Fórum Magyarítások Dragon's Dogma: Dark Arisen

Magyarítás
hirdetés

Nem! Én köszönöm :D na meg a sok munkát, főleg a dragon age 3-at :DD

2022. 07. 04. - 22:23
Senior fordító

Immortals Fenyx Rising. Most kb. 3%-nál tartok. :-)

2022. 07. 04. - 19:06
Senior fordító

kagutsuchi, légy szíves, írj nekem a HUNosítók Team - Kapcsolatokon keresztül, hogy felvehesselek a tesztelők közé. Köszönöm!

2022. 07. 04. - 19:05

Szia! Azt lehet tudni, hogy mi lesz a következő projekted?

2022. 07. 04. - 15:37

A konzolvilágba vettem 3190 ért annó.

2022. 07. 02. - 08:05

Nem először, és biztos nem utoljára.

2022. 07. 01. - 20:30

ja amúgy steamen!!! basszus 4,49 euró 30-ról azaz kb 1800 forint! (12ezerről) szóval mindenki csapjon le rá már aki akar :D

2022. 07. 01. - 19:21

Az az pontosan, és közbe a kocsira lövöldöznek a dögök úgy megy a kapuhoz a szekér.

2022. 06. 30. - 14:30

Hát akkor szívesen segítenék (és játszanék előbb is ":D)!

2022. 06. 30. - 14:01

Szia!

Én majd most akarok nekiállni a játéknak. Mivel először tolom alaposan megnézek mindent is :D . Ha gondolod segíthetek a tesztelésben.

2022. 06. 30. - 10:16
Senior fordító

Hát, szedegetős küldetés csak egy van ennyire az elején, amikor Benitának kell 5 napszirmot és 1 holdvirágot szedni a betegek gyógyítására. Más gyűjtögetős nincs. Goblin- és nyúlölős, meg ehhez hasonló küldik vannak még a hirdetőtáblán.

2022. 06. 30. - 07:59
Senior fordító

Figyu, én azt gondolom, hogy szívesen venném a segítségedet, aztán majd meglátjuk, hogy megy. Úgyis adok itinert, hogy mi mindenre kell figyelni a tesztelés közben. ;-)

2022. 06. 30. - 07:57

Ez egy választható volt a szekeret mikor kísérni kellett. Mit kell szedegetni útközbe?

2022. 06. 30. - 05:59

ez vicc volt :D

2022. 06. 29. - 23:15
Törölt felhasználó

De most komolyan az miért mazohista aki Souls-Like játékokkal játszik? Elden Ring, Code Vein, Sekiro ezeket mind kivittem és rohadt jó játékok. Sőt Devil May Cry 5 is Dante must Die nehézségben a legjobb!

2022. 06. 29. - 22:07

Egy kis infó, hogy milyen gamer vagyok! ":D god of war-t legnehezebb fokon vittem végig, ahogy a witcher 3-at is :D, a ghost of tsushimát is :D (általában így játszok és nagyon ritka, ha normálra állítom) és amúgy... imádom a tárgyak és képességek szövegeit olvasni! A küldetések szövegeit is mindig átolvasom, mert történet orientált vagyok! Ja... amúgy souls játékokat is tolom, egyszóval mazochista vagyok! ":DDD

De viccet félre téve, tényleg napi 1 órát rá tudok szánni MINIMUM (első napokban ez úgy is több lesz), azaz lehet, hogy napi kettő lesz, de mindenképp meg lesz az 1 óra. A szövegek olvasása sem probléma, mivel szeretek megismerkedni a játék világával. Ha így megfelelek, akkor persze szívesen játszok ELŐBB 3:) a játékkal! :D

2022. 06. 29. - 18:05
Senior fordító

Hát, ha úgyis újra akarod kezdeni, akkor most már nem mennék bele bizonytalan magyarázatokba. Ha azt a küldetést buktad el, amire gondolok, nem is tudom, hogyan juthattál tovább a főküldetésben. XD

De egyébként ha bárki elakadna a végigjátszásban, szívesen segítek - bár nem állítom, hogy én a tudora lennék a DDDA-nak. :-) Azért pár tippet tudok adni, ha szükséges. Vagy linket egy megoldáshoz (videó, leírás stb.)

