Final Fantasy VIII
Final Fantasy VIII
Írta: Husimoto | 2005. 07. 30. | 422

FIGYELEM: Ez a bejegyzés, már több, mint 1 éves, az itt leírtak elavult információk lehetnek!

Újkori játékszenvedélyem kielégítésére kezdetben a Sony Playstationt használtam, így ott elsõk között jutottam hozzá a híres japán RPG sorozat, a Final Fantasy VII. részéhez, mely már akkor megfogott látványvilágával, történetvezetésével, újszerû harcrendszerével és gyönyörû átvezetõ animációival. Aki már látta az FF sorozat bármelyik részét az tudja, hogy mirõl beszélek. Akinek meg még nem volt hozzá szerencséje, csak hallott róla, annak javaslom, hogy most szerezze be a Final Fantasy VIII-at, mert elkészült hozzá YarYarnak köszönhetõen annak honosítása. Ez már régebben elkészült, manuális változata már letölthetõ volt tõlünk, azonban most már kicsomagolt telepítõvel rendelkezõ változat is elérhetõ.

Tõlem, mint japán fanatikustól talán egy kissé elfogultnak tûnnek e szavak, de a játék valóban nagyon jóra sikerült! Csupán konzol átiratról van szó, ami manapság nem számít jó ómennek, de a mai kor mércéjével is megállja a helyét. Nem árt beszerezni egy gamepadot, hiszen átiratról lévén szó az irányítása igazi konzolos lett, de szerintem ez a hiba teljesen elhanyagolható.

Japán játék lévén ott szerzett magának igazi hírnevet és sikereket, azonban a hatalmas eladásoknak köszönhetõen elõször a VII. részt élvezhettük PC-n. Majd utánna 1999-ban a VIII. rész is elkészült.

A történetrõl röviden annyit, hogy a jövõben játszódik fõhõse Squall Leonhart, aki a SeeD katonai iskolájában tanul, hogy majd õ is SeeD tag lehessen. A SeeD-sek zsoldosok, akiket különbözõ feladatokhoz bérelhetnek fel. A történet elején a kiképzés végébe csöppenünk, ahol a vizsgafeladatot kell sikeresen befejezni. Annak teljesítése után mehetünk elsõ éles bevetésünkre. A történet során mindenki nagyon sok harcra számítson és persze gyönyörû átvezetõ animációkra, melyek nagyon feldobják a hangulatot. Legnagyobb gyengéje sajnos, hogy a maximális felbontás 640X480-as és nem is lehet fentebb állítani.
Kisebb negatívumai ellenére a Final Fantasy VIII egy kitûnõ játék, rettentõ hosszú játékmenettel, és rengeteg párbeszéddel. Akinek a telepítéssel gondjai lesznek, látogasson el a készítõ oldalára.

Kapcsolódó cikkek/hírek

Final Fantasy VIII RaveAir 2013. december 22.

Összesen 90 hozzászólás érkezett

Scratee
2009. 05. 19. - 20:56
Nekem is lenne egy problémám egy pár fórumot már átolvastam de nem jöttem rá mit csináljak. letöltöttem 2 féleképpen is van egy ahol 5 cd van egyik az install azt feltelepítettem de ha a többi cd t meg akarom nyitni field fáljokat kapok mindegyikbe a játék elindul csak mikor new game ra megyek akkor kéri az elsõ CD t // a másik az csak 4 cd de ott meg a letöltött fáljokat összeolvasztottam kaptam 1 out formátumú fáljt  átneveztem .rar ra kibontottam winrar al kaptam egy bin és egy cue formátumú fáljt ha daemonnal megnyitom akkor megnyitja a mappát és semmi sincs benne akinek van valami sejtése hogy mi lehet a baj írjon ide : [email protected]
Scratee
2009. 05. 19. - 20:49
Nekem is lenne egy problémám egy pár fórumot már átolvastam de nem jöttem rá mit csináljak. letöltöttem 2 féleképpen is van egy ahol 5 cd van egyik az install azt feltelepítettem de ha a többi cd t meg akarom nyitni field fáljokat kapok mindegyikbe a játék elindul csak mikor new game ra megyek akkor kéri az elsõ CD t // a másik az csak 4 cd de ott meg a letöltött fáljokat összeolvasztottam kaptam 1 out formátumú fáljt  átneveztem .rar ra kibontottam winrar al kaptam egy bin és egy cue formátumú fáljt ha daemonnal megnyitom akkor megnyitja a mappát és semmi sincs benne akinek van valami sejtése hogy mi lehet a baj írjon ide : [email protected]
zsirfeka68
2009. 04. 30. - 19:40
Mert eddig bármit is csináltam,please insert disc felirat jelent meg. Aztán alt+F4 és léphettem ki a rákba.
zsirfeka68
2009. 04. 30. - 19:30

Kedves NarindarSmiley Leszedtem az FF8-at.Ott is írogatnak ilyesmirõl.Van egy CD drive mappám,rálépek a szerkesztésre. Ott gõzöm sincs,mit írjak be pontosan... Hisz kiírtam DVD-re az egész cuccot.Számít-e a kisbetû?? Nagybetû?? Ps-en játszottam vele nagyon sokat,de most ugye pc van.

Ha lehet pontosan írd meg légyszi,betû-szóköz,meg ilyesmikkel,mert elvesztem. Elõre is köszi,hogyha segítesz nekem...

Naridar
2009. 04. 19. - 18:12

Megoldás a lehúzzuk/letiltjuk/tudjaazégmivel vacakolunk problémára: futtatás/regedit/HKEY_LOCAL_MACHINE\\ Square Soft Inc\\Final Fantasy VIII\\1.00\\DataDrive kulcsot átírod arra a betûjelre, amit az a meghajtó használ, amiben a játék van. Ez a megoldás nekem mûködik hibátlanul.

 

A magyarítás meg félsiker: kézzel másoltam be és a csata/menüképernyõk angolok maradtak, csak a párbeszédek lettek magyarok (és sajnos azok is eléggé magyartalanok).

szgeri92
2008. 02. 03. - 10:51
Csátok! Ugye ki kell írni cd-re hogy jól mûködjön... Ez úgy is megoldható ha én dvd-re írom ki? Tehát csak az a fontos hogy elsõdleges meghajtóban legyen? (és az újraírható dvd jó-e?) Kössz!
Bai1988
2006. 04. 07. - 20:57
Sziasztok! Elõre is bocs a zavarásért, de már kezd az idegeimre
menni, hogy sehogy se sikerül feltelepítenem a magyarosítást. Nekem
xp-m van, nemtom h ez zavaró tényzõ-e (sztem nem). Szal az elején
minden oké, követem az utasításokat. Viszont az van írva, h
keletkezett vmi msd.rar. Nekem ilyenem nincs, nem is tom h hol
keressem, végig túrtam az összes könyvtárat. Gondoltam ez még nem
olyan nagy baj, úgyhogy tovább mentem és próbáltam összehözni a
dolgokat, ahogy a képen van(nem vmi egyszerû, tök más a könyvtáraim
neve). De megoldottam, vagyis azt hittem. Átmásoltam a data könyvtárat
és jöhetett a becsomagolás. Csakhogy a gardenbem az f5 és az ok
megnyomása után nem ugyanaz az jött be nekem, mint ami a képen van.
Vagyis ugyanúgy néz ki, de más lehetõségeket tok kipipálni. Minden van
ott, csak field nincs. Ja és a felsõ téglalapom meg tök üres
(ugyanott). Sztetek hol rontottam el? Nagyon szeretném magyarul
élvezni a játékot, úgyhogy remélem szán rám vki egy kis idõt és
segít. Elõre is köszi
Selmo
2006. 03. 02. - 16:55
A fordítás 99.5%-os lett. van néhány magyartalan mondat és van pár mondat, ami nem lett lefordítva, de ezzel együtt jó. Meg aztán én belenéztem a szövegfájlokba, hogy javítsam ezeket, de embertelen munka lenne átnézni mindet.

Afe: a fájlokat oda kell betenned igen. Aztán indítsd el a regedit-et és az FF8-nál van egy olyan érték, aminek 254 az értéke (ti. hogy nem full a telepítésed), ezt írd át 255-re és már megy is. Ha ez túl bonyulult lenne, akkor reinstallad a játékot és válaszd ki az optional game data-t, majd írd felül a magyarított fájlokkal az eredetit.

