Fórum Magyarítások Red Dead Redemption 2

hirdetés

Hali, foglalkoznak vele, napi szinten fordítják. Kb 40%-on áll.

2024. 12. 09. - 16:02

Sziasztok,azt szeretném megkérdezni,hogy a W4T csapat még foglalkozik a fordítással vagy abszolút abbahagyta? És ha igen,akkor hány százalékon áll a fordítás?

Csak mert hiába írok nekik sosem válaszolnak!

Előre is köszönöm a választ!😃

2024. 12. 09. - 12:54
Törölt felhasználó

Iszol te eleget? :)

2024. 12. 08. - 18:56

Teljes játék lehet epicen.

2024. 12. 08. - 17:45

A cenzúra az megy :-D

2024. 12. 06. - 17:38

Értem. És köszönöm.

2024. 12. 02. - 11:01

RDR2-re még nem jelent meg a MAGYARÍTÁS, még készül. Gondolom valami gépi hulladékot telepítettél, attól ne várj csodákat. Gépi témával kapcsolatban itt nem fogsz segítséget kapni, mivel itt az tiltva van.

2024. 12. 02. - 09:06

Sziasztok.

Lenne egy kérdésem hátha esetleg tud valaki segíteni.

Rdr2 telepitve van a Rampage trainer,de ahogy ráteszem a Magyarositást onnantól kezdve használhatatlan lesz. Csak az üres sorok látszanak a trainerben.

Esetleg találkozott valaki már ezzel a problémával? És van e rá megoldás.

Válaszotokat előre is köszönöm .

2024. 12. 02. - 03:55
Törölt felhasználó

Sziasztok tegnap jelent meg a red dead redemption első része 14 év után pc-re is. Azt szeretném megkérdezni hogy meg oldható e egy normális fordítàs?

2024. 10. 30. - 07:03

Október 29.

2024. 10. 09. - 10:27
Senior fordító

Nem vagyok érintett, de inkább én válaszolok, mint más:

Az első rész már le van fordítva konzolra, így ha megjelenik PC-re, akkor szerintem az első részt fordítók kinyerik belőle a szöveget, átültetik a PC-s változatra a fordítást és hajrá. Ha könnyű megoldani, akkor szerintem 1-2 hét, ha nehezebb, akkor több lesz. De még egyszer: Nem vagyok érintett, de gondoltam kell egy értelmes válasz a kérdésre.

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2024. 10. 08. - 17:02
Törölt felhasználó

Csak megéltük. Jön az első része pc-re... Mikorra lesz kész a magyarítása? :)

2024. 10. 08. - 16:34

Hát nem kis pályás az igaz, jó hosszú végigtolni. Az első részét is itt majmolják már a pc-s átiratot, azt nem akarják bejelenteni hivatalosan is:D :D

2024. 09. 18. - 18:41

Elég sokáig bárki letölthette a KCD-t, aki belépett a W4T discord csatornájára, annyit kértünk, hogy jelezzék a hibákat.

Több százan leszedték, de csak páran vették a fáradtságot, és küldtek vissza valamit, végül lekerült a magyarítás a csatornáról is.

Az RDR2-t élő projekt, naponta foglalkozik vele 1-2 ember, de mivel mivel rengeteg a szöveg, ezért lassan halad.

2024. 09. 18. - 17:01

Teljesen igazad van, szerintem sosem fogják kiadni sem a RDR2 sem a KCD magyarítást. Mindig van indok, hogy miért nem, végül majd vagy eltűnnek nyomtalanul vagy ráfogják az elégedetlenkedőkre, hogy miattuk nem lesz publikus. Pedig amúgy ám készen van :)

Szerintem kiadhatnák olyan formában ahogyan van "bétaként", aztán a közösség segít helyrepofozni

2024. 09. 18. - 13:26

Nem tudom mi ebben a politika, és az Ukrán nyelvnek ennek mi köze hozzá de legyen igazad, elnézést.

2024. 09. 16. - 22:01

Politikát nem kéne behozni, pláne nem ilyen faszságokat hogy rühellik ezt az országot.. Képzeld Ukrán nyelv is van benne...

