Lesz 2, amiknek az éles tesztelését streamelni is tervezem. (részletek a Magarítások Portál discordján illetve a Twitteremen)
"Magyarosítást" egy fordító sem tud elkészíteni, az a szó teljesen mást jelent!
Az élet csak egy álom, útban a halál felé!
Törölt felhasználó
Az idén még lesz kész magyarosítás a projektjeid között?
A projekt állása megtekinthető az adatlapján és naprakészen van tartva. Idén biztos nem lesz kész.
Törölt felhasználó
Lehet tudni, hogy hogyan áll a fordítás? Halad? Kb mikorra lesz kész? Köszi a választ!
Köszönöm a választ!
Akkor várok tovább türelemmel! :)
Sosem volt hozzá semmi letölthetőség, valószínűleg mással kevered.
A projekt él és virul, csak sok a szöveg. A jelölt százalék tájékoztató jellegű, rengeteg fájl és szöveg van, nem igazán lehet megmondani a tényleges százalékot.
Sziasztok!
Létezik, hogy nem lehet már letölteni az "aktuális állapotot"?
Korábban kipróbáltam demó verzión hogy fut-e rendesen a gépen, és szentül meg vagyok róla győződve, hogy letöltöttem hozzá a fordítást!
Megvettem eredetiben steam-en, de már nem találom a letöltési lehetőséget.
Elég régen volt már frissítve az adatlapja (2021.07.15), 35%-on áll, mi most vele a valós helyzet?
Üdv
N1ko
Annak okán, hogy dátumot kapott a második rész, várható, hogy eme projekt prioritást kap? :D
Van Wiki Fandom oldala, ott fel van sorolva mind, meg lehet számolni, mennyi van. :)
Tegnap és tegnapelőtt végre megint tudtam egy kicsit játszani a HZD-vel - majd' két hónapos kihagyás után... És amikor összeszedek egy-egy datarecordot, és belenézek, mindig felszívom magam, hogy azt csak magyarul fogom elolvasni. Készülök lelkileg, hogy jó sok lesz. :-) És nagyon várom. :-) Kitartást a munkához nektek!
Készül, az aktuális állapotot pedig mindig megtalálod a Játék adatbázisban (illetve keresővel).
Sziasztok! Érdeklődnék a project állapotáról? Már nagyon várom, előre is köszönöm minden fáradozásotokat!
Lehet linkelni, senki ne mondta, hogy nem lehet. (Ha neked nem megy szívesen segítek... elmagyarázom, hogy kell. Ha igényed van rá.)
És ahogy a másik üzenetbe is írtam megfelelő forrást kell linkelni, nem megbízhatatlan (értsd: spam/reklám/stb.) forrást.
A segítség (felajánlásra) nem én tartok igényt, vagyis arra nem nekem kell reagálnom, majd megteszi a játék fordítója ha neki szüksége lesz segítségre. Arra az üzenetrészre én (szándékosan) nem is reagáltam.
Linkelni alapból nem, lehet az oldalon ami tök hülyeség.. mért nem lehet linkelni egy játékot?
Aki pedig olyan kommentet ír,hogy szivesen segitene játékot forditani arra úgy tessék lecsapni mint ha egy 10.000-est talánátok a földön... nagyon kevés a játékforditó minden ilyen lehetőséget el kell fogadni. Nem szabad,hogy egy belterjes közeggé váljon ez.
Amit linkeltél ahhoz tudomásunk szerint nincs magyar felírat, ha a Classic-ra gondoltál akkor meg nem értem miért nem azt linkelted.
Megkérlek, ha linkelsz játékot akkor az steam, epic... vagy maga a játék/játékfejlesztő hivatalos oldala legyen. Köszönöm.
Sziasztok,
láttam hogy a Horizon Zero down fordítását csináljátok és szívesen segítenék ha van igényetek rá. Van fordítói tapasztalatom, korábban én készítettem a az Avalanche Studios theHunter játékának magyar fordítását.Itt fel tudjátok venni velem a kapcsolatot: discord: Doc#4201
Köszii, hogy fordítjátok! Már nagyon várom :3
Köszönöm, hogy fordítjátok.
Folyamatban: Kathy Rain 2, C&P, DC 1.
Kész: LoCV, Tsioque, TKTT, TAAESB, LADB, LM, KR.
Nem jó, de nem is tragikus! :D Lektorálásban szívesen segítek, ha szükség lenne rá.
A terv, hogy a második rész előtt elkészüljön.
Előre is maximális köszönet a munkátokért! Jelenleg 24%-on van az elkészültségi állapota -- van valami elképzelés, mikorra készülhettek el vele?
Készül.
Sziasztok.
Lehet valamit tudni a magyaritás állapotáról? Egyáltalán készül? Köszönöm a válaszokat.
Szia. Bátran nekiállhatsz nem rendes rpg hanem akció rpg, kb olyan mint az új AC-k. Néha van választási lehetőséged de ott egy oköl-ikonnal jelöli az agresszív választ, szív-ikonnal a pozitívat, agy-ikonnal az észszerűt. A talentfa képességeinél kis videóban mutatja hogy mire jó, pl a bokorban guggolsz, fütyülsz egyet és a közeli dínó odajön hogy leszúrhasd akkor ez van ott egy pár mp-es videóban. A főküldetést mindig egy sárga ikonnal jelöli, a térképen és a párbeszédekben is. A kraftolás is tök egyszerű, mondjuk nagyobb fegyvertáskához kell 5db disznóbőr az is tök érthető. Szóval hajrá, jó kis játék. :)