Amúgy nekem kellene egy full végigjátszás, olyan amiben pontosan le vannak írva a kártyás küldetések, meg a többi, mint az ufos, meg a vázagyüjtögetõs, stb.
predatormz
????. ??. ??.
hol lehet letölteni a Final VII magyarosítását!!
predatormz
????. ??. ??.
Segítségeteket elõre köszönööm!! Az e-mail címem [email protected]
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A játék gépigénye 400Mhz-tõl nem lehet több, és a játék tökéletesen fut minden sp2-es xp-n.
Az én kérdésem viszont az lenne hogy közületek valaki játszott-e már a FF7-el Xp-n mert nekem még meg van de nem mûködik a letöltött xppatxhel sem (csak fekete kép jelenik meg, a FF7 felirat után). Véletlenül nem tudjátok hogy mi a baja?????
Pocok84
????. ??. ??.
mzoleeex: Kösz a mailt, bár angol és nem nagyon értem, de legalább van kiindulópont.
Razak
????. ??. ??.
Honnan lehet letölteni?
mzoleeex
????. ??. ??.
Pocok84: Nincs mit nagyon szivesen ha gond lenne szóljál és segíthek ha tudok
gab1ka
????. ??. ??.
Hi!Nekem is problémám volt a magyarosítással,mondjuk sztem érthetetlen a telepítési útmutató..mind1 most leszedem a 250mbs fileokat mert ez a tömörítgetés nem az xp felhasználóknak szól mint kiderült..Ha esetleg valaki tudna valamit a Final Fantasy VII magyarosításról az mindenképp jelezze...Olvastam YarYar oldalán hogy elkezdte stb,de ott nincs konkrétum csak megemlítette,és nagyon jó lenne tudni hogy valóban készül e,csakmert annak szívesen nekiállnék mégegyszer immár magyarul :)
umbrella
????. ??. ??.
Hat nekem istennek se sikerul feltelepiteni a magyaritast... :( Elinditom a garden.exe-t aztan hiaba a html instrukciok, sehol semmi file-t nem talalok.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Sziasztok!
Akinek nem indul el az FF8 valszeg virtuális drive van a gépén!
PL:daemon, alcohol 120% stb!
Ha ezeket kivégzitek mennie kell!
A gardenes befordithatós izé nem fog menni xp alatt!
Erre van a kész 250 megás magyaritás!THX érte!
Ne várjátok hogy a grafikája HL2 lesz!
A játékélmény a lényeg!
Mellesleg ez PSX játék és úgy irták át pcre!
A PSX ennyire képes.
Ha problémátok van keressetek fel minket a gamestar fórumán.
Final Fantasy örültek ide!- a topic neve.
Zargas
????. ??. ??.
Hát nekem is az egyik kedvencem ez a game... most elö is vettem... oszt hoppá... az új grafikus kártyával az élsimítás + az egyéb extrák miatt elég durván feljavult a minósége... A régebbi gépemen tiszta pixel volt (ilyen felbontás mellet nem is csoda), de most semmi... :o)
Gyorsan végig is tolom...
Fürtös
????. ??. ??.
Ohh azok a régi szép idök...
bizony amikor még a játékélmény volt a lényeg:D
Mindkét részt végigtoltam anno igy 2 jó tanácsom van azoknak akik el szeretnék kezdeni!
1: tény nem egy doom3 graf...mig meg nem látod az1 animot:D (rengeteg anim van benne már csak ezért is érdemes végigtolni!)
2: Elsöre lehez kissé bonyolultnak tünik a junction rendszer.(a 7-é egyszerübb...) kitartás!jo az csak szokni kell:D Ha megszoktad rájössz milyen jo:D
2.5: mindenképp a hetedik résszel kezd, már maga a történet is nagyon jo látványosak a harcok és brutáljo animok:D

Adjatok neki 1 esélyt ha rögtön nem tetszik ne vágjátok ki,kicsit fura elsöre(már aki nem jártas japániában...) megérdemli!
Silversnake! probáld letölteni az nvidia patchet hozzá! ha jol emlékszem nekem az volt a gond anno:D
Razak
????. ??. ??.
Honnan letölteni õket? :D
sosi23
????. ??. ??.
Honnan tudnám megszerezni magát a játékot? A DC++ nálam kizárt, viszont szívesen venném, ha valaki feltudná nekem dobni a tárhelyemre. Ha valaki (pl "zargas", neked úgy olvastam megvan!) ezt megtenné nekem az írjon az alábbi címemre:
[email protected]
Elõrre is köszönöm!
Üdv Mindenkinek: Sosi
McLane
????. ??. ??.
A Magyarítás biztosan megy,most is nyomom.
A játék emulálását felejtsétek el.Ki kell irni és az elsõszámú meghajtóba kell rakni a játék lemezét,ennyi.
Razak
????. ??. ??.
AZ már más kérdés, hogy neki nem-e eredeti.......
Nálam is ki van zárva a DC++, ezért kérdezem, hogy honnét lehetne.....
akela
????. ??. ??.
A deamon tools problemat en ugy oldottam meg hogy kitoroltem a feladatkezelobol az valodi cd meghajtom / esetleg Starforce nevu progival letiltod/ Xp alatt megy nem kell semmi kompabilitast allitani /legalabbis nekem/ . Nalam 1 problema van a GEforce patch nem teljesen tokeletes egyes textura darabok feketek maradnak. Meg Atival ez elo sem jott meg az alap jatekal sem.! Ha erre tud valaki valmi megoldast plz irja meg. THX
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A 7 nagyon jó, csak már a fejem megfájdul ha rágondolok mennyire hosszú!
Most a 9 et kezdtem el, utcsó cdn járok!Azt is ajánlom mindenkinek!
Igaz csak PSX re jelent meg, de ez nem gond mert van jó kis emu :D
Azt viszont csak dcröl tudom ajánlani.A gyári FF IX et nem ismerte fel az emulátor :(
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hali!

