Fórum Magyarítások Mass Effect Andromeda

hirdetés
HJ
Senior fordító

Ráadásul a "Letséges" is el van írva... -> Lehetséges

2024. 01. 28. - 09:59

Szia!

[BUG] A belső érzékelők jelzik, hogy ez az eszköz egy fejlett energia megszakító és logikai áramkörként működik. Letséges felülírni ezt a működést egy hagyományos megkerülő csomaggal, ha az eszköz belső működése lehetővé tette.

A kijelölt részt jelen időbe kéne tenni, mert az egész mondat abban van! Ez csak az egyik ilyen.

A páncéloknál nem mellkasnak kéne hívni a testpáncélt, hanem testnek, szerintem.

2024. 01. 28. - 09:11

Szia!

Köszi az észrevételt, javítani fogom. Lecserélem az említett Próteai -> protián Rachni -> rekni szavakat is.

2024. 01. 27. - 18:59
HJ
Senior fordító

Ki kellene javítani a több ezer "Írjunk Mindent Indokolatlanul Nagy Kezdőbetűvel Mint Az Angolok" hibát is... A magyar helyesírás szerint ez hiba ám.

2024. 01. 27. - 16:30

Szia Gordon. Nem tudom, hogy állsz a lektorálással, de ha kellene valaki akkor keress meg privátban.

2024. 01. 27. - 13:50
Senior fordító

Szia!

Engedj meg egy javaslatot. Tegnap értem a végére a Mass Effect™ Legendary Editionnak, s belenéztem az Andromeda elejébe /az 1.3-as magyarítással/. (Kis gameplay, kódex olvasgatás, stb). S 2 dolog nekem nagyon szembetűnő volt, vagyis zavaró. (Kissé olyan, de nem annyira, mint a pusztító - kaszás párosítás, a gyári fordításban régen). Amit a későbbiekben lehetne egységesíteni akár, ha megfogadod:

Próteai -> protián

Rachni -> rekni

Mivel a trilógia adja ennek a játéknak is az alapját, és ott mindenhol így szerepel, célszerű lenne közös nevezőre hozni majd ezeket is.

---

Illetve még valami. Ennek a félrefordításba sokan beleestek már (:

Ha megnyitjuk a térképet, van egy olyan gomb magyarul, hogy [x] legenda mutatása. A Legends, az itt inkább jelmagyarázat lenne.

2024. 01. 27. - 11:42

Szia!

Köszi, javítottam az általad említett nyelvtani hibákat.

Valamint, az említett "{i}bármi{/i}" jól gondolod, a forrásban dőlt betűs szó, gondolom erre a sorra gondolsz:

But {i}whatever{/i} it is, I promise: I'll get over it lickety-split.

De {i}bármi{/i} is legyen, ígérem: túl leszek rajta, mint a villám.

Ezeket nem piszkáltam meg, úgy fordítottam ahogy a forrásban vannak. Ezért maradtak benne az ilyenek.

Még továbbra sincsenek befejezve a javítások, módosítások. Folyamatban vannak.

Feltöltöttem a javítást az alábbi linken tölthető

MEA-HUN_V103a

2024. 01. 27. - 09:53

Szia! A mass effect andromeda fordítással van egy kis gondom,(nyelvtani).A nyavalyás "ly-os", nem pontos"J", a hagy szót csak olyanképpen használuk, hogy otthagy, elhagy STB.Felszólító módban: hadd vagy hagyd!

Éppenséggel bele tudbék piszkálni a Frosty editorral, de ott megtalálni plyen hibákat...!

Mégegy: vannak benne hasonló hibák, "{i}bármi{/i}", (idézőjel nélkül). Valahogy benne maradt ez.

Gondolom ez csak a dőlbetűs szót jelölné. Van még pár ilyen.

2024. 01. 26. - 10:52

Sziasztok!

Újabb javításokat eszközöltem a MEA honosításban, a javított 1.0.3-es verziót az alábbi linken tölthetitek le.

MEA-HUN_V103

Továbbá a Frosty Mod Manager 1.0.6.3-as verziója minden beállítás nélkül viszi a modot, legyen az Steames vagy EA Appos.

