Fórum Magyarítások Red Dead Redemption 2

hirdetés

Egyenlőre örüljetek, hogy a fordítók a szabadidejüket feláldozva nem kérnek pénzt a magyarításokért, mert ha már kérnének akkor a fordítokat elküldenék a fenébe, rohadjanak meg, és még egyébb hozzászolások sokasága lenne ebből. Én is várom a Horizon Zero Dawn magyarítását mégse kérdezem minden 5-10 perc után mikor lesz kész. Bár ez nem ide illik, de ugyanígy van az anime fordítok több csapatánál is, hogy jön egy-két paprika jancsi és elkezd hisztizni mikor lesz kész a fordítás. És ott is vannak olyanok akik már elkészítették a fordítást ellopják, és másnak a tollával ékeskedve saját maguk fordításának állítják be engedélyt nem kérve osztják meg. Ott is hobbiból fordítják le ezeket és ott sem kérnek érte pénzt elég nekik annyi, hogy amennyi munkát ölnek bele, hogy saját anyanyelvünkön élvezhessük a fordításokat. Tisztelet a kivételeknek persze, hogy egy idő után már elegük lesz a fordítóknak a sok negatív kommentből, és így elveszí a kedvüket a fordítástól. Én nem egy helyen tapasztaltam már meg ezt, és sajnos ahogy látom egyre több ilyen ember lesz akik nem tudnak türelemmel várni egy fordítást, és ez szomorú.

2023. 09. 24. - 19:43

Ha tudsz angolul akkor minek kel hisztizni hogy "ennyi idő alatt komplett játékot lehet kifejleszteni, vagy egy filmet leforgatni, amióta húzódik ehhez a játékhoz a magyarítás." Ha igy érzed akkor gyerünk nem tart vissza senki csináld meg te a fordítást hiszen tudsz angol is meg biztos 1 nap alatt meg csinálnád.ha meg nem értesz hozzá ne szájalj. kősz

2023. 09. 24. - 18:47
Vezető szerkesztő
Senior fordító

A fordítók nem fejlesztők, plusz nem egy egész csapat, hogy egy fordítás elkészülésének idejét egy komplett játék kifejlesztéséhez kellene hasonlítani. Ráadásul nem is ez a munkájuk, hanem ez a hobbijuk. Mintha számon kérnélek téged, akinek mondjuk a hobbija a futás, hogy miért nincs meg a napi 50 km.

2023. 09. 24. - 17:15

De minek kell ilyent csupán megírni neked?

Ha tudsz angolul akkor minek neked a gép magyarítás?

Ezzel csak elveszed a fordítók kedvét,minket meg akik kitartóan várjuk csak szarba hozol vele.

Ha te nem vagy ráutalva erre a projektre akkor minek írsz hozzá és szítod a tüzet..

2023. 09. 24. - 17:12

Én egy szóval nem mondtam hogy nem tudok angolul. Te nagyon félreértettél valamit. Amúgy is ott van hozzá ezer éve a gépi magyarítás. Én csupán megírtam hogy ennyi idő alatt komplett játékot lehet kifejleszteni, vagy egy filmet leforgatni, amióta húzódik ehhez a játékhoz a magyarítás.

2023. 09. 24. - 16:59

Egy szóval nem mondtam, hogy nem tudok angolul.

2023. 09. 24. - 16:55

Annyira bírom az ilyen embereket, azon gondolkodtál esetleg hogy az ilyen emberek miatt mint pl te nem fog elkészülni a magyarítás mert folyamatosan zaklatjátok azt aki csinálja a fordítást? Szerencsétlen fordítóktól teljesen elveszitek a kedvet hozzá, már konkrétan olyan mintha kötelező lenne bárkinek lefordítani a játékot,csak azért hogy te játssz vele ha ennyire egy türelmetlen vagy akkor inkább tanulj meg angolul aztán fordítsd le magadnak. Ja hogy az meg már túl nehéz lenne? akkor meg ne siránkozz. Szeretném ki emelni hogy nem azokra gondolok akik meg kérdezik egyszer pl hogy ál a fordítás hanem mint pl "Az egy dolog, hogy ingyen csinálják, de amennyi éve húzódik már ez a fordítás, azalatt ki lehet fejleszteni egy egész játékot." az ilyeneket írókra gondolok. Elnézést mindenkitől csak már idegesítenek ezek az emberek

2023. 09. 24. - 16:40

Nektek meg ennyi idő alatt már fel kéne fogni, hogy a fordítást ingyen csinálják, a szabadidejükben. De még ez se megy...

2023. 09. 24. - 13:30
Törölt felhasználó

Ahogyan ennyi év alatt meg lehet tanulni perfektül angolul is.... nem sírni kéne ,meg számonkérni a dolgokat állandóan.

De persze ezt is kurjátok a sírásaitokkal hátha ezt is hagyják a vérbe...a sok gyökér miatt.

2023. 09. 24. - 11:51

Az egy dolog, hogy ingyen csinálják, de amennyi éve húzódik már ez a fordítás, azalatt ki lehet fejleszteni egy egész játékot.

2023. 09. 24. - 09:14

Itt konzolos fordítás nincs.

2023. 08. 30. - 06:34

De viszont én Ps4-re várom

2023. 08. 29. - 15:29

Sziasztok hol tart a dolog ? Nekem már mindeggy lenne hogy gépileg fordított vagy sem csak csak végre magyar szöveget lássak benne.

2023. 08. 29. - 15:26

Reméljük révbe ér egyszer :)

2023. 03. 28. - 20:20
Moderátor
Senior fordító

Drukkolok. :-)

2023. 03. 27. - 19:53
W4T

https://www.youtube.com/channel/UCEO3U706c2uC4DHoh68W6qw

2023. 03. 27. - 01:39
W4T

Jó fordítókkal relatív hamar kész lenne, persze kellenének segédek is, és mindenki tudja melyik fejezetetet fordítja...

2023. 03. 27. - 01:35
W4T

Szia, van bőven fordítani való, ami nem megy kárba, akik az openiv-t váltották a háború miatt, óóó ott vagy, mivel openiv github oldalán az a kemény 5 ember között ott vagyok... ;)

2023. 03. 27. - 01:30
W4T

Persze van pár videó a youtube csatornákon... ;)

2023. 03. 27. - 01:14
W4T

Sziasztok, azért nem lehet tudni, hogy áll a projekt, mert akár technikai gondok is lehetnek "youtube csatornákon kifejtettem", én nem merném meg kockáztatni a kirúgást, ha már fizettem érte, nem keveset, kcd-é nálam a top, de sajnos kevesen fogják értékelni, mert az igazi rpg-é, van pár a4 oldal puskának így se sikerült... rdr2 linerális szövegkönyve de viszont nagyon masszívan vissza van fejteve, szinte mindig videókkal is segítve, de ehhez kell egy szint... ;)

2023. 03. 27. - 01:13

https://www.youtube.com/playlist?list=PL12t39DC_wnhYxZSHzSjXEevXSylbCbnb

2023. 03. 25. - 22:58

Neharagudj, csak nem gondoltam,hogy egy hónappal előttihez szólsz hozzá.Bocsi mégegyszer.

2023. 02. 21. - 21:07

Ki szólt hozzád? Kaszajoconak címeztem a hozzászólást. Kérlek, vegyél egy picit vissza a nagy arcodból. THX

2023. 02. 21. - 20:31

Én is angolul toltam ki.

2023. 02. 21. - 07:20

Írtam,hogy nem állok neki magyarul.Én nemtudok angolul,de te vagy olvasni nem tudsz vagy a magyaroddal van gikszer.

2023. 02. 20. - 21:37