Na itt a végleges megoldás:

Játék felinstallálása (de még ne indítsuk el). Aztán jöhet a magyarítás. A manuális helyett melegen ajánlott a 265 megás egyben található 'finalfantasy8hun.exe', ami kicsomagolja egy tetszõleges helyre nekünk magát. Három file van benne:
field.fi
field.fs
field.fl
Ezeket kell majd a már felinstallált játékban lévõ hasonló nevû fájlok helyére tenni (felülírni). Aki késõbb az angol verziót vissza akarja tenni, az elõször archiválja az eredeti 3 file-t.

Aztán jöhet a "csak 1 CD-ROM lehet" probléma. A játéknak mindegy, hogy ez a Daemon vagy a rendes CD meghajtó, de arra allergiás hogy csak 1 lehet. Ha valaki nem akarja kiirni a gamét, annak ajánlott a "Starforce Nightmare" letöltése a netrõl:
http://starf.bestmedia.kiev.ua/download/ sfn.rar
Ez egy hardware letiltó progi (CD-ROM, Harddisk, IDE csatornákat is képes letiltani) amivel elérhetjük, hogy csak a daemon virtuális drive maradjon ('disable cd', 'disable node' gombokkal). Ha nem játszunk épp a játékkal, akkor ismét engedélyezni lehet az 'enable' gombokkal. Ehhez nem kell újraindítani semmit.

Ezzel a megoldással menni fog minden. A FAT filerendszer nem igaz: nekem NTSF van és simán megy.

A magyarítás teljesen jó, szerintem abszolút korrekt, köszönet érte
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Srácok , lehet én vok béna...de nálam sem megy...Kidob windowsba....
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
És a garden.exe-t és a többi filet hova telepítsem? Be a fõkönyvtárba? és onnan futassam?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ha van rá lehetöségetek, a 251megás hunositást szedjétek le!
Nincs vele macera!Bemásolod és megy!
A garden.exe XP alatt nem nagyon fog menni mert vagy kidob, vagy hibát észlel ezért leáll!
Talán ha FAT32-es filerendszert használtok, de a siker nem garantált!
De lehet próbálkozni...
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
hi
251 megásat? honnan tudom letölteni? mert ha azzal megy akkor inkább az......
Razak
????. ??. ??.
Szerintem fent van az oldalon, mert akkor nem lenne ez a topic.............
Razak
????. ??. ??.
Most ez mi akar lenni? Egyik nap sértegetnek másnap meg bocsánat? Mi ez a Páli fordulat? És kit oktattam ki eddig? Csak Moleknak mondtam, hogy honnan letölteni, mert mindekit a barátaim között itt röhögöt a kérdés láttán......

