NE HARAGUDJ HOGY CAPS Lock-OT HASZNÁLOK DE SAJNOS GYENGÉNLÁTÓ VAGYOK 6%- OS LÁTÁSMARADVÁNNYAL ÉS IGY LÁTOM CSAK RENDESEN A BETÜKET ÉS AZT HOGY MIT IROK ELNÉZÉST ÉRTE
Miért kell a CAPS Lock?!
Mellékküldetések vannak soron, valamint a DLC.
SZIASZTOK ESETLEG TUDNÁTOK HELYZETJELENTÉST ADNI A MAGYARIÁS JELENLEGI ÁLLÁSÁRÓL HOGY HOL TART A MAGYARITÁS A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
Törölt felhasználó
Az mindenesetre jó a dologban, hogy megveszed és már magyar..nem kell várni, hiszen te tudod a legjobban, hogy egy-egy fordítást milyen sokáig készül...és szerintem jók szoktak lenni a gyári magyarítások, legutóbb pl. a God of war-ral játszottam és annak szerintem kiváló volt a hivatalos fordítása.
Nem is tudom, hogy örüljek-e, hogy a Forbidden West már eleve hivatalos magyarítással jön ki... Egyfelől jó érzés, hogy most már gondolnak erre, másfelől viszont gyakran elég negatív visszajelzések érkeznek a hivatalos magyarításokról. Tudom én azt, hogy ha már pénzt adnak érte, akkor presszionálják az embert, és ahogy sokszor hallom, még tesztelésre sem hagynak időt. Vagy nem javítják, ami visszajelzések érkeznek.
Mindenesetre a Zero Dawn-hoz továbbra is tágra nyílt szemekkel, bizsergő ujjakkal és tűkön ülve várom a munkátokat. :-)
Ha lesz érdemi előrelépés, frissítve lesz a százalékjelző, de kérésre nem fogjuk átszámolgatni. De karácsonyig nem tervezzük húzni.
Annyit már látni, hogy nem lesz teljes átfedés a Forbidden West hivatalos fordításával. Pl a "nappap" nálunk várhatóan "naptestvér" lesz, talán egy fokkal könnyebben olvasható.
Törölt felhasználó
Addig tart, ameddig tart. Kitartást hozzá! :-)
Törölt felhasználó
Az kéne még csak! Nem akarok sürgetni senkit, nincs is jogomban a dolog, de még lejjebb azt írták, hogy az a terv, hogy a második rész előtt elkészüljön!
Nyilvánvaló, hogy ez már nem fog megvalósulni, de azért nagyon remélem, hogy nem augusztus lesz belőle!
Törölt felhasználó
Az is jó lenne :)
Július vagy augusztus jobban csúszna. :)
Törölt felhasználó
Karácsony lenne a legjobb meg jelenés :)
Törölt felhasználó
...és jelenleg, hogy áll a fordítás? Mert az adatlapja utoljára 3 hónapja volt frissítve, akkor volt 45% körül, most kb hány százalékon áll a dolog?
Nulla esély van rá.
Mindig igyekszem elmondani, csak valahogy sosem marad meg senkiben: nem én fordítom elsődlegesen, így én dátumot sem tudok mondani, valamikor idén készen lesz.
Szia Evin, nagyon várom a játék fordítását, ahogy szerintem rajtam kivül nagyon-nagyon sokan. Esetleg van még arra valamilyen remény, hogy feb. 18 előtt elkészüljön???
SZIA Evin ÉPP EBBEN A PILLANATBAN REGISZTRÉLTAM AZ OLDALRA MERT RÉGÓTA KÖVETEM A JÁTÉK MAGYARITÁSÁNAK FORUMÁT A TEKINTETBEN HOGY NAPRAKÉSZ LEGYEK A MAGYARITÁS ÁLLÁSÁRÓL ÉS AHOGY AZ ELŐBB OLVASTAM AZ EDDIG ELKÉSZÜLT MAGYARITÁS TARTALOM TESZTELÉS ALLATT ÁLL AMIT HA JÓL LÁTTAM A MAGYARITÁS 45%-ON ÁLL A KÖVETKEZŐT SZERETNÉM KÉRDEZNI A MAGYARITÁSSAL KAPCSOLATBAN MIVEL TUDOM HOGY EZ NEM KÖTELEZŐ ÉS ÖNKÉNTES ALAPON VANNAK A JÁTÉKOKHOZ MAGYARITÁSOK A JÁTÉKOKHOZ AMIT ÉN SZEMÉLY SZERINT NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖK MINDEN EGYES FORDITÓNAK AKIK IDŐT SZÁNNAK A SAJÁT IDEJÜKBŐL ÉS PERSZE NEM UTOLSÓ SORBAN MUNKA MELLETT MERT ÉN EGY GYENGÉNLÁTÓ FIATAL EMBER VAGYOK ÉS SAJNA NEM TUDOK EGYÁTALÁN ANGOLUL IGY CSAK AZT KÉRDEZNÉM HOGY TUDSZ E VELE RENDESEN HALADNI ÉS TUDOM HOGY NEM LEHET ELŐRE TUDNI MIKOR LESZ KÉSZ A TELJES MAGYARITÁS VAGY SOKKAL TÖBB MUNKA VAN VELE MINT GONDOLTAD? A VÁLASZT ELŐRE IS KÖSZÖNÖM
A PC-s kiadás jelenleg a GoG kiadással van tesztelve, DE ha bármi oknál fogva nem menne az Epicessel, utána fogunk nézni, hiszen a játék megvételével a készítők is támogatva voltak.
Ahol tudjuk, hogy nem lehet fordítást használni (nem itt, általánosságban) az az Xbox GamePass, illetve a Rockstar Launcher egyes játékai.
Törölt felhasználó
Most akciós az Epic games-en...még 10.-éig...ha van kuponja valakinek akkor mindössze 5635 ft...kupon nélkül 8635 ft.
Nagyon jó árban van!
Ugye eredeti játékkal is működni fog? Nem szeretnék úgy járni, hogy megveszem aztán nem lesz jó a magyarítás hozzá...
Szia Evin,
én is megvettem ma Epic-en, látva, hogy dolgozol rajta. Olyat nem lehetne csinálni, mint az AC Odyssey esetében, hogy kiteszed a jelenlegi állapotában a magyarítást, majd 10%-os változásonként frissíted nekünk? Az Odyssey esetében is tök jó, hogy elkezdhettük így magyarul játszani. Köszönöm ekőre is válaszod, no meg a munkádat.
Szuper!
Kitartást!
Köszönet!
Akkor meg is vettem Epicen Akció+kuponnal. :)
A Mad Max után a Horizon: Zero Dawn magyarítása az, aminek a legjobban örülök, kitartást a munkához! A minőséget nem méltatom, tőled rossz anyag még nem került ki. Előre is köszöntem a belefektetett munkát!
Ó, Evin! Utóbbi... De nagyon jó lesz. Kitartást kívánok a további munkához! :-)
Törölt felhasználó
nagyon szépen köszönjük ezt a videót :) nagyon jó lesz a fordítás :) nagy szertettel várom :)
Ez határozottan a "megnehezítendő" kategória! :-) Nagyon-nagyon várom. Kitartást a munkához! :-)
A várakozást megkönnyítendő vagy megnehezítendő: