The Walking Dead: The Final Season
The Walking Dead: The Final Season
Evin Evin
2018. október 27. - 20:56

A Talehunters csapata, akiknek az eddigi legtöbb The Walking Dead játék fordítását köszönhetjük, újabb résszel örvendeztetett meg minket; elkészültek a The Walking Dead: The Final Season első epizódjának teljes fordításával.

Ugyanakkor ez az öröm kettős (ahogy Columbo mondaná - "Az egyik szemem sír, a másik üveg"), hiszen mostanra talán már mindenki értesült már róla, hogy a The Walking Dead fejlesztői lehúzták a rolót, és örülhetünk, ha ezt az évadot befejezi egy másik stúdió. És már eggyel kevesebb epizódra is vagyunk a végétől.

De örüljünk most annak, hogy egy újabb részt élvezhetünk magyarul, mely elérhető a készítők weboldaláról és tőlünk is.A The Walking Dead: The Final Season játék teljes fordítása.
EP1 - Lefordítva
EP2 - Lefordítva

Méret: 9,68 MB
Letöltöm
Hozzászólások
linux.alucard linux.alucard
2018-11-07 - 13:28
Nos az volt a probléma, hogy korábban amikor megvettem a Final season-t akkor elindítottam, szépen beállítottam a grafikát és az irányítást gondolván, majd ha jön magyarítás csak feltolom és mehet is a móka. Rossz ötlet volt... valamit bekavart! Megoldás: Kikapcsoltam a cloud sync-et, töröltem a korábbi mentéseket/beállításokat, start game, itt már rá is kérdezett szépen az importra ahol is a helyi adatokat adtam meg de elvileg a telltale cloud-bol is behúzza ha az szimpatikusabb. Szóval start game, exit, cloud sync visszakapcs. Itt rá fog kérdezni, hogy mit legyen a jelenlegi cloud-ban tárolt adattal. Értelemszerűen felülírtam a friss fájlokkal és voálá, working! :) Ennyi, innen megy minden, várom az EP2-t! :D
csemil csemil
2018-11-01 - 09:50
Nekem még nem volt időm kipróbálni. Magyarítás nélkül látja? Ha a nélkül se akkor a te verzióddal van valami.
linux.alucard linux.alucard
2018-10-31 - 20:03
Csak nálam nem látja a The Walking Dead A New Frontier mentéseket?
csemil csemil
2018-10-28 - 08:48
Egy újabb horror :) Köszi a fordítást, és sok sikert a többi epizódhoz is.