Joey Jordison 17: Szerintem majd a readme fájlban kell lennie egy E-Mail cím-nek és arra írj a készítõnek, de szerintem õ is majd azt fogja ajánlani, hogy töltsed le......
Mondjuk egy valamivel próbálkozhatsz még.
Azzal hogy amilyen újságot veszel annak a szerkeztõjének írsz egy levelet, hogy rakják fel a DVD melléketükre. Szerintem a készítõ is megengedi. Mondjuk ez egy kicsit necces, de meg lehet vele próbálkozni......
Husimoto
????. ??. ??.
Molek elolvastad te a hirt amit irtam? Mert ha el akkor sajnálom, ha nem olvasd el, vagy ha nem akarsz olvasni, menj a letöltések menü pont alá és .....
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Bocsi elolvastam , igen meg is találtam...De tudjátok nem vagyunk egyformák...Én kicsit lámább vagyok a többinél...Ez azt hiszem igazán megbocsájtható még.
És köszönöm a segítséget :)
Razak
????. ??. ??.
Vagyis te úgy írkálsz ide, hogy nem is tudod mirõl van szó eredetileg?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razak neked gondolom nincs is más dolgod csak mást piszkálni. Természetesen tudom mirõl van szó.
Csak én a másik telepítéssel próbálkoztam.
De ahogy visszaolvasom a hozzászólásaidat te sem vagy sokkal külömb mint én.....hehe
A készítõknek nagyon megdícsérném a munkájukat , kicsit belenéztem a játékba a magyarosítással.... Én annakidején psx-en játszottam végig és akkor sajnos elég gyenge volt az angol tudásom (azóta ragadt rám valami) és az akkori 576Konzol leírásával tudtam csak végigvinni...
Nagyon nagy segítség ez a fordítás annak aki most ismerkedik a FF8-al...és iszonyatos nagy munka lehetett azt a sok szöveget lefordítani....
Minden elismerésme.....és köszönjük
Razak
????. ??. ??.
Nem van sokkal jobb dolgom is csak, azért egy kicsit durva kérdés volt, hogy honnan lehet letölteni......
És azért nem lennék különb tõled, mert nem tudom honnan letölteni ingyenesen? Attól még különb vagyok.........
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razak!
Mit tökölsz tölsd le! Venni?! :O
Ha Ha Ha
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razak:akkor semmilyen megoldást nem tudsz ajánlani?pl vmit ne úgy csináljak,ahogy,vagy akármit?mással nem fordúlt elõ?vagy mi lehet a probléma?1x irta vki,hogy gond a Daemon,meg az Alcohol,meg egyéb virtuális progik!és hogy le kell szedni õket!nekem fenntvannak,de nincsenek bekapcsolva!akkor ugye nem gáz?azért köszi a segítslget elõre is!meg még 1x :-)
Razak
????. ??. ??.
Most ahogy vissza olvasgattam, csak akkor sikerülne esetleg, ha FAT32-es fájlrendszert használsz. De akkor sem garantált.
Emiatt is van ez a 250 MB-os, mert azon akkor mennie kell XP-n is és csak ennél a verziónál zavarnak be a Daemon és az Alcohol.
Egy kérdés: Te hol laksz? Gondolom, ha nem megy a játék akkor neked meg van. Lenne egy ötletem. Érdekelne?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razak:Vasváron lakok!nem tom,tudod-e hol van!NTFS a file rendszerem!de nem akarok alakítani,hosszú idõ!mi az ötlet?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Szevasztok!nekem csak 1 problémám lenne,mivel mással,mint a magyarosítással!:-)
Szóval,letöltöttem a manuálisan telepíthetõ változatot!feltelepítettem,mindent megcsináltam a leírtak szerint!ekkor elindítom a játékot,rámegyek a New Game-ra,és minden hibaüzenet nélkül kidob a Windows-ba!ez miért van?azt ne irjátok,hogy szedjem le a "bemásolós" magyarosítást,mert elég s*** a netem,és évekbe tellne,míg leszedem!amúgy Windows XP-m van!légyszi válaszoljatok!elõre is köszi mindenkinek
Razak
????. ??. ??.
Na szóval. Én letölteném a magyarítást, te meg nekem elküldöd a játékot, (Ha másolt), és persze utána visszaküldjük egymásnak amit küldtünk!
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Bocsi, hogy sértegettelk Razak csak egy kicsit rossz napom volt. A csajommal is most szakítottam és valakin kiakartam oltani a dühöm...... Bocsi
Pocok84
????. ??. ??.
Hi!

Nekem az lenne a kérdésem, hogy a menü, meg a hozzá tartozó segítség rész le lesz fodítva, mert olvastam olyat, hogy nagyon nehéz és nem állnak hozzá. Bár nekem nagyon jó lenne, mert az angol tudásom elég gyér.
A másik hogy van valakinek olyan végigjátszása ami a ritka kártyák helyeit írja le?

Elõre is köszi!
Razak
????. ??. ??.
http://zsirmo.webbiz.hu/ff8.html

Szerintem ezen az oldalon nézd meg. Nem olvastam bele, de hátha benne van az amit szeretnél.
Pocok84
????. ??. ??.
Ezt az oldalt megtaláltam, de a kártyákról nincs szó, a végigjátszás meg nem kell, szeretném magamtól megcsinálni, nekem "csak" a kártyák helyei kellenének
Razak
????. ??. ??.
De ha úgy vesszük az is végigjátszás....... :)
És nem lehet, hogy közben bele van írva, hogy mi hol lehet?
Razak
????. ??. ??.
És honnan lehet? Én is azért kérdeztem, hogy hány CD-s, mert leakartam tölteni, de 5 CD-sen?
Egyébként a DC++ valakinek lehet? Vagy hol lehet letölteni?
Pocok84
????. ??. ??.
Nem hiszem, mert elolvastam az elejét és még az Ifrit kártyát sem írta, pedig azt a leverése után megkapom.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razak hogy te mindíg mással foglalkozol,és mindenkit kioktatsz,az kész.Ahogy olvasom a Duke Nukem hozzászólásaidat szánalmas is vagy.Még jó hogy vannak ilyen okos és bölcs emberek.Molek hagyd,nem ér egy betût sem ez a pali.A magyarosítás nagyon jó lett,a munkám mellett remélem lesz idõm kicsit jobban beleásni magam ebbe a csodába.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hali!

Elõször is nem találom a magyarítást!
A megadott HUB (ahol lennie kéne?) azt jelzi a csatlakozásnál, hogy idõtúllépés.

