Köszi az infot.
Köszönöm a helyzetjelentést. Már nagyon várom, maximális türelemmel. Mondjuk részemről érthető a türelem, mert rengeteg játék magyarítása van fent az oldalon amivel még játszanom kell.
Elkészült a The Frozen Wilds nyers fordítása. Még van pár melléküldetés az alapjátékból.
Megelőzve a kérdéseket: nem lesz alfa vagy béta fordítás, nem lesz külön DLC fordítás publikálva, még nem tudunk megjelenési időt mondani, majd ha már a tesztelésnél járunk.
Értelmetlen a számolgatásod, mert lehet, hogy idén lenyomja az egészet, de az is lehet, hogy 2 évig hozzá se szagol.
Törölt felhasználó
Ez remélem, hogy mindenkire vonatkozik...nem én kezdtem most sem, írtam egy egyszerű hozzászólást, leírtam a véleményemet..rögtön én lettem a türelmetlen okoskodó...nem volt a hozzászólásomban semmi sértő, bántó, csak egy vélemény, erre rögtön támadásban részesültem...ez nem gond? Mert ha az ember nem írhatja le a véleményét szabadon, főleg úgy ha abban semmi bántó nincs akkor itt nagy bajok vannak!
Most lehet befejezni! A további, egymást sértegető és kioktató hozzászólások automatikus törlésben részesülnek.
Törölt felhasználó
Nem kell az okoskodás? Ez nem okoskodás, számolás..tudod mi az vagy nem tudod mi az a matek? Csak beugatni tudsz másoknak? Mi vagy te kutya?!
A legelső állapotjelentés 2020 novemberében volt, akkor állt 20%-on, tehát már hónapokkal 2020 novembere előtt elkezdték fordítani, azaz, 2020-ban fordítottak le 20 %-ot kb...azóta eltelt majdnem két év most tart a projekt 60%-nál..vagyis 2021-ben fordítottak 20%-ot kb és 2022-ben kb ennyit...vagyis ha tartják a tempót kb 2024 elejére lesz kész teljesen és akkoriban is lesz kiadva. Így már érted okoska? Számoltam, nem okoskodtam...szóval ne pofázz, gondolkodj...
Honnan tudod, hogy melyik évben mennyit fordít? Nem kell az okoskodás, várjatok türelemmel.
Törölt felhasználó
Én sem vagyok optimista..hogy idén nem lesz kész az száz %.
2020 novemberében azt írták, hogy 20%-on áll, most eltelt majdnem két év és azóta haladtak előre 40%-ot...szóval évente kemény 20% az előrehaladás..ha tarják ezt a tempót akkor innen még bő másfél de inkább két év.
Én nem vagyok ennyire optimista, tavaly április óta 20%-ot emelkedett az előrehaladottsági állapot, s nem is rég lett frissítve erre, a 60%-os szintre! A terv az volt, hogy addigra elkészüljenek, mire a második rész megjelenik, de ez ugye nagyon nem sikerült... jövő ilyenkorra sem lesz még kész szerintem, ha nagyon optimista akarok lenni, 2024 eleje.
Ui.: Ez egy vélemény, válasz, nem kell leírnia senkinek sem sokadik alkalommal, hogy egy-egy magyarítás hobbi, ingyenesen készül, így akkor lesz kész, amikor.
Az a két AC, amit írsz, legalább 270 óra játékidő, ha mindent meg akarsz csinálni belőle (meg ha mindegyik DLC-d megvan hozzájuk). Szóval ha minden egyes nap legalább 5 órát nyomod őket, akkor 54 nap alatt végzel, de ha csak napi 2 órád lesz rá, akkor 4,5 hónap múlva leszel meg. Addigra meglesz szerintem a fordítás :-)
https://magyaritasok.hu/games/horizon-zero-dawn-complete-edition
Ennél részletesebb infót szóban sem fog tudni adni. 😉
Nyugodtan játszd ki az AC részeket, addigra remélhetőleg elkészülnek vele! 👍
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Sziasztok!
Evin,megszabad kérdezni kb hogy állsz a forditással?:)
van még elöttem egy ac origins és odussey,és szeretném belőni a szabadságot mire meglesz ez a forditás is.Illetve hatalmas köszönöt hogy ennyi év után még mindig forditasz itt a jó népnek :)
Köszönöm, akkor ezzel készülök be :).
