Szia!
Elég letölteni a játékot a kiválasztott könyvtárba, majd a Frosty 1.0.6.3-as Mod Managert használva megkeresed a játék könyvtárában az exe fájlt, utána belerakod a használni kívánt modokat.
Elindítod a Steam-et, majd az EA Appot a sorrend teljesen mindegy szerintem és végül a Mod Manager-ből futtatod a játékot. Igen megkérdezi, hogy akarod-e a módosításokkal futtatni, nanáhogy igen.
Egy rövid ideig kell várni és el fog indulni, amíg bezümmögi a dolgait. Sajnos a Steam-es és Epic-es változatoknál kell némi csavarás a dolgokba, de garantáltan működik azokkal is.
Szép napot.
Kipróbáltam h átmásoltam egy másik meghajtóra, ahol nem volt a mappa nevek között szünet, viszont a játék mapppa nevénél mégis van egy - Mass Effect Andromeda, és az indító végig is megy addig... tehát -datapath d:steamlibrary/steamapps/common/Mass
Viszont a steames mappákat nem hiszem h át lehetne nevezni, szóval eddig jutottam...
Törölt felhasználó
Szia esetleg fel tudnád tölteni máshova?
Törölt felhasználó
Telekom fiokodba keresd meg az internetnél az internetvédelmet. Igaz a kutya se kérte de be volt kapcsolva nekem is.
Szia Kriszta!
Szívesen segítenék ebben, de sajnos az Epic változatról továbbra sem tudok nyilatkozni. Csupán feltételezem, hogy működnie kellene úgy, mint a Steam-es változatnál. Ami, mint korábban írtam úgy működik, hogy elindítom a Steam-et és az EA Appot és végül a Frosty-t, a benne levő modokkal. Adott esetben itt ugye a sorrend Epic, EA App és Frosty lenne.
A többiek közül nem tudom használta-e már valaki a modot Epic alatt.
Szép napot.
tört 1.10 deluxe verzió! a frosty betöltötte a magyaritást, launch után 2 ablak windows parancssor, majd miután az eltünik, launchinggal a program lekerül a tálcára! nálam ennyi történik, ezt a programot se használtam még életemben sem! :(