A másik problémám, hogy megvan a FFVIII és játszottam is vele anno, de most valamiért nem indul el XP SP2 alatt. Tud valaki ezügyben segíteni? Létezik XP-s verzió is?

Letöltöttem a neten lévõ demo-t, az meg grafikai problémákat generált. Egy nagy csík van a monitoron miközben játszom. ATI 9600 XT-m van.

A fordító srác (Jar Jar) email címe pedig nem létezik. A honlapjáról küldött email-re nem létezõ mailbox visszajelzés jön.

Emberek, talán valaki tud segíteni...
Várom a választ, elõre is hálás köszi!
Akinek van mûködõ XP SP2-n is jól futó Final Fantasy VIII verziója és fel tudta rakni a magyarítást is hozzá írjon nekem PLEASE!

[email protected]

Elõre is hálás köszi!
Utólag meg kitalálok olyan hálát amilyet csak akar!!!

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Razar:hát,a játék a bátyámé,és állandóan azt nyomja,tehát nem adhatom oda!tudod mit?küldj 5 cd-t,és megirom neked ingyen!meg az üres cd-kel elküldöd a magyarosítást is!vagy gyere fel msn-re,címem:[email protected]!ott megbeszélünk mindent!gyere 6kor,akkor fennt vok mindenképp!6-6:20ig vok fennt,utánna nem tom mikor,addig gyere!ok?
mzoleeex
????. ??. ??.
Pocok84: nézd meg ezt ha angolul értesz egy kicsitt megtalálod az összeset.
http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/ final_fantasy_viii_na_card_a.txt
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Szevasztok!nekem csak 1 problémám lenne,mivel mással,mint a magyarosítással!
Szóval,letöltöttem a manuálisan telepíthetõ változatot!feltelepítettem,mindent megcsináltam a leírtak szerint!ekkor elindítom a játékot,rámegyek a New Game-ra,és minden hibaüzenet nélkül kidob a Windows-ba!ez miért van?azt ne irjátok,hogy szedjem le a "bemásolós" magyarosítást,mert elég s*** a netem,és évekbe tellne,míg leszedem!amúgy Windows XP-m van!légyszi válaszoljatok!elõre is köszi mindenkinek
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ja, honnan lehet letölteni??
Pocok84
????. ??. ??.
mzoleeex: Nem tudok angolul, szóval nehéz lenne, bár valahogy megoldanám, de sajnos még az oldal se jön be :(
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Egy kis segítséget kérnék!
Mit kell csinálni a kicsomagolt fájlokkal? (3db)
mzoleeex
????. ??. ??.
Pocok84: Ha gondolod elküldöm neked a txt fájlt bár továbbra is angol marad
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ha tudja valaki honan lehet letölteni küldjétek már el az oldal címét nekem ([email protected]).
Pocok84
????. ??. ??.
mzoleeex: megköszönném ha elküldenéd, [email protected]
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Háát...kicsit durva kérdés volt...valóban!
De egymás szekálása helyett inkább húzzatok fájnolozni :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Ez a játék volt akkor a mindenem. És ma is összeszorul a szívem mikor eszembe jut hogy 150 óra játékidõ után a legvégén azt hittem Squall....na de tudjátok..:))
Razak
????. ??. ??.
??????

----------
"Ez egy igazi, tartalommal bíró hozzászólás..." - Zo11

Moderálva Zo11 által!
McLane
????. ??. ??.
A játék megy NTFS-en,a magyarítás nem lesz tökéletes rajta.
Egyébként szerintem egyszerûbb kiirni mint itt kinlódni a letiltásokkal,de mindenki csinálja kedve szerint.
Husimoto
????. ??. ??.
Tõlünk is letölthetõ a honosítás. Az Xp problémával kapcsolatban nem tudok segíteni.
mzoleeex
????. ??. ??.
csátok arra gondoltam le kéne fordítani a menûket, stb. Neki is állnék de nem tudom hogy hol találom az angol szöveget, ha valaki tudja hol van írja már meg.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Hát ha 2 gomb megnyomása kínlódás... Az írással több gond van, és a cd/dvd meghajtó sem pörög folyamatosan, nem kerül semmibe, nem kell cserélgetni, gyorsabb, a cd-k nem foglalnak helyet ha már nem játszól velük. Nem véletlen találták ki a virtuális meghajtót.

