Fórum Magyarítások Red Dead Redemption 2

hirdetés

Miért nem segítesz be?

2023. 02. 20. - 21:08

hi. most is raktak fel egy hosszú videót yt-ra... türelem... üdv.

2023. 02. 20. - 20:48

Nem a türelmetlenség a lényeg hanem, hogy több éve készül állítólag de nem lehet tudni hogyan áll a dolog.Lehet már jegelték csak nemtudni róla.Más talán megcsinálná ha köztudott lenne,hogy nem halad már.Én nem állnék neki angolul semmiképpen.Kivárom türelemmel tökmindegy mikor lesz kész.Csak kár,hogy semmi infó nincs róla.

2023. 02. 20. - 20:20

+1

A másik meg azt nem értem h hogy lehet ennyire türelmetlen lenni amikor több száz, ezer játékhoz van fordítás, vagy ott van a képernyőfordító a kisebb szövegű játékokhoz..

2023. 02. 20. - 18:10

Szerintem inkabb itt te vagy bunkó, tök ingyen csinálják nekünk a fordítást, naponta kerdezgetik tőlük hogy mikor meg miert nincs már kész, holott egy forintot nem fizetett nekik senki. Örüljetek hogy csinálja egyáltalán valaki

2023. 02. 20. - 13:01

Hát amit kapnak az se semmi, írták nekik hogy annyi idő alatt magát a játékot lefejlesztik, míg ők megcsinálják a magyarítást.. ( a Kingdomhoz).

2023. 01. 05. - 19:05
Törölt felhasználó

Nekem válaszoltak, de csak amolyan kihaénnem stílusban, ezt írták, halad, de rohadt sok a szöveg...meg azt, hogy érdeklődő bezzeg van, de segítség az nincs...hát elmehetnek a *csába! Inkább végigjátszom angolul mintsem ezekre a nagyszájú hülyegyerekekre várjak!

2023. 01. 05. - 17:40

Én írtam is nekik pár hete,látták,de semmi válasz :/

2023. 01. 05. - 17:24

Én megnéztem a W4T fb oldalát, augusztusban posztoltak egy videót a RDR2 magyarítással kapcsolatban de azóta nincs infó. Fél év azért hosszú idő.

2023. 01. 05. - 16:06

2023.01.01 - 10:55:28 van.

Egy posztot kellett volna csak visszaolvasnod, de ezt inkább ne firtassuk.

2023. 01. 01. - 10:56

Sziasztok!

2023.01.01, 03:15 van

Lehet tudni valamit a fordítás állapotáról, így bőséges 4 év távlatában vagy ez inkább olyan hagyjuk és ne firtassuk dolog?

Mert van ami nem szar

2023. 01. 01. - 03:19

Szia!

Készül. Az FB oldalukon nyomon is tudod követni a fordítás állását: https://www.facebook.com/w4team/

2022.02.15-én 20,0%/10,5% volt, azóta már biztos haladtak.

2022. 03. 04. - 07:33

Sziasztok! Dolgozik ezen még valaki/ valakik? Ha igen meg szabad kérdezni hogy hol tart a fordítás?

2022. 03. 02. - 09:44

Sziasztok!

Amíg készül a rendes fordítás a kevésbé jól angolul tudok számára szerintem jó alternatíva volna külön kigyűjteni szókártyákra a kevésbé ismert szavakat, szókapcsolatokat így játék közben már mindenki számára érthető lenne a benne lévő angol dialógusok és közben az idegen nyelv tanulására is jó lehetőség lenne ez.

Én most próba gyanánt kigyűjtöttem az első kettő küldetésből a szavakat és ahogy teszteltem tök jó volt, hogy olyanokat is letudtam fordítani amiket alapból nem ismertem volna, nem kellet az idegen szavakat egyesével lefordítani ezzel is javítva a játékélményt.

A küldetések szavait itt tudjátok megnézni:

Első küldetés

Második küldetés

Ezekhez kapcsolódó nyelvtanok:

Can - Could

Jövő idő

Próbáljátok ki ti is és ha bármi gondolatok van erről, működő alternatíva lehetne-e ez akkor nyugodtan osszátok meg véleményeiteket itt a fórumon.

2022. 01. 23. - 11:19

Akkor jó.

2021. 12. 22. - 00:03
Senior fordító

Technikai téren jelenleg csak egy verzió van. Egyelőre ez így is marad. Tudom mire képes a DeepL, így azt is, hogy mire nem képes.

2021. 12. 21. - 15:29

Értelek, de ugyanarról a verzióról beszélünk?

