A Plague Tale: Innocence frissítés
A Plague Tale: Innocence frissítés
Evin Evin
2019. december 22. - 18:11

Nemrégiben érkezett meg a játékhoz az 1.07-es javítócsomag, mely a korábbi frissítésekhez hasonlóan belenyúlt a szöveges fájlba is, ami elcsúszást, és megjelenítési problémákat okozott az eddig elérhető fordításhoz.

A készítők frissítették a telepítőt, mely elérhető a letöltéseink közül, és immáron kompatibilis az 1.07-es kiadással is.
Amennyiben hibát észleltek, vagy probléma merül fel, a telepítőben található e-mail címen keresztül tudjátok jelezni a készítőknek.


Illetve a fordítás Facebook oldala jelenleg nem elérhető, mely problémán már dolgoznak a fordítók, hogy mielőbb visszaállítsák, és friss hírekkel tudjanak szolgálnia a jövőben.

Az A Plague Tale: Innocence játék teljes fordítása.

Méret: 2,79 MB
Letöltöm
Hozzászólások
jda8fykd jda8fykd
2020-02-04 - 08:02
Nem engedi letölteni és a facebook oldal linkje sem működik esetleg más is találkozott hasonló problémával? Lelehet tölteni máshonnan? köszönöm a segitséget
Zolcsi Zolcsi
2019-12-27 - 19:01
Amit én láttam a játékból az egy nagyon jó játéknak ígérkezik. Valszeg lesz benne pár megható rész is. Mindenképpen meg fogom venni amint eljutok odáig, hogy játszani is tudjak vele. Addig meg túlesik egy-két leárazáson. :) Köszi, hogy frissítitek a magyarítást. Törődtök a munkátokkal. Ezt így kell.
Aryol Aryol
2019-12-26 - 16:37
Köszönjük! Tervezem, hogy megveszem valamikor a játékot!