Nekem NTFS van és a magyarítás tökéletes.
drawain
????. ??. ??.
mzoleeex: esetleg olvasd el a magyarítás fórumát, ahol láthatod magad is, hogy embertelen nehéz munka lefordítani >|
McLane
????. ??. ??.
Egy-két jótanács mindenkinek!
1,A játékot Fat 32-re telepítsétek mert csak ott mûködik a magyarítás.
2,Mielött elinditjátok a Garden nevû progit a Kompatibilitást állitsátok 98-ra.(természetesen aki Xp alatt probálkozik csak az)
Ezt a két fontos dolgot találtam,még régebben,bár azt irják Xp alatt nem megy,ezzel a megoldással mûködni fog.
Jó játékot.
McLane
????. ??. ??.
Akkor örülök......
Én régebben szedtem már le és akkor nem volt jó,legalább is azt irták Xp alatt nem is megy,pontosabban megy,csak Gardenben nem olvasható a szöveg,de ha megy most már akkor semmi gáz.
mzoleeex
????. ??. ??.
De igen olvastam de azért megpróbálnám csak egy kis segítség kellene hogy lehet neki állni.
Alwares
????. ??. ??.
Nem rossz ez a final fantasy. Mint minden ami fantasy. De hogy a max. felbontás 640x480 az nem semmi... De ennek ellenére jó játék lehet. Tudja valaki a játék gépigényét?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Na emberek!Jón a feketeleves!
PLZ figyelmesen olvassátok a hozzászólásokat!!!!!(omat)
A daemon tools meg az alcohol nem a beforditásba zavar be HANEM magába a játékba!!!!!!!!!!
Tehát ha nem megy, akkor LEHET ismétlem LEHET hogy ez a probléma!
A 250megás variáció MÛXIK NTFS és FAT32 esen is XP alatt!
Akkor kell FAT32 és a kompatibilitás win98al ha forditgatni akarsz, a Garden.exevel!
De ez sem garantált!

Na kábé enyit akartam!Máskor figyelmesebben olvassátok el, mert belekutyultok és fogtok nézni hogy mostméénemmegy?!?!?!
Razak
????. ??. ??.
Átvezetõk miatt? Vagy mi miatt?
.:i2k:.
????. ??. ??.
A Játék 4 CD-s
Razak
????. ??. ??.
Mármint maga a játék. Hány CD-s?
Razak
????. ??. ??.
Mennyit foglal?
Husimoto
????. ??. ??.
Igaz-igaz nem is tudom honnan vettem a 2004-t.
.:i2k:.
????. ??. ??.
Én meg úgy tudom, hogy 1999 tavaszán jelent meg. Ehhez adalék:
http://www.pcdome.hu/review.php?id=24

.:i2k:.
Panyi
Panyi
Vezető szerkesztő
????. ??. ??.
JAj, tényleg, azért kellett így feltennünk, már elfelejtettem, na de most az infó is megvan!

A magyar játékfordítók céhének pápája.

Spaceghost
????. ??. ??.
Már bocsi de a Final Fantasy VIII még csak véletlenül se 2004-ben jelent meg hanem 2000-ben és már akkor lehetett kapni. Nekem már megvolt akkor. Ezt egy kicsit elírtad :) A manuális telepítést XP-re is meg lehet csinálni mert nekem úgy futott és tényleg jó a fordítás :)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
Köszönet YarYar-nak a fordításért és persze a magyarítások portálnak, mert megúsztam egy win98 telepítést (ha jól tudom csak arra lehet manuálisan telepíteni)
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
A Final Fantasy VIII 5 cd (1 install, a tobbi pedig play disc). A FF 7 volt 4 cd.
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
ez a játék télleg jó, én már egyszer végigvittem és nem gondoltam volna hogy létezik egy olyan fanatikus, aki azt a rengeteg párbeszédet lefordítja! Gratula!
.:i2k:.
????. ??. ??.
mo$oly: Lehet valóban, sajna, ezer éve nem vettem elõ õket... :((

.:i2k:.
Razak
????. ??. ??.
És lehet még valahol venni?
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
És hova kell ezt tenni, mert picit kevés az info:)
Zodiack
????. ??. ??.
Halli Zodiack vagyok tõk jó a forditása a Final Fantasynak csak nem teljes kb 70% kos
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
????. ??. ??.
hali! megtudná vki mondani, hogy a magyarosítást hogy kell felrakni?
leszedtem a 250 megást a Magyarítások Portálról, kicsomagoltam kaptam 3 file-t:
field.fi
field.fs
field.fl
gondolom ezekkel kellene felülírnom a data mappában lévõket, de ott nincs field nevü csak battle, menu, magic, main és world (.fi .fs .fl).