2022. 06. 29. - 17:20
Senior fordító

Még van egy kis időd eldönteni, hogy akkor belevágsz-e. Esetleg ha van rá lehetőséged, kukkants bele a játékba, játssz vele egy kicsit, érezz rá, hogy milyen a nehézsége... Ha csak a beszélgetéseket nézem, akkor a napi 1 óra elég lehet a tervezett határidő "betartására". De sajnos muszáj átolvasni a küldetések, a tárgyak és a képességek szövegeit is, amiből pedig iszonyat sok van. :-) Bár lehet, hogy úgy is meglesz.

Amúgy az 1-2 hónap csak egy terv, amihez szeretném tartani magamat, de ezt is sok minden befolyásolhatja, így nincs kőbe vésve ez se.

2022. 06. 29. - 17:10

Igen a gép volt szar egy hd4670 nel e 5400 as procival és 4 giga ddr2 vel volt hajtva, és felvevőnek a bandicam volt. Az a rész volt mikor a barlangba voltam, és ott püföltem hiába. Az új gépen csak magyarul szeretném kezdeni. Failedes küldi csak 1 volt, mikor a hintóval átmegyünk a várkapun és útközbe kell szedegetni valamit. A többi videón is van térkép megnyitva hol jártam már. De a fent lévő sarokba bejutottam már. Ott van valami település küldikkel. A küldetések listáját is belevettem csak meg kell keresni még 2016 ból visszalapozva.

2022. 06. 28. - 22:52

szia hát... jó lenne minél előbb játszani, de nem akarok csak azért igent mondani, hogy játszhassak vele előbb... ":D Azt megtudom ígérni, hogy játszani fogok vele minimum 1-1 órát naponta, mert többet nem tudok bevállalni. :"D

2022. 06. 28. - 19:50
Senior fordító

Hát, belenéztem, de olyan volt a videó, mint egy diavetítés. :-))) Ennyire elégtelen volt a géped, vagy ennyire túlterhelt voltál? Vagy csak a YT lassította be valamiért ennyire a lejátszást? Ezt nem tudtam eldönteni.

Én kettő nagy szőrös dögöt láttam: egy küklopszot és egy kimérát. De lehet, hogy átpörgettem azt, ahol a piros seggű szőrös szörnnyel összecsaptál. Ha nem a küklopsz volt, és mivel azt is írtad, hogy majomszerű, valószínűleg az Apátságnál jártál, és ott kettő ogre van. :-) Ők elég nehéz ellenfelek. Ráadásul, ha csaj van a csapatban, akkor vihogni kezd, és felgyorsul. Aztán dühöngeni kezd, és akkor lesz vörös a segge és a homloka. A vénséges ogre (Keseréj-sziget) meg a férfiakra indul be! XD

https://dragonsdogma.fandom.com/wiki/Ogre

2022. 06. 28. - 18:56

Ez még a tört verzióba volt, már elég nagy területet fedeztem fel, 6 éve a megjelenésekkor csináltam videókat belőle.

https://www.youtube.com/user/Manhuntish/search?query=dragons%20dogma a többi videó is van ilyen tájt.

Nem tudom már mikor csináltam az utolsót belőle, azért ilyen szar a minősége, mert még a nagyon játékra alkalmatlan gépem volt, és 32-es szinten jártam már. A 4 és háromnegyedes-be volt egy hatalmas boss az micsoda?

2022. 06. 27. - 19:56
Senior fordító

Hol akadtál el? Segítsek továbbhaladni?

Vagy inkább tényleg megvárod a magyarítást? :-)

2022. 06. 27. - 08:11

Én már találkoztam a küklopszal úgy öltem meg, hogy felkergettem a sziklára azt nyilaztam. 32 es szintig toltam mikor végleg elakadtam azóta várom a fordítást.

2022. 06. 25. - 09:50
Senior fordító

No problemo.

Az az igazság, hogy én nem nagyon játszottam mágussal, mert amikor megpróbálkoztam vele, idegesített, hogy tök sokáig varázsol, közben ötször megzavartak és sosem tudtam befejezni az igét. Ehhez persze olyan testőrgyalog kellene, amelyik fürge és a mágust védelmezi, de ez már a taktikai része. A lényeg hogyha pl. egy küklopsz fejét akarod megcélozni, akkor majdnem az égre kell nézned, hogy oda vigye a célkört. Ám azt hiszem, nem én vagyok a te embered. :-)

Léci, aki már játszott a DDDA-val mágusként, segítsen YoujoSenkinek! :-)

2022. 06. 25. - 09:16