stádiumban leledzett. Ez idő alatt elindult a játék magyar fordítása.

Mivel a fejlesztési szakaszban még elég sok minden folyamatosan változik, így a fordítás készültségének meghatározása is nehézkes. Jelenleg olyan 60% körülire tehető a készültség. A fordítók jelenleg szívesen fogadnák a további segítők jelentkezését:

"Fordítókat keresünk az Oxygen Not Included játékhoz.

Követelmény, hogy a fordítónak nem csak angolul kell jól tudnia, hanem magyarul is, hogy egy adott kontextushoz illeszkedjen a fordítás. Nem utolsó sorban előny, ha a játékot is ismeri a fordító és hibamentesen fordít. Előny, ha ellenőrizni is tudja a fordított szegmenst a játékban.

A fordítást sima szövegfájlban küldjük el és így is várjuk vissza, ajánlott ezt szerkeszteni Notepad++ programmal, ami használatban megegyezik egy jegyzettömbbel.

A jelentkezés után küldünk egy teszt fájlt, aminek a lefordítása után dől el, hogy megfelelően teljesített-e a jelentkező.

Jelentkezni lehet a Identifiednál a [email protected] email címen.
Facebook oldalunk"


Aki rendelkezik a játék Steames példányával, itt tudja kipróbálni a jelenleg kész fordítást.

Hozzászólások
Evin Evin
2019-08-07 - 20:07
Információim szerint fel fog, de míg fordítási szakaszban van, kb heti szinten frissül. Az a verzió elérhető az említett módon, itt majd a végleges.
leventecos leventecos
2019-08-07 - 00:40
Steam mentesen is felkerülhetne.
Anonymusx Anonymusx
2019-08-06 - 11:54
köszi!