Panzer Corps
Panzer Corps
Evin Evin
2019. december 18. - 20:36

Bár a Panzer Corps már nem mai gyerek, túl van a 8. évén.
Aki mégsem ismerné, egy stratégiai szimulátorról van szó, ahol a II.világháború csatáit vívhatjuk meg, egészen az indulástól, az utolsó napokig, mindezt a német hadigépezet illetve a szövetségesek szemszögéből is.

Még 2014-ben készült a játékhoz fordítás Sunsetjoy tolmácsolásában és Ateszkoma segítségével. Azóta sok idő eltelt, és az akkori fordítás kiegészült még néhány DLC honosításával, illetve az azóta megjelent utolsó verzióval is kompatibilissé vált, az eredeti szerző jóvoltából.

A frissített fordítást elérhetitek a letöltések közül.

A Panzer Corps 1.30-as magyarítása
A magyarítás tartalmaz a  DLC-ket is.

  • Afrika Korps DLC
  • Allied Corps DLC
  • Soviet Corps
  • Grand Campaign DLC
  • Sealion DLC
Méret: 1,39 MB
Letöltöm
Hozzászólások
Sunsetjoy Sunsetjoy
2019-12-19 - 08:57
Doom4: Jelenleg úgy vagyok vele, hogy elég volt belőle, de véglegesen nem zárom ki. Plusz ráadásul nem kezdenék nagyon bele addig, amíg le nem csiszolják a hibáit néhány patch segítségével. Bár kulturált szövegfájl volt az első résznél is, egyszerűen odarakták a szövegfájl végére egy kommentsorba, hogy "new lines in 1.20" meg ilyesmi. De akkor is, a téma nem elsőrendű nálam.
Doom 4 Doom 4
2019-12-18 - 23:43
Második részével miújság jövőre kijön?
Sunsetjoy Sunsetjoy
2019-12-18 - 20:58
Megjegyzendő, hogy a fordítás véglegesítésében nagy segítséget nyújtott Ateszkoma fordítótársam, nélküle nem valószínű, hogy elkészült volna egyáltalán ez a frissítés.