Egy kis videó helyezetjelentésképpen:
Főleg hogy lesz második része is.
Nagyon durván haladsz a fordítással. Fogadd legmélyebb elismerésem. Türelmesen, de tűkön ülök, mert ez egy kiváló játék. Jó lesz majd magyarul is végigtolni.
55% :-)
Valamikor a közeljövőben teszek fel videót is. A múltkor nekiültem, és játszogattam vele, majd csalódottan fogtam fel, hogy egy csomó minden még mindig nem magyar, amire pedig számítottam. Szóval ha lesz is videó, még mindig nagyon sok minden marad angolul benne...
Hát, simán lehet... :D Mindjárt meglesz nekem az 51% is. Talán még egy hónap, és beérem a DOS2-t. :-) Azonban tény, hogy abban iszonyat mennyiségű szöveg van, hiába vagytok rá többen... :-)
Ha így haladsz, hamarosan a DOS2-t is utoléred. :D
Hát pont így :-)))
Mire Te befejezed, én még fasorban sem leszek az enyémmel, de nyilván a DDDA tesztelését semmi pénzért nem hagyom ki. :)
És mire befejezzük a DDDA-t, remélhetőleg utána belátható időn belül én is kész leszek a GF-lal és akkor indulhat ott is a móka. :)
Csipkedd magad, barátom! Hogy fogok így tesztelni neked Greedfallt, ha a DDDA-val kell foglalkozni?
És te hogy fogsz így nekem tesztelni?! :-)
Aztamindenit, gratulálok! :-)
Tudtam, hogy simán be fogsz előzni. :D
Gratula.
Nagyon szépen haladsz! Kitartást, nagyon várom! :)
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
50%, azaz ötven százalék. :-)
Gratula, csak így tovább.
Ez nagyon jó, mire elkészül jöhet a kings bounty 2 is XDXDXD
45% :-)
Megvannak a duplikált sorok is, meg már a "rendes" szöveget is folytattam. Ez most jó kis ugrás volt, mert amúgy is több időm volt ezzel foglalkozni, de nyilván ez nem mindig fog ilyen tempóval menni. Bár azért most lendületben vagyok. :-) Majd meglátjuk...
Ma hivatalosan is megerősítették a folytatását a játéknak. Úgyhogy az E3 igen erős lesz idén ha be is mutatják.
Csak így tovább.
35%
Még mindig a tárgyleírásokat csinálom, hátravan még kb. 1.000 sor. Aztán jöhetnek a duplikátum sorok (minden 2× van a szövegfájlban), és lehet, hogy azzal már megfogom a 40%-ot is... :-)
Kellett is a pihenés.
Várós a magyarítás! Nagyon szépen köszi, hogy foglalkozol vele!
Igen, egyértelműen haladósabb, főleg, ha van időm vele foglalkozni. Tavaly áprilisban kezdtem vele foglalkozni, de a DAI tesztelés miatt hónapokig hozzá se tudtam nyúlni. Aztán meg teljesen kinyuvadtam. Most egy kicsit visszajött a kedvem meg az engergiám a fordításhoz. :-) Így megy ez nálunk... :-)
Hát igen nagyon nagy meló ez főleg ami volt a dragon age-nél. Ez a dogma úgylátom haladósabb.
30% :-)
Hát, a fordítás mellett nem sok időm jut videókat készíteni. Meg nekem ugye a fő profilom sem a videók. Ezek inkább olyanok, mint a képek a galériában: kedvcsinálók, betekintést nyújtanak egy-egy magyarítás állapotába, milyenségébe... Ezt a viszonylag egyszerű videót is, amiben csak 2 vágás van, meg 2 kép beillesztve, több órába telt összerakni, exportálni, meg feltenni a YT-ra.
Egyedül az Esoterica: Hollow Earth-höz van készenlétben néhány videóm, amiből végigjátszást akarok még feltenni, azért is hoztam hozzá létre a listát. De nem ez a jellemző. Legalábbis amíg munka mellett foglalkozom a fordítással, addig így marad. :-)
Felíratkoztam bár elég kevés vidi van.