Forsty Mod Manager 1063

Szép napot!

2024. 01. 20. - 14:46
HJ
Senior fordító

Tavaly szeptember elején már írtam a 2 dll cseréjéről :) De persze az EA app, Steam, virágbolti és a más-más verziós (1.0, 1.1, deluxe) kiadások, a más-más verziós Frosty Managerek okozhatnak meglepetéseket.

2024. 01. 04. - 18:13

Hatalmas köszönet a fordításért! Nálam az itt irtattak egyike sem segített a játék futtatásában a Frosty-n keresztül. Nekem az oldotta meg a gondot, hátha segít másnak is.https://www.youtube.com/watch?v=RsZzQ-hm848

2024. 01. 04. - 12:23

Most fogom én is kipróbálni, egyébként az oldalon hogy hogy nincs fent a fordítás?

Lets Game!

2023. 12. 17. - 22:02
HJ
Senior fordító

Pár napja megjelent a FrostyModManager 1.0.6.3 (nem béta!) is. Azzal is indul rendesen.

2023. 10. 09. - 20:48

Sziasztok!

Ha szeretnétek letölteni a MEA honosításának javított 1.0.2-es verzióját, az alábbi linken megtehetitek.

MEA-HUN_V102

Szép napot!

2023. 10. 08. - 15:02

Köszi a segítséget HJ :). Sikerült működésre bírnom a beta Frostys eljárással Steamen, amit előttem már tanácsoltatok.

2023. 10. 02. - 19:06
HJ
Senior fordító

A Névjegy a Rendszer menü alján van.

2023. 10. 02. - 13:43
HJ
Senior fordító

Windows 10-ben:

Gépház - Névjegy - Speciális rendszerbeállítások - Környezeti változók - (usernév) felhasználói változók - Új...

2023. 10. 02. - 13:42

Szia,

Ezeket a beállítási paramétereket hol lehet megadni?

2023. 10. 01. - 21:54

Nekem működik!

Örök hálám érte! :)

2023. 10. 01. - 20:28
HJ
Senior fordító

Még egy lehetséges megoldás ha nem indulna a ModManagerből.

A Felhasználó Környezeti változóknál kell lenni egy ilyen bejegyzésnek:

Változó neve: GAME_DATA_DIR

Változó értéke: XX:\Mass Effect - Andromeda\ModData\patch

Itt természetesen a játék saját elérési útvonala legyen.

2023. 09. 25. - 18:44

Nekem elindult a 1.0.6.3 béta, persze az ellőt meg csináltam a leírtak szerint, nem kelet semmi mást tennem azonkívül.

Frosty Toolsuite 1.0.6.3 fútattam rendszergazdaként rá kattintottam LAUNCH-re természetesen be jelentkeztem azelőtt a EA originálba.

Lássanak csodát nem kelet várnom pár másod percet, elindult MassEffect Andromeda, Magyarul.

Nos ha tudtam segíteni, nagyon szívesen.

2023. 09. 23. - 09:57
Törölt felhasználó

Hatalmas ez a mod manageres dolog.. visszaolvastam megcsináltam minden létező dolgot local nál frosty törlés cache mappa törlése stb

Most pöccre indult a game minden gebasz nélkül de franciául és magyar nyelv sehol.

Parádés. Szerintem ha valakinek fizetnék se tudná mi a jó élet van ezzel

2023. 09. 22. - 23:29

Ennek csak örülni tudok. :)

Biztosan több módon is el lehet indítani a modokkal a játékot. Próbálkozni kell.

2023. 09. 22. - 19:46

Én is először a leírtak alapján csináltam mindent nekem se indult el már mindent feladtam, de most ennél a béta verzióval simán elindult, és fut normálisan.

2023. 09. 22. - 19:15
Törölt felhasználó

Azt igen kevés ember tudná elrontani hogy keményen egy frosty exére rámegy..onnantól annak kellene mindent csinálni ,de toltál random történnek a dolgok.

De mondjuk oly mindegy a játékok 90%-át nem értem szóval nem ezen az 1-en fog múlni bármi

2023. 09. 22. - 18:57