Törölt felhasználó
Szia kedves Ardea van esély arra hogy december fele vàrhaó egy ki adható fordítás?
Ha csápos hatalmas lényről van szó, az valószínűleg Gonosz szem, és ha jól gondolom, a Keseréj-szigeten voltál? Ha igen, akkor oda min. 70-es szintet érdemes elérni. Habár ha ott már eljutottál a Gonosz szemig, az egyáltalán nem rossz. :-)
Mindenesetre a Gonosz szemet úgy tudod a "legkönnyebben" legyőzni, ha ráugrasz, és a szemét kezded el valamilyen közelharci fegyverrel csapkodni. Ha varázsló vagy, vigyél magaddal valamilyen harcost/kószát stb. Vagy pedig lent a földön a kis szemeket kell támadni, mert azokból táplálkozik. Amikor a földre kerül, csak rá kell csapni a kilógó szemére és kész.
Törölt felhasználó
Köszönöm szépen a választ el nézést kérek hogy sokszor meg kérdezem de ennek a jàtéknak nagyon várom a fordításàt :)
Utolsó friss info:
"Az a helyzet, hogy most belehúztam a tesztbe. Egyelőre tolom a játékot és közben fotózom ki a hibákat, amiket így látok. A Keseréj-szigetet most kezdem, a sárkány meg hátravan. Ha vegeztem az egésszel, a shotos hibákat és a többiek által jelzett hibakat javítom, és aztán kiadom az 1-es magyarítást. Aztán finomítok rajta. Egyelőre csak nálam vagy 150 hiba vár javításra. (módosítva)
Talán - ismétlem TALÁN - november végén ki tudom adni. ".
Törölt felhasználó
Mi újság van a fordítással? december fele meg lesz?
Törölt felhasználó
Na ki próbáltam màr megy e ez a jàték de nagyon szépen megy 1080pbe is fel vettem a grafikàt nagyon szépen muzsikál nagyon várom a fordítást. :)
Törölt felhasználó
Az még sokà lesz addigra fejlesztek :)
Törölt felhasználó
Az a lényeg nekem hogy a dragons dogma fusson nekem :) Az hiányozna még hogy tologatná a megjelenést így is már augusztus óta nagyon várom a fordítást :)
Törölt felhasználó
Hát nem mai az biztos 6 éves gép :)
Törölt felhasználó
Nagyon szépen köszönöm a választ :) türelmesen vàrom :)
Bocsánat, hogy úgy eltűntem, csak eszméletlen sok a munkahelyi munka, és mindig kimerülök nap végére. Van úgy, hogy napokig nem kapcsolom be a PC-t, és csak a mobilon nézem a Discordot - ezért is fordult elő, hogy ott válaszoltam, itt meg nem.
Viszont amikor van még energiám bekapcsolni a gépet, akkor gyorsan indítom a DDDA-t és rögzítem videón a tesztet, meg csinálok screenshotokat a hibákról, ha olyan jellegű, hogy lehet. Végül csak két tesztelőm fejezte be teljesen a játékot, a harmadik még folytatja majd, amikor tudja. Én pedig egyszer csak gondolok egyet, kijavítok minden screenshotos hibát, meg amiket még a többiek jeleztek, és kiadok egy 1.0-s verziót. Aztán rendesen végigcsinálom, és lesz egy végleges, amiben a videókat is végignézem, és egy alapos javítást végzek.
Ez a terv. Szerintem karácsony előtt fogom kiadni, de hogy október végéig vagy novemberben valamikor, azt nem tudom, mert fogalmam sincs, hogy lesz időm/energiám. De lesz magyarítás - ez biztos. :-)
Törölt felhasználó
A videó kari miadt nem idnul sajnos nincs meg a minimum :( egy alkalmazási hibát ír ki nekem.
Törölt felhasználó
El nézést kérek hogy sokszor meg kérdezzem jó rendeben van türelmesen várom. :) Intel Core i5-6500 processzor Corsair 2x4GB DDR4 3000MHz Vengeance LPX Red CMK8GX4M2B3000C15R memória Gigabyte R7 360 OC 2GB GDDR5 GV-R736OC-2GD videokártya. Doom 4 kérdésére válaszoltam.
Konkrétan semmilyen információm nincs, így akár azt is írhattam volna, hogy 2-3 hét múlva megjelenik, de ha valaki rákérdez még egyszer, hogy "mikor lesz kész", akkor +1 héttel vagy +1 hónappal csúszik a megjelenése. Mivel 1 hétig mindenki türelmesen vár, majd rá 1 hétre rákérdez, hogy "MIKOR LESZ MÁR KÉSZ?!?!?!?!?!?", így simán beleesik a "2-3 hét múlva megjelenik" időintervallumba, és akkor a végtelenségig lehet húzni-halasztani a megjelenését.
Komolyabbra fordítva a szót: Tényleg nem tudom, hogy mikor jelenik meg, de dolgozik rajta, amikor ideje és egyéb engedi. Meg fog jelenni. Türelem.