CUSA10212 – EUR Horizon Zero Dawn Complete Edition 1.52 @PRELUDE
A legújabb kiadáshoz. Szöveget már az utolsó 2 javításban sem módosítottak.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy melyik verzióra szánjátok a magyarítást, mit kell majd hozzá beszerezni?
Köszi!
én egy 10 orás gameplayt már leforditottam magyarra feliratoztam is a gameplayt szétvágtam 10 orányira az tartott nekem kb 200-250 orámba :D ha kell segiteni forditani szoljatok
Törölt felhasználó
Nagyon nagy szeretettel várom a fordítást remélem azért már karácsonyra kész lesz :)
Pontosan, és még ez a koronavírus is már lassan 3 éve. A wastealend 2 is 2014 es szeptemberi azt mégcsak most lesz kész a nyár legvégén. Nem is értem az ilyen embereket. A dragon age is 14 es azt tavaly lett befejezve na és akkor mivan? Ki tudjuk várni azt elkészül az. Nekünk az a jó ha lesz hozzá minél többhöz, nem pedig hajtjuk őket. Ha olyan okosnak érzik magukat álljanak be azt rájönnek mennyire nagy meló. Remélem több ilyen emberkék nem lesznek. Van az embernek elég baja így is, nem még ilyen hülyeségekkel zaklatják az embert.
Vélemény és az okoskodás 2 külön dolog. Építő jellegű kritikát nagyon szívesen fogad az az ember aki órákat tett egy egy munkába. Semmi mást nem.
Támogatást, drukkolást, esetleg anyagi hozzájárulást igen. Fikázást, vírszívást, nem.
Javaslom az itt lévő uraknak 1 játék fordítás elkezdését. Nem kell sok, legyen mondjuk 1000 soros. Aztán lehet fikázni a másik tempóját (Itt arról van szó hogy nap mint nap vissza kell térni ugyanoda és fordítani mikor nyár van, kint 40 fok, a gyerek beteg, a munkahelyen problémák vannak... vagy csak egyszerüen bármi közbe jön.
El kell fogadni, ezek NEM fizetett fordítások, Just fun... és ez ISZONYAT mennyiségű anyagot tartalmaz...
Meg mutatnád a "műved" amit eddig letettél ilyen stílusban az asztalra? Jogod van, csak senki nem kíváncsi az ilyen viselkedésre, és igen, én már rég kiraktam volna a szűröd innen. :) Szerencséd h nem én vok itt az akárki.
Törölt felhasználó
Jó rendben van. Igaz elszaladt velem a ló. De a véleményemhez meg jogom van.
Nem tudom mit szórakozol, csinálják szépen rengeteg szöveg van benne nem 2 perc a cucc. Addig játszál olyannal aminek már van told ki a metrót azt ennyi.
Törölt felhasználó
Alapvetően ott szólok hozzá és akkor amikor akarok, szólásszabadság van...mi az, hogy több figyelmeztetés nem lesz? Letiltasz? Újra regisztrálok, akár naponta és megtudjátok, hogy mi az a trollkodás...amikor szépen és normálisan kérdeztem akkor is fellengzős, lekezelő és kihaénnem stílusban válaszoltatok! Aztán csodálkoztok ha egy idő után kiakad az ember és elfogy a türelme?
Az első alkalommal amikor em a te \ ti szájízetek szerint kérdeztem, kicsit türelmetlenebb hangnemet ütöttem meg, rögtön én is troll lettem! Milyen érdekes! Ha nem úgy teszem fel a kérdést és nem úgy írok, hogy - mindegy mikor lesz kész a fordítás...az se baj ha egy év, vagy kettő...csak kész legyen - egyből troll vagyok, egy olyan alak aki itt zavarja a "tisztelt" vezetőség köreit! Na hát ez minden el is mond rólatok!
Az alapvető gond mindig a trollok, 20 évvel ezelőtt is, és most is!
Még szerencse, hogy azon emberek érdekeit védjük akik nem azért járnak ide, hogy a hozzád hasonló emberek üzeneteit olvassák és/vagy nem ismernek magukra a korábbi üzenetemben leírtakra, úgy tűnik ez rád nem vonatkozik.
Láthatóan név szerint nem te lettél figyelmeztetve hanem BlazeBlue, de az általános részt magadra vetted, vélhetően nem ok nélkül, így már tudjuk melyik csoportba tartozol. Mondjuk ezt a megnyilvánulásod is tükrözi, nem először!
Ha problémád van, javaslom a Az új portál témát ott kulturált formában megoszthatod a véleményed. Ne itt szemetelj, köszönöm!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!