Akkor nem tudom mit csinálhatsz rosszul, mert az általam leírt módon indul és futtat minden modot. Nem tudom, a géped induláskor alapból indítja-e a streamet, vagy sem. Ha igen, akkor azt kapcsold ki. EA Appnál mindig manuálisan jelentkezem be, az sem indul magától. A Steam az egyetlen, ahol indításkor nem vacakolok a bejelentkezéssel. Ha az általam leírtak szerint végzed a lépéseket, akkor nem lehet gond. Ha mégis, akkor tutira nálad van valami gubanc. Ennyit tudok csak segíteni.
Törölt felhasználó
Mit veszíthetek megnéztem az 1.0.6.3 bétával nekem oroszul indult a game...
Most leírom velem mi történt.
Előre szólok, nem tudom az okát, csak meglepett.
Először mindent úgy csináltam, ahogy a magyarítás leírásában van. A frosty 6.2--el, de semmi. Az EA és Steam kliensek összeakadtak. ezerszer. feladtam.
Aztán letöröltem a játékot. (Steames verzió)
Majd volt itt egy hozzászólás, hogy van a frostynak egy 6.3 beta verziója.
Na mondom teszek egy utolsó próbát.
Felmásoltam az újat a régi frostyra, ergo a frosty beállítások maradtak úgy ahogy hagytam őket. (gondolom)
Feltelepitettem a játékot újra a steamen.
Gondoltam minden szenvedés előtt ráindítok a játékra. Steamen!
És MAGYAR...
Nem a frostyból indítom és minden műxik.
???
Azóta is...
Törölt felhasználó
Kész én feladom marad az angol játék :(
Szóval: miután megvetted a játékot, és összekapcsoltad a Steam és EA fiókodat nincs más teendő, mint először a modok nélkül indítani a játékot a Steam alól.Pontosan azért, hogy érzékelje a játékot, így nem lesz nincs telepítve a játék és ... egyéb szöveg.
Utána nyugodtan kiléphetsz belőle.
Így megy a game nekem is ,de így ugye angol ez ok is.
Mint azt már korábban írtam, miután megkerested a játékot és elindítottad a Frosty-t, a Tools menüben az Options-ra kattintva,
majd a felbukkanó ablakon a Launch Options fülre kattintva, a Platformnál az EADesktop legyen!!! Fölötte a pipa legyen benne.
Majd indítás Launch gombbal! Első indításnál, mivel behúzza a dolgokat eltarthat egy ideig.
Ez való igaz eddig minden így zajlik ahogy írva van.
Megjelenik az EA App, bejelentkezel, rákattintasz a Mass Effect Andromédára, Play gomb. Utána elindul a Steam, nincs semmi dolgod vele, nem kell kattingatni sehová és semmire sem. Egy kis idő elteltével indítja a játékot!
Na innentől kezdve sose volt ugyanolyan indítása a dolognak.Elindulna az ea app van amikor vele együtt párhuzamosan nyilik a steam is. De van amikor csaz az ea app előbb aztán steam de a steam hirtelen bezárodik. EA playba nem lehet play gombra menni mert a ea app ugy érzékeli már fut a game. De a frostynál meg csak pörög hogy inditani akarja és nincs tovább.
Sziasztok!
A Steamen vásárolt Mass Effect Androméda is tudja futtatni a honosítást, és nem kell nagy dolgokra gondolni az indításnál.
Szóval: miután megvetted a játékot, és összekapcsoltad a Steam és EA fiókodat nincs más teendő, mint először a modok nélkül indítani a játékot a Steam alól.
Pontosan azért, hogy érzékelje a játékot, így nem lesz nincs telepítve a játék és ... egyéb szöveg.
Utána nyugodtan kiléphetsz belőle.
Használt Frosty Mod Manager 1.0.6.2-es! Ezt használd, ne holmi béta változatot, innen simán le tudod szedni.
https://github.com/CadeEvs/FrostyToolsuite/releases/tag/v1.0.6.2 FrostyModManager.zip
Mint azt már korábban írtam, miután megkerested a játékot és elindítottad a Frosty-t, a Tools menüben az Options-ra kattintva,
majd a felbukkanó ablakon a Launch Options fülre kattintva, a Platformnál az EADesktop legyen!!! Fölötte a pipa legyen benne.
