90% :-))
Hát, ha tudom tartani ezt a tempót, akkor valószínűleg meglesz az idén. :-) Lesz majd egy zárt tesztelés, ami 1-2 hónapot is igénybe vehet, de az idei kiadás eléggé esélyes. ;-)
Nagyon várjuk! Idén van rá esély ,hogy publikus legyen a fordítás?
Beindultál, mint alkesz a felesre.XD Köszönjük a munkádat.
Nagyon jó. Köszönjük a helyzetjelentést. :)
85% :-)))
Törölt felhasználó
Szuper, kosz elore is!!! :-)
Gratula, kitartást, nagyon várjuk már!
80% :-)
Videóra viszont nem futotta az időmből. De majd lesz az is, csak nem tudom, mikor... :-)
Szuper! Elég jól haladsz vele. Nem kis munka lesz a tesztelése sem. Kitartás.
Köszönjük.
Törölt felhasználó
Szuper, kitartást, már nagyon várjuk! :-)
Végre elértem a 75%-ot.
Nem tudom, hogy lesz időm mostanában, de próbálok kiadni egy frissebb videót. Remélhetőleg kissé izgalmasabbat, eseménydúsabbat, mint az eddigi kedvcsinálók. :-)
Hát szilveszterezni mindenkinek bulizni kell.
Hát, így jött ki a lépés. De most legalább a cégnél, ahol dolgozunk, leállás lesz, és jut idő kényelmesen költözni meg kipakolni, és talán még egy pici pihenés is belefér majd. :-)
Na pont így karácsony előtt?
Ha megnézed az előző két hozzászólásomat, akkor könnyen kiszámítható, hogy nem. Ha egy hónap alatt tudok 5%-ot haladni, akkor meg tudjátok saccolni, mikor lesz készen.
Mondjuk most november vége óta 1%-ot tudtam haladni, és ez a hónap a költözés jegyében telik nálunk, úgyhogy január közepére-végére várható a legközelebbi ugrás az állapotban. Ám mivel az a 75% lesz, próbálok majd egy kis videóval is előrukkolni.
És nem, nem adok ki alfa/béta/gamma verziót a magyarításból. :D
Törölt felhasználó
Karácsonyra nem lesz kész a fordítás? :)
Nagyon jó.
70 % :-)
65%
Kissé belassultam, mert most sok minden jött össze, de azért csinálgatom folyamatosan. :-)
Úgy látom, hogy valaki a nyaralást is fordítással tölti. Elismerésem.
60% :-)
Nagyon szépen köszönjük! :-)
Köszönjük a helyzetjelentést. Nem semmi munka áll már mögötted. Kitartást a befejezéshez.