Gratula.
Ez bármikor is lesz kész, nagy kincs lesz.
Gratula, hogy sikerült visszapakolnod?
Sok lesz az egy embernek....
Hát... ha senki, akkor majd én. Kíváncsi vagyok, mi lesz kész hamarabb, a játék 3. része, vagy én ezzel. :D
http://www.kepfeltoltes.eu/images/2021/04/11/1622021.04.11_18.27.png
thx az infot... bízunk benne, h lesz hozzá és megvalósul... thx. üdv.
A szöveget ki lehet szedni, de nem lehet visszapakolni. Ki tudja mikor érkezik tool hozzá, ezért senki se kezdte el.
hi. most akkor nem értem.. egyértelműen berakták a nem fordítható játékok listájába, itt az oldalon.. van még remény? thx. üdv.
Igen. Fordítható lesz. De hogy utána ki fog vele foglalkozni, vagy fog-e valaki, azt senki sem tudja.Személy szerint én nem szeretem az ilyen fajta játékokat és ráadásul a gépem is kevés. És az életemből is csak egy van sajnos, szóval biztos nem vágnák bele a fordításába.
Ez nagyon szomorú hír. 2. végigjátszást már PC-n terveztem (első PS4 Pro-n volt), de már magyarul... :( Később lehet rá esély?
Köszönöm!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hi. ohh de lehangoló, h nem lehet fordítani... :( üdv.
Ha picit visszaolvastok akkor láthatjátok, hogy nem fordítható jelenleg a játék.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Én szívesen beszállnék segíteni, ha valaki már elkezdte.
fordításról valami hír?
Eljutottam az 5-ös csapterig aztán ugyan vannak izgalmas részek. Csak túl sokat kell lovagolni az üres pusztákon. A táj viszont szép legalább van mibe gyönyörködni.
??????
Hát nem vagyok elragadtatva ettől a címtől, túl sok az üres járat.
Nem, köszi!
Az RDR2 fájlokat pedig nem tesszük közzé, akkor sem, ha megy majd az oda-vissza csomagolás. Az oka nagyon egyszerű: nem kérünk a gép ............
GTA5?: http://gtav.forditas.xyz/
De, szívesen segítek bármiben.
még nem lehet visszapakolni a szöveget, addig felesleges fordítani, esetleg más projetben nem szeretnél részt venni?
Én jelentkezek fordítónak.
Eddigi fordításaim: Kisseb weboldalak, phpmyadmin, weblate
Hát remélem egyszer valaki elkészíti. Támogatnám egy kisebb összeggel.
Baker szerint vissza is pakolható, de csak annyit írt, hogy emlékei szerint egy török segített neki.
Könnyen fordítható... is lehetne. Ha nem lenne benne eszement sok szöveg és egyáltalán jó lenne a ki-be csomagoló program már. Kiszedni ki lehet a szövegeket, de a visszarakás még nem nagyon megy. Ráadásul én a társprojektjét, a GTAV-öt fordítom, szóval egy mégnagyobb meló ahhoz nekem nem hiányzik.