Fórum Magyarítások Horizon Zero Dawn Complete Edition

hirdetés
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Természetesen nyelvtudástól függetlenül is végigjátszható minden játék. Attól függ, mennyire akarsz elmerülni a történetben. Ha mindent fel akarsz fedezni, mindent el akarsz olvasni, érdemes a fordítást megvárni, ha csak a végére vagy kíváncsi, azt szerintem fordítás nélkül is meg lehet érteni.

2021. 02. 07. - 10:52

Üdv!

Én azt szeretném kérdezni hogy sok szöveg van benne, tehát mindenképp szükséges hozzá a magyarítás, vagy anélkül is végig lehet játszani? (alap angoltudás azért van)

2021. 02. 07. - 10:40
Senior fordító

Csak nehogy Teomus Greedfall magyarításával essen egybe, mert akkor nem fogom tudni, melyik kezemet harapjam le. :-))

2020. 11. 29. - 06:58
Tesztelő

Talán nincs nagy jelentősége de szeretném elmondani hogy PS4-en 3x játszottam végig, 2x az alapjátékot 1X a dlc-s verziót. Felvetem a küldit, X jelölte a helyet hogy hol kell megölni 10 embert, hol kell kipucolni a bázist és hasonlók, tökre élveztem így is a játékot. Hogy miról szól a sztori azt megkérdeztem egy fordítótól (3 nagybetű a neve és T-vel kezdődik) aki kb 50 soros e-mailben leírta és tetszett a sztori.

PC-re még nem vettem meg mert az egeres célzás hiába vonzó számomra (95%-ban PC játékos vagyok) de nem annyira jelentős mint az hogy érthető legyen a játék. Ugyanazt tudom mondani mint nemrég a SW Fallen Order magyarításánál: A fordítás a kulcs ahhoz hogy kinyissam a pénztárcám!

2020. 11. 29. - 00:46

Ez majdnem, akkora öröm, mint a Dragon Age Inquisition volt :-). De negyon közel áll hozzá. Köszönöm a beléfektetett munkát és időt. Nagyon hálás vagyok érte.

2020. 11. 28. - 23:15
Vezető szerkesztő
Senior fordító

Valamikor jövőre. Még nagyon sok szöveg hátra van.

2020. 11. 28. - 11:33
Senior fordító

A mi fórumunkban kérdezték, hogy ezt a magyarítás tervezzük-e. Rémlett, hogy már valaki csinálja, és amikor itt rákerestem, és megláttam, hogy 20%-on áll a projekt, majd kiugrottam a bőrömből! :-)

Evin, te mennyire vagy benne? Jóslatod szerint mikor lehettek készen vele?

Mielőtt még szapulni kezdenének, hogy ne szekáljalak, csak azért kérdem, mert nagyon megtetszett, és ha addig beszerezném/megkapnám, akkor szívesen beszállnék a PC-s verzió tesztelésébe, ha lesz rá igény. :-)

2020. 11. 28. - 08:36