Majd indítás Launch gombbal! Első indításnál, mivel behúzza a dolgokat eltarthat egy ideig.
Megjelenik az EA App, bejelentkezel, rákattintasz a Mass Effect Andromédára, Play gomb. Utána elindul a Steam, nincs semmi dolgod vele, nem kell kattingatni sehová és semmire sem. Egy kis idő elteltével indítja a játékot!
Működik, 100%-osan!
Úgy néz ki nekem is csak azért működik a steames verzió mert az EA appban is megvásároltam valamikor a játékot. Ha csak a steam-en van megvéve nem mködik a magyarítás, a frosty launch gombjával indítva nem indul a játék, csak EA app felülete ugrik előtérbe. Nekem mindkét kliensen meg van vásárolva és a steam-es van telepítve, így működik.
1 Játék telepítése
2 https://github.com/CadeEvs/FrostyToolsuite/releases/tag/v1.0.6.3-beta2, töltsd le a modmanagert
3 Modmanager indítása, "scan for games" gombbal megkeresi a telepített játékot.
4 Ha megtalálta "select" gombbal kiválasztod, "add mods" gombbal megkeresed a magyarítás modot "MEA-HUN.fbmod"
5 A bal oldali ablakában a frostynak az "applied mods" fülön ki kell pipálni a "Mass Effect Andromeda HUN" modot
6 A stem és EA fiókba be kell jelentkezni, majd a frosty "Launch" gombjával indítod a játékot
Törölt felhasználó
Leírnád a mentét neked hogy volt? Mert mindent ugy csináltam ahogy le van írva de semmi.
Frosty-t kihagyva szépen indul a game.
Nekem működik a steames verzióval is a fordítás. A frosty mod manager újabb verzióját (1.0.6.3 beta 2) használom, nem azt amit a magyarítással letöltünk. https://github.com/CadeEvs/FrostyToolsuite/releases
Törölt felhasználó
Én elhiszem ,de ezzel én előrébb sajnos nem vagyok :(
Nem tudom, nálad mi okozhatja a gondot, de nálam gond nélkül futott; GamePass, EA App, ergo dupla klienses. Frosty esetében mielőtt használtam volna, minden Frosty tartalmat (van pár, ami a C-n rejtve található meg) töröltem, majd Frosty beilleszt, mod bemásol, Frosty indít, játék megkeresése, mod jóváhagyása és futtatás. Gond nélkül vittem végig a játékot, egyszer nem fagyott, vagy lett volna gond, 60+ óra ment bele.
Én pontosan arról a "javított" 1.0.1-es magyarításról írtam! :) Lehetne még írni elég sok problémát, de minek? Majd mindenki megtapasztalja. Mondjuk az kicsit vicces, hogy a játék egy részében az ellenség neve "kett" a másik részében meg "khett" :)
Én régóta használom a Frostyt, gond nélkül ment eddig is a magyarítás vele, az Andromedát is azzal nyomom a mai napig (korábban a gépi fordítást használtam vele), igaz, én EA-n vettem a játékot. Steamen nem szabad venni külső launchert is használó játékokat, a Steam közösség rendszeresen ír arról, hogy gondok vannak a játékokkal így, főleg régebbiekkel. Ha úgyis telepíteni és indítani kell másik launchert is, akkor felesleges Steamen venni, haszna nincs, de probléma adódhat, lásd a jelen esetet.
Itt van hozzá rendes magyarítás: https://masseffect.hu/2023/08/05/mass-effect-andromeda-forditas-3/
Ha nem zavar a rettentően sok helyesírási hiba, a következetlen fordítás (pl. a fegyverek felének a neve angol, a másik fele magyar), egy halom furcsa fordítás (pl. a Mass Effect trilógiában megismert M-96 Mattock puska, az Andromedában M-96 Csákány lett), az időnként totál értelmelen mondatszerkezet, itt-ott a kifejezések teljes félrefordítása, akkor élvezni fogod a fordítást.