Final Fantasy VIII
Fejlesztő:
Square Enix
Kiadó:
Eidos Interactive
Square Enix
Square Electronic Arts
SCE Australia
Square Soft
Megjelenés:
1999. február. 11.
Játékmotor:
Nem ismert
hirdetés
Legújabb letöltések
Little Orpheus
A Little Orpheus játék fordítása.
| 38.82 MB | 2024. 04. 16. | Ateszkoma
Atomic Heart
Az Atomic Heart alapjáték, Annihilation Instinct és Trapped in Limbo DLC fordítása Steam és Gamepass verzióhoz.
| 4.35 MB | 2024. 04. 16. | Ateszkoma, Ragnar Vapeking, TelerianTales
Amnesia: The Bunker
Az Amnesia: The Bunker játék fordítása (szöveg és textúra).
| 14.38 MB | 2024. 04. 14. | Ateszkoma, NightVison
Endless Space 2
Az Endless Space 2 játék fordítása. 1.5.60-as verzióhoz frissítveKompatibilis:Endless Space 2 alapjátékVaulters - Térugrók DLCSupremacy - Hatalom DLCPenumbra - Félhomály...
| 1.04 MB | 2024. 04. 13. | ElCid, robinss4
Wonder Boy: The Dragon's Trap
A(z) Wonder Boy: The Dragon's Trap játék fordítása.
| 5.93 MB | 2024. 04. 13. | Vitari
Star Wars Jedi: Survivor
A(z) Star Wars Jedi: Survivor játék fordítása.
| 10 MB | 2024. 04. 11. | Arzeen, FEARka, Fehérváry Péter, Frank Robin, gyurmi91, NightVison, Ragnar Vapeking, D3VOU(23(2, Dickopter, Gaben, H.Lily98, Maligeri2003, Melchiadesian, Rosie, sirok.dominik
Star Wars Jedi: Fallen Order
A(z) Star Wars Jedi: Fallen Order játék fordítása.
| 3.86 MB | 2024. 04. 10. | Dusiii, FartingSquirrel, FEARka, Patyek, Ripp667, Kath, Petra
SnowRunner
A magyarítás eredeti (Steames) 1.469305.SNOW_DLC12 verzióra készült, a megfelelő működés csak ezen garantált. A verziószámot a következőképpen ellenőrizheted: menj a...
| 489.54 KB | 2024. 04. 08. | Lajti, Rocsesz
Thief
A fordítás nem változott, csak új Scaleform betűket, pár elírást kijavítottam és egy új telepítőt is kapott (ami W10+ és...
| 13.32 MB | 2024. 04. 05. | gmiki, istvanszabo890629
Warhammer: Mark of Chaos - Gold Edition
A játék eredetileg magyarul jelent meg dobozosan 2008-ban.A digitális boltokban csak a GoG áruházban szerezhető be. (2024.04.03)Ez a verzió tartalmazza...
| 973 B | 2024. 04. 04. | Andy, Panyi, RaveAir, Seven m
Legfrissebb fórum bejegyzések
Sziasztok !A Styx Shards of darkness magyarítás nem működik a frissített GOG verzióval.Megoldható a magyarítás frissítése?
drbenway | 2024.04.18. - 05:20
Nem igazán keresett meg hozzáértő azzal, hogy hivatalos konzolmodot csinálna xboxra a magyarításból. Én meg egyáltalán nem értek hozzá.Ugyebár vagy 6-7 éve van beépített mod lehetőség konzolos verziókon (és kb. a magyarítás elkezdése, vagyis 2015 decembere óta kérdezik, hogy van-e konzolra magyarítás), azóta senki sem állt elő ilyesmivel.A létező magyarítás...
Sunsetjoy | 2024.04.17. - 21:09
Nos, igen.A magyarításcsomagban van egy olyan dolog, hogy OLVASDEL-TELEPÍTÉS.pdf.Annak az első oldalán ez olvasható közvetlenül az első kép felett: "Ha használsz modokat és nincs hozzá modmagyarítás felrakva, a modok szövegei sok esetben szövegeket írnak át a kezelőfelületen, a játéktérben, építési menüben. stb."Amit nagyadam45 is írt, azt kell felrakni, ha használtok...
Sunsetjoy | 2024.04.17. - 20:59
Akinek sokszor angol az lehet ezért van, én is most használtam először unofficial patch-et előtte nem és addig a magyarítás is jó volt, remélem segítSunsetjoyÜdv! Nem bambáskodtál el semmit, csak nem olvastál figyelmesen.Az a helyzet, hogy az unofficial patch több tízezer sorban változtat az angol szövegen (mivel a feliratokban is...
nagyadam45 | 2024.04.17. - 17:03
Valami baj tényleg van mert anno nekem csak a menü volt angol, mondom azt azért ki lehet bírni. Most az magyar, párbeszéd szövegben már a vault-tech csávó második sora is angol már, fix hogy nem ilyen volt, és még csak most jön a frissítés ami szétkúrja majd rendesen a dolgokat....
nagyadam45 | 2024.04.17. - 16:59
Tyűha! Most látom csak, hogy a világ legjobb Gothic 2 modja, a The Chronicles Of Myrtana: Archolos hamarosan magyarítást kap! A fordítás már béta teszt állapotban van.
tehasut | 2024.04.16. - 23:27