Nekem nem tűnt fel, csak néha, pl. amikor ki akarok lépni a játékból, hogy a gombok nincsennek sehol, vagyis nem látszódnak. Megkérdezi ki akarok-e lépni és nyomok vakon egy Enter-t és kilép. Eddig vakon mindig tudtam, hogy mit kell ilyen esetben nyomni, és eddig mindig jót nyomtam, de nem tűnt fel, hogy olyan gyakran előfordult volna a kilépésen kívül. Ha mégis lenne ahol túl zsákbamacska ott kilépek, belépek angolul, és megnézem, hogy mikor mit kellene nyomni, aztán visszaléopek magyarul és már tudom. Lehet túl elfogult vagyok, mert végre értem a történetet, végre értem, hogy ki mikor mit beszél, és hogy mikor miről van szó a történet szempontjából, online is. Egy pici bosszúságot azért okozott ez a vakon képernyő dolog, de ez a legkevesebb, az érthetőség nekem megér egy kis bosszúságot.

Azt, hogy az első átvezetőben nem volt felirat, már nem tudom, mert én azt még év elején a google fordítós verzióval kezdtem el játszani, az elég gány volt, érteni is nehéz volt, és nem is játszottam vele csak pár küldetést, utána nemrég most novemberben kezdtem el újra, de akkor már a DeepL-es verzióra, ami köröket ver a googlera minőségben. És nem rémlik olyan átvezető, ami ne lett volna feliratozva, de nem az első küldivel kezdtem, hanem ott, ahol abbahagytam év elején, vagyis onnan, amikor útra kelnek a havas hegyekből.

Beléptem most a játékba, és megnéztem, mert eddig nem tűnt fel, hogy ne lett volna ő és ű betű, és valóban van benne van ő és ű betű, és minden más ékezetes betű is, az ő és ű betű esetében ilyen kis cuki fordított V alakúak az O és az U fölött a vonások, de ránézésre simán tudható róla hogy melyik az ő és melyik az ű, ezért nem emlékeztem olyanra, hogy fennakadtam volna rajta bármikor is.

2021. 12. 20. - 23:29
Senior fordító

Nem néha, hanem egyáltalán nem látszanak a gombok. Elég zsákbamacska, hogy az enter mikor megy...

Ékezet: majdnem elfelejtettem, hogy csak az ő, ű hiányzik.

Videók: az első átvezetőben angolul sincs feliratozás. A többiben is csak talán...

2021. 12. 20. - 13:44

Ha arra gondolsz, hogy egyes esetekben nem látszódnak a gombok, ez gond, igaz, mármint már akinek gond... Mert amúgy a gombok ott vannak, és aki párszor már látta a játékot és tudja, hogy mit kell megnyomni, az megnyomja a billentyűzeten, és működik a kilépés is, csak egy kicsit gondolkodni kell. És az átvezetők nem tűnt fel, hogy ne lennének feliratosak, és ékezetes betű is van bőven.

2021. 12. 20. - 11:15
Senior fordító

Nincs gond a kilépéssel sem? Avagy: nem gond, ha nem lehet kilépni. Végtére is... Nyilván az sem baj, hogy egy darab ékezetes betű sincs. És nyilván az sem, hogy a sztorimód átvezető videói nincsenek feliratozva.

/Uff.. mondá' a bölcs indián... van abban a folyóban arany, uff... tegnap tettem bele sápadt testvér!/

2021. 12. 19. - 14:40

Köszöni, de nagyon szépen és 80-90%-os érthetőséggel működik jelenleg is (ami az angol érthetőség többszöröse) online is bannolás nélkül. Addig jó lesz, amíg nem lesz kész a kézi, utána majd váltunk az utóbbira.

2021. 12. 19. - 07:17
Senior fordító

Nekem mindegy, hogy mivel teszitek tönkre az accountotokat, nekem megvan a játék teljesbe, aztán mindenki úgy szúrja el a profilját ahogy akarja :)

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2021. 12. 18. - 17:47

Miért bannolnának ? ne írj már baromságokat.. az a 400 ft meg kb 6.000 -10.000

2021. 12. 18. - 16:10
Senior fordító

Sőt, még bannolhatnak is, az egész accountoddal és az összes játékoddal együtt. Megéri 400 Ft-ot spórolni...

"Csak szólíts TRC-nek!"

Weboldal | Facebook

2021. 12. 18. - 10:22

A Red Dead 2 ha megvan az online akkor csak 1600 ft a rockstarban... Nem tudom meddig él a lehetőség.

Epicen megveszed az online-t akcióban kb 2000 ft - de tudod refundolni itt: https://www.epicgames.com/account/transactions?lang=en-US

Elindítod a játékot, majd a játékon belül megveszed kb 1600-ért. ha kész uninstall majd rakd újra a rockstaros klienssel. és van 1600 -ért Rd2. :D Persze benne van hogy visszaveszik, mert valaki elbaszott valamit...

2021. 12. 17. - 23:34