"A Baker Online® 14 évnyi működés után megszűnt."
No comment...
Pont ezért vannak törölve a nem témába illő üzenetek midnenhol, mert mindig feszültséget indikálnak, és mindig lesz aki reagál rá, amire megint reagál valaki és így tovább, ahogy most is, és ezt megakadályozva kerülnek törlésre a témába nem illő üzenetek.
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Nem (csak) itt törölnek ha szabályzatot sértő üzeneteket írnak a felhasználók, hanem mindenhol.
Egy adott oldalra regisztráláskor elfogadsz egy szabályzatot, amit ha bárki megsért azt figyelmeztetés nélkül törölhetik az oldal moderátorai/üzemeltetői. (ha én írok egy nem oda illő üzenetet, a többi moderátor azt is törölheti) Kár ezen agonizálni bárkinek is.
Ha törölték egy üzenetedet a moderátorok, akkor feltehetőleg a szabályzat valamelyik pontját megsértetted. Hozzáteszem nem csak az üzenetedet törölhetik, ha folyamatosan szabályzatot sértesz.
Látom itt azért törölnek rendesen ha nem tetszik valakinek a hozzászólása :) *****
Moderálta: Cyrus (2021. 05. 01. - 11:36)
A fordító részéről idézek:"A projektek titkosak és bizalmasak. Elkészültükkor váratlan módon fogunk értesíteni Titeket."
Nem olyan rég(pár napja) még ez volt kiírva: "Figyelem! A lentebb található projektek nem jelentik azt, hogy csak mi készíthetünk hozzájuk fordítást. A programok megtalálhatók a neten (ingyenesek vagy fizetősek), tehát bárki nekik állhat. Nem kell ránk várni."
Most akkor?..
Azt éreztem,hogy a szóba bele fogsz kötni :)
Rossz szóhasználat, a helyes a magyarítható vagy fordítható.
Nem kamu hír, vagyis az hogy már fordítható, volt idő amikor nem volt fordítható. Hogy a fordítás valóban készül -e, azt majd az idő megmondja.
A fordíthatóság nem úgy működik sok esetben, hogy megjelenik a játék majd rögtön fordítható is egyes játékok. Sok esetben a szövegfájlok szándékosan a játékkészítők által rejtve/kódolva vannak (pont azért hogy ne módosítgassák őket), ahhoz hogy ezeket megtalálják és fordíthatóvá tudják tenni egyes hozzáértő emberek (moderek/fordítók/stb), ahhoz sok esetben olyan programokat kell írni, ami időbe telik és van amikor ez nem is lehetséges.
Persze vannak ellenpéldák is, ahol semmilyen nehézséget nem okoz a fordítás mert egy szöveges állományban megtalálhatok a nyelvi fájlok.
Azóta már megoldódott ez a dolog. *****
Anno valahol pedig azt olvastam,hogy a játék sajnos nem magyarosítható ezért nem is csinálja senki sem.Most akkor ez kamu hír?
Természetesen az utolsó mondat.
Értem. Melyik része a false infó?
Bölcs ember az, aki ezt megfogalmazta. 🙏
🦑 🦐 🦞 🦀 🐡 🐠 🐟 🐬 🐳 🐋 🦈
Igen sokan látták/láttuk a cikket megjelenésekor, kár hogy false infót is tartalmaz. 🤐
Ezzel a hírrel és úgy általánosságban egy clickbait hírekkel kapcsolatban, idézet második fele egy discord üzenetből:
... nem egy fordítás elkezdése a hír, hanem a befejezése.
https://www.pcguru.hu/hirek/keszul-a-red-dead-redemption-2-magyaritasa/62139
Na pont mikor a játék végénél járok akkor kezdik el :D:D
A W4T már elkezdte, jelentkezz, ha besegítenél: https://www.facebook.com/w4team
Baker is rákapott.
Kár érte.
Megérdemelt volna egy normális fordítást.
Yo. Nem tudom nem használtam csak értesültem róla, hogy van ilyen de a leírásban amúgy minden le van írva mit kell és hogyan . A lényeg, hogy ennek a modnak a segítségével elméletileg le lehet fordítani a gémet, legalábbis a sztori módját biztos mert azt írja. Akit érdekel a dolog azt kipróbálhatja gyakorlatba is :).
Várós nekem is!
Norby! Ez mod mit is csinál pontosan és, hogy működik?
Szerintem ezt használja: https://www.nexusmods.com/reddeadredemption2/mods/364?tab=description
Én azért sok sikert és kitartást kívánok! ;)
discordon bejelöltelek
Csak nehogy beleunj a várakozásba, szerinted az utóbbi években hány ilyen lelkes amatőr hitegette itt az embereket ilyen olyan nagy játék magyarítás elkészítésével??? Fogalmuk sincs mire akarnak vállalkozni, persze 1-2 hónap és kiderül. ilyenkor kb fél évig jön a hazudozás, majd érthetettlen módon tönkre megy a hdd vagy a számitógép amin dolgozott, meghal a kutyája, munka helyi gondok stb stb... volt már minden. A végső stádium pedig hogy eltünnek örörkre. Ez a jól bevált forgatókönyv. :-)