Én nem mondanám gépi fordításnak (bár vannak benne erre hasonlító részek), mert az ismert fordító programok ismerik a magyar helyesírást + az AI (meg az általános iskolás gyerekek) is tudja, hogy a magyar nyelvtanban az is Hiba Ha Indokolatlanul Nagybetűvel Kezdjük A Szavakat...
"Szerezz Pontokat az M-96 Csákány Használatával"
.
Törölt felhasználó
Ez a frosty lószar cseszi el anélkül megy minden... mondjuk ezt a progit is értelmes ember írhatta mert a megnyitott steam és origint bezárja majd újranyitja és persze nem is indul vele a game ,mert miért is tenné :(
Törölt felhasználó
Huh ez a dupla launcheres hülyeség kiakaszt
Hogy a fenébe kell elinditani a játékot? Steamen van meg felraktam majd indítanám EA app megnyilik majd kiirja nincs feltelepítve a game és nincs tovább..
Törölt felhasználó
Ez nem mondott neked semmit?
https://kephost.net/p/OTY1OTc3.png
Én végigvittem vele. Figy... játszható. Nyilván sok benne a gagyiság meg a hiba, de össze lehetett rakni, miről van szó, mindenképpen könnyebbé teszi a dolgod, ha döcögős az angolod.
Valaki tudna írni a fordításról? Éppen akciós steamen és gondolkodom megvenni, de mint ha korábban eléggé le lett sajnálva a fordítás mivel kiderült hogy valami gépi az egész és teljesen zagyva. Nos akkor ezt most kézzel komolyan szépen lett lefordítva az évek alatt, vagy valami kezdetleges gépi lett?
Lets Game!
Én is ránéztem erre az exe-s megoldásra a Steams verzión, de semmi.
Én ezt is kipróbáltam. Semmi eredmény.
Steames verzióm van.
Törölt felhasználó
Nekem tört verzióba van meg azon tökéletesen megy
Ha a Steam és az EA app akad össze a modmanager miatt, akkor a legkézenfekvőbb megoldás: rakd fel a virágbolti exe fájlt és akkor ez a probléma már meg is oldódott. OK, OK, nem elegáns megoldás, de mivel gondolom megvan eredetiben a játék - mondjuk úgy: ez bocsánatos bűn.
Sziasztok!
Megismétlem korábbi bejegyzésemet, további kiegészítéssel.
Forsty Mod Manager 1.0.6.2-es verziót használom, Tools menüben az Options-ra kattintva, majd a felbukkanó ablakon a Launch Options fülre kattintva, a Platformnál az általatok használt felület legyen beállítva, ez lehet Origin, EADesktop, Steam, EpicGames a Platform Launching Enabled-nél pedig legyen benne a pipa.
Belerakjátok a honosítást, majd Launch gombra katty. OK.
Elméletileg, de szerintem gyakorlatilag sem kellene gondnak lennie, hogy a fent említett felületekben alapból be vagytok jelentkezve, vagy a Frostyból történő indítás után jelentkeztek be. Csak az EA App felületről történő indításomról tudok nyilatkozni. Frostyból való indítás után, mindig bejelentkezem az EA App felületre, majd várnom kell egy kicsit, hogy elinduljon a játék. Amennyiben a már említett Waiting for MassEffectAndromeda üzenet úgy kb. mondjuk 10 másodperc után is látszik, akkor a következőt szoktam csinálni: rányomok a mellette levő x-re. A honosítást eltávolítom, majd kilépek a Frostyból, és az EA Appból. Utána újra belépek a Frostyba, hozzáadom a honosítást Launch gombra katty, ami indítja az EA Appot, bejelentkezek az EA Appba, és rövid idő után indítja a játékot.
Előfordulhat, hogy 2. alkalommal sem indul el, ilyenkor megismétlem a korábbi eltávolítás, kilépés, belépés, hozzáadás, indítás műveleteket. Ez viszont ritka eset, hogy nem indulna el 2. alkalommal.
Mint mondom, EA Appnál tutira, és 100%-osan működnie kell. A többi felület felől nem tudok nyilatkozni. De szerintem ott sem kellene a fent írtak után hibának lennie.