2024. 09. 15. - 11:47

Egy dolgot leszögeznék, minden tisztelem a magyar hobbi fordítóké! Többet is támogattam már de ha meglátom, hogy ha a 4wt csapat fordít valamit tudhatom, hogy ne várjak semmi épkézláb választ, vagy évekre felejtsem el a játékot. Lehet megtanulhatnék már angolul. Nem értem miért vállalnak be ekkora munkákat. DC-n is ilyen válaszokat kapsz, egyszerűen nem lehet értelmezni. Csoda hogy a fordításaik nem ilyen állapotban jönnek ki, egyébként ha kijön arra nincs panasz az tény. KCD fordítás is már vagy 1-2 éve mondhatni kész van, sokan csorgatják rá a nyálukat de nem, ők nem adják oda senkinek megvárják míg a fejlesztők beteszik a játékba. Nem tudom mekkora egótól vezérelve tartják vissza és várják el tőlük hogy a 7 éves játékuk fordításával foglalkozzanak, mikor nagyban a második részére vannak ráállva. Főleg pont egy p*csányi ország fordításával amit a világ nagyrésze rühhel vagy nem is tud a létezéséről. Hol a józan ész? (Jótanács, ha karakterekkel akarsz spórolni, felejtsd el a pontpontpontjaidat......)

2024. 09. 15. - 08:11

Hali, a fordítás akkor most hogy áll,sok van még hátra belőle? Várható a közeljövőben,hogy kész lesz?

Előre is köszönöm a választ! 😁

2024. 07. 20. - 16:26
W4T

Csak próbáltam nagyon tömören, mert a fórumnak van hozzászólás karakter korlátja. Egyszer ment a levesbe, amit írni akartam anno itt fórumon. De aki akarja kitudja hámozni. bocsi

2024. 07. 16. - 21:05

Én is akartam kérdezni, hogy ezmiez, de betudtam annyival, hogy valószínűleg ez a "nagyok" számára értelmezhető bennfentes szakzsargon, én meg csak egy amatőr felhasználó vagyok, úgyhogy nem okoskodtam. De így, hogy más sem érti, azért kicsit megnyugodtam XDD

2024. 07. 16. - 17:22
Vezető szerkesztő

Elolvastad ezt azóta amióta elküldted?

Én megpróbáltam elolvasni és értelmezni, meg azt, hogy pontosan kinek és milyen indíttatásból küldhetted, de számomra nem derült ki.

Bár lehet csak a fórum hiányossága a gond, hogy nincs szerkesztés.

Megkérdezném mire gondoltál amikor leírtad ezeket a magyar szavakat egymás után, de inkább csak költői a kérdés, nem biztos, hogy látni szeretném a választ. Sőt.

Az élet csak egy álom, útban a halál felé!

2024. 07. 13. - 20:46
W4T

Szeretem én a kihívást, de nem erre számítottam, hogy csak pár ember foglalkozik a világon vele... https://www.youtube.com/watch?v=KkRp_nCNYbM

2024. 07. 12. - 01:31
W4T

Nézzük azt nexusra kiadtam egy angol kiadást, bár ne kellett volna... Gta-nál próbált valamelyik csapat rá venni, emeljem be a fordításukat. Egy másik csapat itt kiosztott, akik folytatták tovább több nap egy verziókövetés, oké akkor hash kulcs visszafejtés egy 12 éves gépen "https://www.youtube.com/watch?v=vvB4JQe1Dwk" már akkor vicces volt ez a beírás... Amennyire lehetett vissza lett a szövegkönyv fejtve "szinte mindenhez is van videó az egyjátékos módhoz, sajnos ezzel a reakciók miatt kellenek csak így lehet megtalálni oké pár sor de bosszantó", de sajnos nem lehet tudni pontosan mit is kell fordítani, mert lehetnek így is online szövegek, mert az azonosítók nincsenek visszafejtve bár masszívan meg vannak újságcikkek vagy levelek sorai azok szívások semmi azonosító nincs meg még, hogy esetleg sorban legyenek a szövegek, persze akik régóta fordítanak tudják ez se jelent semmit... Miért is nehéz előrehaladást mondani... https://mega.nz/folder/yfwWWJTS#29yHbeX4V6ZmDkmTLu9yXg Sajnos openiv "kurva háború" cucca jobb lenne mert codex-nél nincs megoldva a konfliktusok kezelése "persze több meló lenne openiv cucca", már kereshetőek csak majd le is kell programozni "egy igazságtábla formájában" lexy-t nem érdekli kb egy lónak legyen-e töke az fontosabb... https://github.com/w4team/Codex.Games.RDR2.language_strings https://github.com/cpmodding/Codex.Games.RDR2.strings https://github.com/OpenIV-Team/RAGE-StringsDatabase cp múltkor jól tele baszta nem kellő kulcsokkal, meg is jegyeztem neki "CP — 2024.05.14. 21:20 one same name won't change much inkább viszem külön, amúgy sincs más lehetőség a teljes szövegkönyvhöz azonosítókkal... amikor nem csak fordítani kell egy játékot... ;)

2024. 07. 12. - 01:20

Inkább nira. vagy mira.Már nem emlékszem.

2023. 10. 18. - 19:47